Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

BroWro Festung. Strona: 38

Wysłany: 2009-09-22 09:47

Idzie ktoś w czwartek do Wagonu?

Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!

Wysłany: 2009-09-25 06:48

uhuhu temat chyba umarl ...w kazdym razie kto nie byl wczoraj w Wagonie na United Death Armageddon niech zaluje
Mi osobiscie najbardziej przypadl do gustu francuski Svart Crown i tarnowski Hell United
Na poczatlu troche przerazila mnie frekwencja,ale z godziny an godzine przybywalo ludzi.
Massemord jakos srednio mi podpasowal..zreszta pod scene wbilo sie kilku chyba zadnych wrazen panow i bylo jakz wykle na takich koncertach mala rozpierducha.
Generalnie koncert mi sie podobal
I ciekawa jestem wrazen pana Croma i podziekowania jego kobicie za poratowanie chusteczkami hig.kiedy moje spodnie dosstaly piwem :)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-09-25 06:53

a kolesie z Blaze Of Perdition tez wylewali świnską krew an scene i jebało oborą ? :lol:

.

:) Wysłany: 2009-09-25 06:57

Dobsz :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2009-09-25 06:58

Na Massemord nareszcie sprzęt działał jak powinien. Drażniły mnie problemy techniczne, ale potem było już ok. Szkoda tylko, że musiałem się zwijać, żeby rano wstać do pracy, bo chętnie bym jeszcze parę piwek obalił :)

Wysłany: 2009-09-25 09:19

Blaze Of....bylo 1wsze dotarlismy troszku spoznieni wiec nie wiem...ale specjalnie nic nie walilo wiec podejrzewam ze nie
Co do klopotow techniczych to fakt mikrofony fajnie kopaly ponoc :twisted:
Crom...ja tam nie widzialam zebys jakiekolwiek piwko pil :)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-09-25 09:26

[quote:46a1d7c810="bastet666"]
Crom...ja tam nie widzialam zebys jakiekolwiek piwko pil :)[/quote:46a1d7c810]
Bo na początku nie chciało mi się lecieć na górę, ale jak już mi zaschło w ustach to owszem :)

Wysłany: 2009-09-25 09:29

No tak bylo dosc duszno wiec pic sie chcialo :lol:

Wysłany: 2009-09-26 09:55

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Z opowieści naszej kochanej bastet wnioskuję, że koncert się udał i tym bardziej żałuję że mnie nie było :evil: ale niestety praktyki są ważniejsze i mam nadzieję że na najbliższym FAPie się spotkamy :lol:

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2009-09-26 19:41

[quote:55a02d686c="bastet666"]
Co do klopotow techniczych to fakt mikrofony fajnie kopaly ponoc :twisted:
[/quote:55a02d686c]
a to fakt :D az zal bylo patrzec na skrzywiony wyraz twarzy pt. "k**** czemu mi nikt nie powiedzial, ze ta herbata taka goraca?!?" :twisted: chyba pierwszy raz z czyms takim sie spotkalem
jak dla mnei, pzoa massemordem oczywiscie, rozwalila ekipa francuzow... i czeskie pszeniczne rzecz jasna :D
wpadna tu 3 raz, to na pewno 3 raz zawitam!

[quote:55a02d686c="bastet666"]Massemord jakos srednio mi podpasowal..zreszta pod scene wbilo sie kilku chyba zadnych wrazen panow i bylo jakz wykle na takich koncertach mala rozpierducha.[/quote:55a02d686c]
toz to wisienka na torcie przeciez byla! nie zna sie pani :wink: sa duze plusy - jesli sprawy przybiora (nie)korzystny obrot, mozna ogladac koncert nawet pod nogami czlonka zespolu. wybul za bilet vip, a i tak nie bedziesz mial takiego miejsca

"Zwycięskie wojska radzieckie wracają spod Berlina na paradę zwycięstwa w Moskwie. Nagle po drodze słychać wybuchy i strzelaninę. - Czyżby to już strzelano na wiwat? - Nie, to 6 Armia w dalszym ciągu zdobywa Wrocław."

Wysłany: 2009-09-29 20:16

Moglaby by byc nawet wisienka na ..uju....poprostu mi sie nie podobalo
Nie mowie ze bylo zle...ale francuzi podobali mi sie duzooo bardziej :D

Wysłany: 2009-10-05 17:23

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

Mara mi ostatnio pisała, że wypadałoby się spotkać :D sama nie pisze bo jest bez neta, więc zleciła to mnie :) moja propozycja brzmi: najbliższa sobota, Wagon, FAP. Co Wy na to :?: Ktoś się pisze :?:

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

BroWro Wysłany: 2009-10-05 17:46

Sobota jak dla mnie odpada

Wysłany: 2009-10-05 21:01

Mi też odpada bo jadę na Diorame do Poznania :roll:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2009-10-05 21:08

No ja sie pisze :)

Wysłany: 2009-10-06 17:11

Agness (Anciliae)
Agness
Świdnica/ Wrocław

Mi również odpada sobota nie będę miała jak, zresztą nie ciekawie u mnie teraz i wolę sobie w domu posiedzieć

...Muzyka jest światłem księżyca w mrocznej nocy życia...

Wysłany: 2009-10-06 17:17

Czyli cos lipa bedzie z kolejnej edycji BroWo..a szkoda bo FAP by sie zaliczylo i Bastetcik aparata wezmie

BroWro Wysłany: 2009-10-06 19:11

Ja mam urodziny przyjaciela wiec nie dam rady ale spox :) Co sie odwlecze to nie uciecze jak mowia starzy Indianie :)

Wysłany: 2009-10-06 19:13

To może dzień wcześniej na koncercie TSA w Liverpool się spotkać ?

Wysłany: 2009-10-06 19:27

Crom nie dam rady(nie wiem jak reszta) wzgledy finansowe :evil:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło