Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

BroWro Festung. Strona: 77

BroWro Wysłany: 2010-01-26 16:43

Taaaa :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2010-01-26 18:54

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

No jak nie jak tak, oczywiście :)

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2010-01-26 22:35

[quote:0f1811f883="ladyinblack"]aaa droga Raven. w razie czego podczas FAPu będę mogła przenocować u Ciebie?:> jeśli uda mi się zajrzeć ofc...[/quote:0f1811f883]

Heheh czyzby szykowalo sie kolejne wspolne spanie lady?
Bo jakos sobie nie wyobrazam zeby przy tych temperaturach tluc sie w nocy taki kawal na moja chate wiec jakby Celinka byla tak kochana to poprosilabym kawalek karimaty tudziez lozka polowego

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-01-26 22:45

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Celinka jest ogólnie kochana, fajna i zajebista i przygarnie do siebie zbłąkane owieczki w postaci Lady i Bastet :) a jak nie będzie współlokatorów to i może normalne łóżka się zwolnią :)

Wysłany: 2010-01-26 22:54

[quote:ff7d951a85="ravenheart99"]Celinka jest ogólnie kochana, fajna i zajebista i przygarnie do siebie zbłąkane owieczki w postaci Lady i Bastet :) a jak nie będzie współlokatorów to i może normalne łóżka się zwolnią :)[/quote:ff7d951a85]

Nikt nie neguje tego iz Celinka vel pani z warzywaniaka jest kochana :)A jesli nie przyjde sama wtedy moze byc uno picolo problemo z rozkladem ludzi :)
BTW.Tomkowi naprawili aparata?

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-01-26 23:01

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Aparat jest niestety dalej zepsuty, bo gwarancja już się Tomkowi skończyła i będzie musiał za naprawę sam zapłacić:/ ale na szczęście dało się odczytać z karty pliki i mam te zdjęcia, tylko że zapomniała pen driva i zostawiłam go u Tomka. Ale luz w tym tygodniu na bank Ci te zdjęcia prześlę :):) i filmik na którym Sumo daje popis swych tanecznych umiejętności :D

BroWro Wysłany: 2010-01-26 23:02

Cicho mi tutaj :) Macie prawa do rozpowszechniania tego filmiku ?? :P

Wysłany: 2010-01-26 23:02

[quote:81d4ec0254="ravenheart99"]Aparat jest niestety dalej zepsuty, bo gwarancja już się Tomkowi skończyła i będzie musiał za naprawę sam zapłacić:/ ale na szczęście dało się odczytać z karty pliki i mam te zdjęcia, tylko że zapomniała pen driva i zostawiłam go u Tomka. Ale luz w tym tygodniu na bank Ci te zdjęcia prześlę :):) i filmik na którym Sumo daje popis swych tanecznych umiejętności :D[/quote:81d4ec0254]

Na Youtuba z nim...:) ciekawe co odtanczy na nastepnej imprezie

Wysłany: 2010-01-26 23:04

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Hehe na Sylwestrze też sobie Sumo trochę tańczył, ale już nie było to to samo co na moich urodzinach, no i niestety tego już nie nagraliśmy :P

Wysłany: 2010-01-26 23:08

Sie chlopak odpreza z imprezy na imprezze coraz bardziej az strach pomyslec co bedzie w maju kiedy to nasza szanownaekipa bedzie obchodzic rok istnienia BroWro

Wysłany: 2010-01-26 23:10

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Może jakiś specjalny pokazik? :):P

Wysłany: 2010-01-26 23:12

Celina nie prowokuj go lepiej...bo bedzie jak z Mojżeszem :)Nadal mam traume hyhyh

Wysłany: 2010-01-26 23:22

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

A no tak, rzeczywiście :P Musiałaś mi o Mojżeszu przypominać?:P BTW to chyba on mnie i Tomka dzisiaj obudził jak się na 7.30 na zajęcia wybierał :/

Wysłany: 2010-01-26 23:24 Zmieniony: 2010-01-26 23:27

[quote:79891c2a00="ravenheart99"]A no tak, rzeczywiście :P Musiałaś mi o Mojżeszu przypominać?:P BTW to chyba on mnie i Tomka dzisiaj obudził jak się na 7.30 na zajęcia wybierał :/[/quote:79891c2a00]

Heheh sorki ale jak mam miec traume to nie sama chociaz....

Wysłany: 2010-01-26 23:26 Zmieniony: 2010-01-26 23:47

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Cwaniak :P:P:D
Dobra ja idę spać:P
Siedzieć już mi się nie chce a i uczyć też, więc idę spać w nocy też się nie wyspałam więc nadrobić trzeba:)
Good Night wszystkim :):D

Wysłany: 2010-01-27 00:11

A ja spac cos nie moge ostatnio tak wiec...sezon 5 Dr.House'a mnie czeka :)

Wysłany: 2010-01-27 15:05

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Kurczę, jak ja dawno House'a nie oglądałam ale nic, skończy się sesja, wezmę od Tomka wszystkie sezony które ma i sobie je wreszcie obejrzę na spokojnie :D

Wysłany: 2010-01-29 21:40

Przepraszam bardzo, ale kiedy jest najbliższy FAP? Bo trochę się zgubiłam w tym wątku i czuję się jak w lesie. ^^'

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Wysłany: 2010-01-29 21:46

Wlasnie myslalam by odsiezyc wątek :) 20 lutego serdecznie zapraszamy do naszej przecudnej ekipy..jak to mowi Sumo "bo my kurwa mili jestesmy" :)

:) Wysłany: 2010-01-29 22:13

Jak idziesz do lasu Mandgraghoro proponuję zabrać kompas :P Może pomóc :P

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło