Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

BroWro Festung. Strona: 75

Wysłany: 2010-01-20 13:23

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Nie stać mnie ;/ właśnie zobaczyłam ile mam na koncie :/

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

:) Wysłany: 2010-01-20 13:33

Po ile bilety ??

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2010-01-20 13:35

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

35/45 zeta

:) Wysłany: 2010-01-20 13:39

Musze sie zastanowc w takim razie :)

BroWro Festung Wysłany: 2010-01-20 17:22

[quote:f266898bf0="ravenheart99"]Piję. Kawę :P A tu mam coś co mi się z Ojcem Założycielem od razu skojarzyło : http://demotywatory.pl/764739/Dzien-dobry[/quote:f266898bf0]
Widziałem to. Tylko, że znajoma wycięła mi przy okazji niezły dowcip mówiąc, że widziała mnie na demotywatorze.

Też bym się wybrał na Renatkę ale mam już pewne plany i finansowo za ostro wygląda ten zakręt.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2010-01-20 18:24

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Ostro, bo nową płytę będą prezentować. I w przedsprzedaży tragedii cenowej nie ma. No jak chceta. Jakby kto się zdecydował, to niech daje znać.

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

BroWro Wysłany: 2010-01-20 18:36

Jestem wstępnie zainteresowany :)

Wysłany: 2010-01-20 19:58

Do 24 stycznia trwają zapisy na warsztaty wokalne z Renią, które odbywać się będą jakoś od 2 lutego. O ile dobrze zrozumiałam plakat, to "warsztatowcy" będą na owym koncercie robić za chórek.

Są jacyś chętni? ;P Warsztaty mają być w jakimś domu kultury na Podwalu, którego nazwa wyleciała mi z głowy.

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Wysłany: 2010-01-20 20:13 Zmieniony: 2010-01-20 20:14

mara (Anciliae)
mara

Recital z warsztatowcami będzie chyba 6.02., na koniec zajęć :) Ten koncert jest z warsztatami niezwiązany. Gdybym umiała choć trochę śpiewać, to możliwe, że bym się skusiła na nie:P

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2010-01-20 21:33

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Heh, aż zaczynam żałować że mi słoń na ucho nadepnął i mój talen wokalny poziomem dorównuje poniżej przeciętnej :/

Wysłany: 2010-01-20 21:52

Czyli jednak niedokładnie przeczytałam. ;P

Chooodźcie, to nic nie szkodzi, że się nie umie, przecież po to się tam idzie - żeby się nauczyć. ;D

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Wysłany: 2010-01-20 23:39

mara (Anciliae)
mara

Warsztaty są dla dopracowania własnego warsztatu:P A jak kto nie posiada zadnego warsztatu, to nie ma co dopracowywać:P A 270PLN piechotą nie chodzi. A szkoda.

Wysłany: 2010-01-21 00:23

Chcesz zebysmy kogos zabily naszym wyciem?
Choc mara zlego glosu nie ma,zwlaszcza jak po pijaku śpiewa koledy i pszczołke maje

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

BroWro Wysłany: 2010-01-21 00:45

Ladnie spiewa :) Odczep sie :P

Wysłany: 2010-01-21 00:52

Przeciez napialam ze"zlego glosu nie ma" Summo idz spac bo juz niedowidzisz

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2010-01-21 22:06

Najładniej śpiewa szanty :P Buziaki for You, Mara :*

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

BroWro Wysłany: 2010-01-21 22:50

To jej wychodzi całkiem niezle :)

Wysłany: 2010-01-22 12:32

mara (Anciliae)
mara

Odpiórkać się od mojego głosu:P Tatumi z kolei najładniej wychodzą soprany na tylnym siedzeniu w samochodzie:D Dobra, może nie wk...jmy już ojca:]

Wysłany: 2010-01-22 14:27

ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

I tak lepiej wyjecie ode mnie :P to tak na marginesie:P
No w sumie lepiej Kostucha nie wkurzać bo biedny będzie musiał siedzieć i posty kasować :) a tego byśmy chyba wszyscy nie chcieli... :P

Wysłany: 2010-01-22 15:34

Dobra dobra, to może jakiś konkret? Kiedy melanż? ;> luty blisko Celinko ;>

"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło