Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

BroWro Festung. Strona: 1

BroWro Festung Wysłany: 2009-04-27 18:59

W tym temacie chciałbym zapoczątkować i mam nadzieję, że się uda organizowanie wspólnych wypadów na piwo :)

Jako, że zbliża się długi weekend majowy można by zaaranżować pierwsze spotkanie :)

Co sądzicie :?: :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2009-04-28 07:07

Idea szczytna, ale w ten weekend na pewno nie dam rady.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2009-04-28 07:17

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Ja sądzę, że ten termin to dla większości kiepski pomysł. Chyba że się mylę :wink:

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

:) Wysłany: 2009-04-28 07:35

Faktycznie ten termin jest srednii ale nastepny weekend czemu nie :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2009-04-28 07:56

A jakieś propozycje co do lokacji? :) Następny weekend chętnie. Zwłaszcza w piątek.

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

:) Wysłany: 2009-04-28 08:26

Raczej plener za goraco na knajpe :)) i taniej przy okazji :))

Wysłany: 2009-04-28 13:01

Tak też myślałem, że majówka okaże się średnią więc spoko oko :) Znaszli Sumo jakiś ciekawy plener gdzie nie trzeba by się na zapas martwić, że ktoś będzie chciał mandaty wypisywać? Masa ludzi chodzi na wyspę ale tam tłok i kontrol od czasu do czasu zajrzy :|

Lokal też nie byłby kiepskim pomysłem ale to już raczej na późniejszą porę :wink: i jeszcze taki żeby wszystkim pasował i nie był przeznaczony wyłącznie dla burżuazji :P

:) Wysłany: 2009-04-28 13:37

Te śmiecie z policji chodzą w zasadzie wszędzie
Moim zdaniem dobry byłby park zachodni albo ten koło stadionu olimpijskiego np ??

Wysłany: 2009-04-28 16:03

Park zachodni jest przy legnickiej? Stadion olimpijski nie wiem gdzie jest a co dopiero park przy nim :roll: Choć my z Panią Marą poszliśmy na większy hardcore i w nocy najpierw piliśmy na jakimś przystanku z PKS'em a potem w jakieś bramie na placu Kościuszki (przy Świdnickiej) 8)

Wysłany: 2009-04-28 16:48

A kto wam zabrania picia w miejscu publicznym ustawa wyraźnie precyzuje
[quote:0d46954163]Art. 14. 2a. Zabrania się spożywania napojów alkoholowych na ulicach, placach i w parkach, z wyjątkiem miejsc przeznaczonych do ich spożycia na miejscu, w punktach sprzedaży tych napojów.[/quote:0d46954163]
więc na podwórkach w klatkach czy chociażby na plaży spożywanie alkoholu nie podlega karze :twisted:

forever alone immortal

:) Wysłany: 2009-04-28 21:57

Moze byc i nawet pod PKS`em :P Mnie tam wsio ryba :P

Wysłany: 2009-04-28 22:01

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

[quote:95d171fd9a="KostucH"]Choć my z Panią Marą poszliśmy na większy hardcore i w nocy najpierw piliśmy na jakimś przystanku z PKS'em a potem w jakieś bramie na placu Kościuszki (przy Świdnickiej) 8)[/quote:95d171fd9a]

To Ty takie szczegóły pamiętasz? 8O :D

W Parku Szczytnickim jest ciemno i miło 8) Albo na wałach gdzieś, za ZOO np.

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

:) Wysłany: 2009-04-28 22:07

Mozebyć i Sczytnicki :) I koło ZOO tez mozna na walach :P
Generalnie to mamy wiele mozliwosci :PP

Wysłany: 2009-04-28 22:37

No szkoda q..a, że jeszcze dalej nie pojedziemy na tego browara :P Ludzie, trzeba znaleźć coś w miarę blisko co by nikt (np taki ja) nie narzekał, że za daleko :P

[quote:263c55ce90="Mara"]To Ty takie szczegóły pamiętasz? 8O :D [/quote:263c55ce90]
No wiesz, trudno nie pamiętać spontanicznego wypadu z chaty o 1 w nocy na wino :D

Który to jest ten Park Szczytnicki? Mieszkam we Wro już prawie 3 lata i dalej nie kojarzę niektórych miejsc :roll: To jest ten za galerią dominikańską czy jeszcze jakiś inny?

Wysłany: 2009-04-28 22:41

Tych parkow jest kilka :P

Wysłany: 2009-04-28 22:47

Toś pocieszył :P Sam za chatą mam park (Południowy, dzielnica Krzyki, zaraz przy Powstańców Śląskich, przed lub za telewizją w zależności od której strony jadąc).

Więc ja proponuję na dzień dobry udać się do jakiegoś lokalu i dogadać się co do geografii pleneru :lol: :D

Wysłany: 2009-04-28 22:51

Mozna sie spotkac w centrum a potem to sie zobaczy :)

Wysłany: 2009-04-28 23:05

Gut ajdija :idea: :!: Tylko nie pod pręgierzem bo tam zazwyczaj ktoś już na kogoś czeka, hehe.

Btw, doszły mnie słuchy, że Intro znowu będzie czynne :twisted:

Wysłany: 2009-04-29 07:39

Podpinam sie pod ogolny pomysl spotkania sie i degustacji piewczka
btw. Kostuszku Ty to masz leb :D

Wysłany: 2009-04-29 11:20

Uszanowanie Wielmożnej Kochanej Sąsiadeczce :) Jak sprawy z mieszkankiem? Mam nadzieję, że już wszystko w porządku :) Dziękuję za poparcie mojej idei i tym o to sposobem jest nas już 5 zdeterminowanych do wspólnej degustacji napojów tudzież zwanych wyskokowymi 8) :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło