BroWro Wysłany: 2009-10-17 12:33
Celinka ma racje
If i can`t be my own i feel better dead.
BroWro Wysłany: 2009-10-17 12:55
Nie wiadomo
Wysłany: 2009-10-26 10:47
Ha!!Udalo mi sie wreszcie oworzyc ta stronke:)
Otoz moi drodzy byl chwilowy kryzys ktory jeszcze wprawdzie nie minal ale postanowilam przywrocic konto za co bardzo dziekuje Astarotowi(nie musialam zakladac nowego konta)
I z tego miejsca chcialabym podziekowac panu D.(i prosze nie pytac o kogo chodzi wystraczy ze wie nasza pani z warzywniaka :) )ktory poprzez kladzenie mi do glowy pare rzeczy mi uswiadomil
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
:) Wysłany: 2009-10-26 10:55
To dobsz :) Ale medalu za to nie dostaniesz :P
Wysłany: 2009-10-26 11:02
Ej noo wszytskim tak chetnie rozdawales a mi to juz nie.. <foch>
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
:) Wysłany: 2009-10-26 11:21
Jak bardzo chcesz ten medal powiedz mi ?? :P
Wysłany: 2009-10-26 16:13
Miło widzieć Ciebie Nat ponownie w gronie :)
No to teraz mamy piękną okazję do spotkania się :!: :)
Kto się wybiera na FAP 31'go :?: :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
:) Wysłany: 2009-10-26 16:18
31 moze nie byc :P Holender oj oj oj ale jesio zobacze
:) Wysłany: 2009-10-26 17:40
Faktycznie obiecalem :)
Wysłany: 2009-10-26 20:27
Ja może będę z kolezanką, jeśli mnie nie usadzą w domu i w niedzielę będę miała transport z wrocka do świdnicy :D
...Muzyka jest światłem księżyca w mrocznej nocy życia...
Wysłany: 2009-10-26 20:43
Kurde ale ten Bastecik przylgnal :D :D
No ja tez sie postaram byc 7dmego w wagonie ale zobaczymy jak to wyjdzie
A Ciebie moja droga Lady ostrzegam ze w 99%imprezy towarzystwa BroWro koncza sie albo ogolnym nawaleniem albo sodoma i gomora(tudziez jednym i drugim) :D
Ale jak dotre to sie ebdziemy mialy oakzje piwka razem napic :D
BroWro Wysłany: 2009-10-26 20:48
A kto wymyslil Bastecika no kto sie pytam sie no no no :)
Wysłany: 2009-10-26 20:55
Heeh a czyli masz obstawe w postaci swojego lubego
A ze mna lepiej nie pic bo czasem robie sie zbyt mila :)
Wysłany: 2009-10-26 21:01
Klub to Wagon niedaleko PKP i Ty sie juz nie boj ktos z ekipy Bro Wro napewno po Was wyjdzie :) Tacy juz kochani jestesmy:)
BroWro Wysłany: 2009-10-26 21:07
Bo My Kurwa Mili Jestesmy :) A co ze nie moze :P
Wysłany: 2009-10-26 21:57
7 lista w Wagonie jest zlot fanów Combichrist jakby co :wink: Więc upewnijmy się czy na pewno wagon a nie Whisky np :)
Wysłany: 2009-10-26 23:17
Nawet nie spodziewałem się, że we 'Wro' jest tak aktywna grupa DP...
Stay Negative!
Wysłany: 2009-10-27 14:59
[quote:7b7f21b87d="callmeadog"]Nawet nie spodziewałem się, że we 'Wro' jest tak aktywna grupa DP...[/quote:7b7f21b87d]
Trzeba korzystać z tego, że Wrocław nie małym miastem więc mamy swoją skromną kompaniję i zawsze mili widziani i serdecznie witani goście z poza naszego kręgu :)
:) Wysłany: 2009-10-27 15:07
Javol Her Obehrshturmann Fuhrer Kostuch :)
Wysłany: 2009-10-27 15:29
Ano ja o tym zlocie wiem i wlasnie z jego powodu chcialam sie wybrac do wagonu mimo iz jakas fanka specjalna nie jestem
Poprostu lubie klimat tej knajpy,ale zobaczymy jak to wyjdzie u mnie wszytsko rozwiaze sie na pcozatku miesiaca :D