BroWro Wysłany: 2009-10-27 21:56
Bastecik - Talk to the hand :) (remember BroWro Vol.1) :P
If i can`t be my own i feel better dead.
Wysłany: 2009-10-27 21:58
A pamietam pamietam i co w zwiazku z tym? :D :D
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
:) Wysłany: 2009-10-27 21:59
Nevermind :) Ide spac bo jutro kilka spraw musze zalatwic :)
Wysłany: 2009-10-27 21:59
Ziomku Sumo czy chciales powiedziec w zwiazku z tym ze ja prowokuje??Przypominam ze nasz kochana pani z warzywniaka miala w tym spory udzial to Mara nam zalapala bulwersa :D
A wlasnie czy zawsze ktos musi załapć bulwersa???
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Wysłany: 2009-10-27 22:01
Bulwersa nie złapię, bo jak ktoś widział co u nas w Poznaniu się na coniektórych bazylowych imprezach wyrabia, ten wie :P
a 2 doby, bo przyjezdzam po południu 7go a wracam jakoś 9go :P
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2009-10-27 22:04
No tak slynny Bazyl,pewien pan mi o nim wspominal... :D
W kazdym badz razie bedziec co wspominac,moze nawet kochana nasza Celinka specjalnie dla upamietnienia tegoz spotkania rzygnie na przystanku... :twisted: :twisted: (wtajemniczeni wiedza o co kaman-a Celinka chyba mnie za to zabije) :D
:) Wysłany: 2009-10-27 22:05
Poznan miasto doznan jak to mowia ci niektorzy :)
Dobranoc Panstwu i dziekuje za uwage :)
Wysłany: 2009-10-27 22:06
...Branoc :D
Wysłany: 2009-10-27 22:10
A ja cos spac nie moge..czekam na relacje pana Croma z koncertu Clostera na ktorym mialam byc bvo mimo iz do fanow nie nalze bilet wygralalam ale dupa blada bo siedze pod Czewa :evil:
Wysłany: 2009-10-27 22:28
Spokojna Twoja MInawi, cały czas pamiętam o Twojej wizycie więc nie bój żaby :) Przy okazji pokażemy Tobie jak Bro Wro Festung się bawi i nasza skromna ekipa nie ustępuje przed Poznańskimi imprezami :twisted:
Prowokacje prowokacjami, a ja jestem na "głodzie" i nie mam z kim, O! :evil:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2009-10-28 10:48
Hheheh nasz biedny Kostuch a tak wogole to dzien dobry wszytskim :)
BroWro Wysłany: 2009-10-28 11:08
Czy taki dobry to sie jesio okaze :)
Nie mow hop poki nie przeskoczysz :)
Nie chwal dnia przed zachodem słonca :)
Nie dziel skory na niedzwiedziu :)
Wysłany: 2009-10-28 11:12
Cos Ty taki poetycki z rana?
BroWro Wysłany: 2009-10-28 11:17
Herbatka tak na mnie dziala :)
Wysłany: 2009-10-28 11:18
Taaa z pradem chyba:)
:) Wysłany: 2009-10-28 11:26
Zadnego alko :) Zwykła herbatka :)
Lalalalala :)
Wysłany: 2009-10-28 11:28
Sumo kogo Ty chcesz oszukac heheh :D
:) Wysłany: 2009-10-28 11:32
Nikigo :) Kroje pekinska na obiad a potem ide na reower musze na Bielany pojechac HRRRRR :) A wiesz co to oznacza dla pieszych :PP
Wysłany: 2009-10-28 11:34
Heheh wiem-Karmagedon
A ja czekam na pierogi z kapusta i grzybami:)
Wysłany: 2009-10-28 12:20
[quote:dd37a58ea8="bastet666"]Hheheh nasz biedny Kostuch a tak wogole to dzien dobry wszytskim :)[/quote:dd37a58ea8]
Ano bieda, bieda. Żebyś wiedziała, hehe :roll:
Ja dziś szamię lazanię na obiad :) A do popicia drink: żubrówka z sokiem jabłkowym :) Bardzo rygorystycznie ograniczyłem palenie więc teraz postanowiłem inwestować w dobry alkohol :) Jakaś porządna butelka w domu musi cały czas być :cool:
"God made me a cannibal to fix problems like you."