BroWro Wysłany: 2010-01-18 22:48
Ok. Ide film ogladac :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2010-01-18 22:49
łoki..ja ogladam"bowling for columbine"
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
BroWro Festung Wysłany: 2010-01-19 01:15
Hey! Możecie łaskawie z tego wątku nie robić gadu gadu? Ktoś chce dołączyć, włazi, patrzy a tu rozmówki o dupie marynie. Dajcie sobie siana z takimi off-topami co? Ja wiem, że macie poczucie bycia ekipą ale pomyślcie też o tych co chcieli by dołączyć. BroWro miało służyć do umawiania spotkań. Na razie nie mam czasu robić porządków bo jest sesja. I nie obrażajcie się na mnie za tego posta bo jak przejrzycie te 113 stron to sami się ze mną zgodzicie. Za jakiś czas trochę tu pozamiatam.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
BroWro Wysłany: 2010-01-19 11:03
Ok ok. Może i lekko przesadzamy ale... coś w tym jest.
Mianowice wspomniałeś o nowych ludkach - słusznie bo na tym miało to polegać i polega.
Zachodzi przypuszczenie, że gdyby byśmy nie pisali temat zniknął by w czeluściach DP a co za tym idzie osoby (ewentualnie) zainteresowane w ogóle zainteresowania by okazać nie mogły. Jak temat widnieje na głównej jest prze to o wiele większa szansa do zainteresowania nim innych.
Wysłany: 2010-01-19 13:22
Kostuchu nasz drogi, nie bulwersuj się tak :P Ja się z Sumo zgadzam :D
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Wysłany: 2010-01-19 16:04
I ja rowniez :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
BroWro Festung Wysłany: 2010-01-19 16:30
Sumo. Jak ktoś będzie chciał odszukać coś związanego z Wrocławiem to wejdzie do działu Wrocław na forum i się gdzieś zaanonsuje. Nie widzę potrzeby afiszowania się bo jakoś nie wiadomo jakich żniw to i tak nie daje. Ok, warto pisać w tym temacie ale nie o pierdołach o, których można pogadać drogą gadu gadu Szanowni. Pochwalcie się na jakim koncercie ostatnio byliście, co przeczytaliście, jaki film obejrzeliście, co nowego z muzyki poznaliście żeby ten kto zajrzy nie pomyślał, że jesteśmy jakimś kółkiem adoracyjnym tylko konkretna ekipą z, którą można KONKRETNIE zaszaleć i konkretnie pogadać :)
Wysłany: 2010-01-19 16:38
O ile mi wiadomo od rozmowy o filamch itd..sa odpowiednie tematy :)
BroWro Wysłany: 2010-01-19 16:41
Szczerze mówiąc wątpię aby komuś chciało się specjalnie szperać :)
A dzięki temu (poniekąd), że gadamy sobie pomiędzy sobą temat jest na głównej zainteresował 2 - 3 osoby - czyli sukces :) Prawda ?? :)
Wysłany: 2010-01-19 17:13
[quote:ca671a7df2="bastet666"]O ile mi wiadomo od rozmowy o filamch itd..sa odpowiednie tematy :)[/quote:ca671a7df2]
Ale mnie w naszej grupie nie interesują inni tylko wy.
Sumo. Jeśli uważasz nabycie 2-3 osób za pomocą chałturzenia za sukces to ja dziękuję :|
BroWro Wysłany: 2010-01-19 17:16
Zawsze coś :) Zawsze należy szukać pozytywnych aspektów :)
Idę na Bro :P
Wysłany: 2010-01-19 17:22
[quote:443d675ea6="KostucH"][quote:443d675ea6="bastet666"]O ile mi wiadomo od rozmowy o filamch itd..sa odpowiednie tematy :)[/quote:443d675ea6]
Ale mnie w naszej grupie nie interesują inni tylko wy.
Sumo. Jeśli uważasz nabycie 2-3 osób za pomocą chałturzenia za sukces to ja dziękuję :|[/quote:443d675ea6]
Cos Ty taki nastroszony Kostuszku?
BroWro Wysłany: 2010-01-19 19:13
Schlebia mi to, że o Nas myślisz :)
BroWro Festung Wysłany: 2010-01-19 22:20
[quote:86a127f931="KostucH"]Hey! Możecie łaskawie z tego wątku nie robić gadu gadu? Ktoś chce dołączyć, włazi, patrzy a tu rozmówki o dupie marynie. Dajcie sobie siana z takimi off-topami co? Ja wiem, że macie poczucie bycia ekipą ale pomyślcie też o tych co chcieli by dołączyć. BroWro miało służyć do umawiania spotkań. Na razie nie mam czasu robić porządków bo jest sesja. I nie obrażajcie się na mnie za tego posta bo jak przejrzycie te 113 stron to sami się ze mną zgodzicie. Za jakiś czas trochę tu pozamiatam.[/quote:86a127f931]
Ja udzelilem sie w tym temacie forum po przczytaniu kilku stron o dupie marynie, wiec taka rozmowa mimo wszystko przynosi efekty ;]
Nie ma rzeczy niemozliwych
BroWro Festung Wysłany: 2010-01-19 22:56
[quote:93d8b20194="bastet666"]Cos Ty taki nastroszony Kostuszku? [/quote:93d8b20194]
Bo się w tym wątku śmietnik trochę zrobił, a nie taki zamiar miałem zakładając go.
A gdyby ktoś chciał dołączyć to by wlazł na forum Wrocławia i odezwałby się. Reszta jest z łapanki bo temat akurat był widoczny na stronie głównej. Macie dziennikarskie podejście do promocji tematu ale co do zawartości... Żeby tu jeszcze było co ciekawego poczytać od was. Co z tego, że są odrębne fora dla literatury, filmu i muzyki? Pogadajcie też o tym tutaj.
Co by wpuścić trochę powietrza... Jakiś czas temu znajomy podrzucił mi zespół. Borknagar. Możliwe, że niektórzy z was znają - albo i nie - ale warto się pochwalić :)
Wysłany: 2010-01-19 23:05
Muzycznie pasuje ..jednak ten wokal... ;/
Wysłany: 2010-01-19 23:08
Fuck, chciałam coś mądrego napisać ale nawewt juz nie jestem w stanie porządnego zdania sklecić, które układałoby się w jakąś logiczną całość;/ Dupa tam idę spać inaczej padnę na klawiaturę ;/ Dobranoc wszystkim :)
P.S. Borknagara się zna i od czasu do czasu słucha :P
Wysłany: 2010-01-19 23:09
[quote:6ee7724019="ravenheart99"]Fuck, chciałam coś mądrego napisać ale nawewt juz nie jestem w stanie porządnego zdania sklecić, które układałoby się w jakąś logiczną całość;/ Dupa tam idę spać inaczej padnę na klawiaturę ;/ Dobranoc wszystkim :)
P.S. Borknagara się zna i od czasu do czasu słucha :P[/quote:6ee7724019]
Napij sie to zawsze pomaga:)
Wysłany: 2010-01-20 09:49
Piję. Kawę :P A tu mam coś co mi się z Ojcem Założycielem od razu skojarzyło : http://demotywatory.pl/764739/Dzien-dobry
Wysłany: 2010-01-20 11:04
Wybiera się kto posłuchać Reni Przemyk w niedzielę do IMPARTU?
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"