Wysłany: 2009-05-03 18:17
Hmmm, bardzo możliwe, że wtedy mógł być już nieczynny :roll: Przyznam, że nie pamiętam, który z klubów najbardziej lubiłem. Wiadome, że wcześniej liczył się tylko Anioł ale potem już mi się odechciało gdziekolwiek chodzić.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-05-03 18:36
Hie, hie, to ja w Kłodzku rzadziej bywałam, a Pod Aniołem zdarzało nie się zjawić:P A na Metalowej też nigdy nie byłam. A może ma kto grilla na piątkowe picie? 8)
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2009-05-03 19:12
Weź TY się nawet nie przyznawaj, że nie byłaś na Metalowej Twierdzy bo wstyd :wink: A tego grilla to pod płotem jak Kult będzie grać? Czy gdzie? Dwójka moich znajomych wybiera się na Kult, i jedno z nich jest z DP to by może do nas dołączyli :)
Wysłany: 2009-05-03 19:57
Niech dołączają, możem ich też spić :twisted: A z grillem chyba nikt nas stamtąd nie pogoni. Z resztą, niech kto tylko spróbuje nam podskoczyć :twisted:
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2009-05-03 20:06
[quote:bd3e95c201="mara"]Z resztą, niech kto tylko spróbuje nam podskoczyć :twisted:[/quote:bd3e95c201]
Racja, w końcu mamy Sumo w drużynie :lol: :D
Wysłany: 2009-05-03 21:19
Taa :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-05-04 08:34
Heh, coś mi się zdaje że moi znajomi też na Kulcie będą :lol:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-05-04 13:24
Hehe a ja dopiero teraz wyczailam wiad.o spotkaniu w mojej skrzynce dobrze ze mi szanowny pan Kostuch przypomnial..ja bym sie tez chetnie wybrala bo mimo iz konto mam od 3lat wogole go nie uzywalam,ale wlasnie zaczelam.Tyle ze Wy sie tu juz w wiekszosci znacie a ja...ehh :roll:
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-05-04 13:32
Ja bym chciała powiedzieć, że też tu nikogo nie znam i się bezczelnie wprosiłam :lol:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2009-05-04 13:43
Sie ludzie przejmujecie :P Ten wątek jest właśnie po to by zgromadzić ekipe, poznać się i razem zabalować :) Ja też tu kilku osób nie znam :) Jak najbardziej należy się do tego wątku wpraszać :)
Wysłany: 2009-05-04 13:44
heheh to bedziemy obie wproszone choc jak cos zwale na Kostucha,że sie wygadal..a to przejscie o ktorym wspominal to JA mu pokazalam a on sie chwali hyhyh,nie zbyt dobry pomysl-bliskosc policji
Ja proponuje wyspe opatowicka
Kawalek drogi ale nad woda fajnie posiedziec mozna,i laczka jest :)
A tak na marginesie czy to mozliwe zebym pana Summo widziala na przystanku FAT?
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-05-04 14:52
Ja tam osbiście poznałam pana KostucHa. Wsio. Więc już jesteśmy trzy wproszone 8) A co do miejsca, to chyba najlepiej będzie się dogadać dopiero pod fontanną.
Wysłany: 2009-05-04 20:11
No to tylko trzeba dograc termin i miejsce...byle nie Kult
Wysłany: 2009-05-04 20:12
[quote:710e1c3a2d="bastet666"]...byle nie Kult[/quote:710e1c3a2d] :D :lol:
Wysłany: 2009-05-04 20:31
No co??Nie lubie i tyle..a juz napewno niewydam ani grosza na taki koncert,zreszta reszta zespolow tam obecnych to tez nie moj klimat :)
Wysłany: 2009-05-04 20:41
Popieram bastet666... tak samo nie lubie Kultu i nawet nie mam zamiaru go sluchac i kolejny doskonaly pomysl odnosnie miejsca - jak dla mnie rewelka:)
A co do Klodzka to bylam tam na majowce:P
Wysłany: 2009-05-04 20:58
Nom wyspa opatowicka jest daleko ale wg mnie jest warta uwagi,w zyciu policji itptam nie widzialam a bywalam tam czesto ze wzgledu sesji foto.
Wysłany: 2009-05-04 21:03
Ja tez mam kawalek drogi do wyspy ale warto:) czyli jestesmy juz dwie:P kto jest za tym pomyslem?
Wysłany: 2009-05-04 21:05
Nie znam miejsca ale też nie ukrywam, że bardziej do mnie przemawia niż płot w okolicy koncertu Kultu. Czym tam się dojeżdża?
Wysłany: 2009-05-04 21:11
To jest na Bartoszowicach z Galerii jest bezposredni dojazd E albo mozna sie kopsnac z dworca PKP 146 tez bezposrednio Jest wyjebana łączka i tzw amfiteatr gdzie mozna sie chowac w razie deszczu...