Wysłany: 2010-01-22 16:41
Nooooo...Blisko blisko :P:P
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
BroWro Wysłany: 2010-01-22 16:55
Ano :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2010-01-22 17:29
Widzę, że tymi konkretami to sypiecie jak z rękawa. :P
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
BroWro Wysłany: 2010-01-22 17:47
Lookaj lookaj :) Zreszta info dostaniesz na gadulcu :)
Wysłany: 2010-01-22 19:44
Toż to same konkrety przecież :P A jeśli chcesz bardziej konkretniej to ostatni egzamin mam 2 lutego, resztę, czyli czas i miejsce spotkania, proponuję ustalić trochę później bo sama nie wiem jak będę z kasą stała (a do 10go jeszcze trochę czasu zostało...) :)
BroWro Wysłany: 2010-01-22 19:48
Mandraghora marudzi :)
Wysłany: 2010-01-23 01:00
9.02. pijmy! Nie wczesniej.
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2010-01-23 01:07 Zmieniony: 2010-01-23 01:08
Sumo nie wnosisz nic do dyskusji -_-
Że też ludzie z nieWro muszą coś proponić ;> co powiecie na 23lutego? Będzie i po 10 Celinko ;> i impreza, o:
http://www.darkplanet.pl/Rebelliion-Tour-2010-9602_event.html
na którą zresztą widzę że część Wrocławskiej ekypy się wybiera
To co myślicie?
"psy patrzą na nas z szacunkiem, koty z pogardą, a świnie jak na równych sobie"
Wysłany: 2010-01-23 17:26
[quote:6e2cf3f9d6="TatumiMorgan"]co powiecie na 23lutego? Będzie i po 10 Celinko ;> i impreza, o:
http://www.darkplanet.pl/Rebelliion-Tour-2010-9602_event.html
na którą zresztą widzę że część Wrocławskiej ekypy się wybiera
To co myślicie?[/quote:6e2cf3f9d6]
Pomysł tym bardziej ciekawy, że 20 lutego jest FAP więc wspólnie zwiedziłoby się kilka imprez :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2010-01-23 19:21
W sumie to ja jestem za :D
Wysłany: 2010-01-25 00:13
Ja rowniez.Na tym lutowym FAPie co by sie nie dzialo bede... :))
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Browro Festung Wysłany: 2010-01-25 09:38
Na lutowej edycji FAP, zagra koncert zespół Gorthaur z Kłodzka. Tenże sam zespół grał jako support przed Closterkeller w Liverpoorze podczas Tomb Stone Party.
Browro Festung Wysłany: 2010-01-25 10:35
[quote:620d97212a="KostucH"]Na lutowej edycji FAP, zagra koncert zespół Gorthaur z Kłodzka. Tenże sam zespół grał jako support przed Closterkeller w Liverpoorze podczas Tomb Stone Party.[/quote:620d97212a]
I teraz juz wiadomo czemu cena za wejscie podksoczyla z 4 na 8zeta Tak czy tak zamierzam sie pojawic bo brakuje mi imprez typu FAP
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2010-01-25 11:08
Kto przygarnie mnięęęęęę? Na weekend i na dwa następne dni bo mi się nie opyla już do Posen wracać, no chyba że robota będzie ;> bo owszem, FAPa też chętnie uświadczę ponownie.
Może być w ratach dwa dni u kogoś i dwa u kogo innego :P (ale bezczelność tak się wpraszać xD)
Wysłany: 2010-01-25 16:04
[quote:e0bdd046a5="TatumiMorgan"]Kto przygarnie mnięęęęęę? Na weekend i na dwa następne dni bo mi się nie opyla już do Posen wracać, no chyba że robota będzie ;> bo owszem, FAPa też chętnie uświadczę ponownie.
Może być w ratach dwa dni u kogoś i dwa u kogo innego :P (ale bezczelność tak się wpraszać xD)[/quote:e0bdd046a5]
Ja bym Ciebie standardowo bardzo chętnie przyjął ale podczas następnej edycji przybędzie ze mną jeszcze dwójka moich znajomych i możliwe, że po FAP'ie rozmyjemy się w zupełnie inną stronę niż mój dom.
Wysłany: 2010-01-25 21:23
[quote:7f28402e84="KostucH"]
Ja bym Ciebie standardowo bardzo chętnie przyjął ale podczas następnej edycji przybędzie ze mną jeszcze dwójka moich znajomych i możliwe, że po FAP'ie rozmyjemy się w zupełnie inną stronę niż mój dom.[/quote:7f28402e84]
Jeśli to nie problem dla Ciebie i znajomych to chętnie poszwędam się z Wami :)
Ale jeśli nie jesteś pewien ich reakcji to luz, szukam i ponapastuję innych ludzi ;>
Wysłany: 2010-01-25 21:30
Ja Cie przyjmę. Jak mi nic nie wyskoczy i będę we Wrocławiu.
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Wysłany: 2010-01-25 22:07 Zmieniony: 2010-01-25 22:56
:D zatem mam nadzieję być z Wami w kontakcie. Nie pogardzę i innymi perspektywami, bo nigdy nie wiadomo, więc czekam na propozycje :P
A btw w Liverpoorze jest o toto
http://www.darkplanet.pl/Industry-Night-Dr-Lecter-7436_event.html
I Olenka ma dillema ;/
Wysłany: 2010-01-25 23:00
[quote:b6fff6ae6b="TatumiMorgan"]:D zatem mam nadzieję być z Wami w kontakcie. Nie pogardzę i innymi perspektywami, bo nigdy nie wiadomo, więc czekam na propozycje :P
A btw w Liverpoorze jest o toto
http://www.darkplanet.pl/Industry-Night-Dr-Lecter-7436_event.html
I Olenka ma dillema ;/[/quote:b6fff6ae6b]
Nie tylko Ty..kurcze co by tu wybrac...?No nic to jeszcze miesiac czasu jakos to ustalimy
Wysłany: 2010-01-26 16:34
No zgadamy zgadamy:) Jakby co to ja jestem za FAPem bo Gorthaur właśnie będzie a ja jestem za wspieraniem mojej lokalnej kultury :D:P Może jak będzie koncert to FAP nie będzie taki "technowaty" :P