Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

BroWro Festung. Strona: 45

BroWro Wysłany: 2009-10-27 21:56

Bastecik - Talk to the hand :) (remember BroWro Vol.1) :P

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2009-10-27 21:58

A pamietam pamietam i co w zwiazku z tym? :D :D

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

:) Wysłany: 2009-10-27 21:59

Nevermind :) Ide spac bo jutro kilka spraw musze zalatwic :)

Wysłany: 2009-10-27 21:59

Ziomku Sumo czy chciales powiedziec w zwiazku z tym ze ja prowokuje??Przypominam ze nasz kochana pani z warzywniaka miala w tym spory udzial to Mara nam zalapala bulwersa :D

A wlasnie czy zawsze ktos musi załapć bulwersa???

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Wysłany: 2009-10-27 22:01

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Bulwersa nie złapię, bo jak ktoś widział co u nas w Poznaniu się na coniektórych bazylowych imprezach wyrabia, ten wie :P

a 2 doby, bo przyjezdzam po południu 7go a wracam jakoś 9go :P

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2009-10-27 22:04

No tak slynny Bazyl,pewien pan mi o nim wspominal... :D
W kazdym badz razie bedziec co wspominac,moze nawet kochana nasza Celinka specjalnie dla upamietnienia tegoz spotkania rzygnie na przystanku... :twisted: :twisted: (wtajemniczeni wiedza o co kaman-a Celinka chyba mnie za to zabije) :D

:) Wysłany: 2009-10-27 22:05

Poznan miasto doznan jak to mowia ci niektorzy :)
Dobranoc Panstwu i dziekuje za uwage :)

Wysłany: 2009-10-27 22:06

...Branoc :D

Wysłany: 2009-10-27 22:10

A ja cos spac nie moge..czekam na relacje pana Croma z koncertu Clostera na ktorym mialam byc bvo mimo iz do fanow nie nalze bilet wygralalam ale dupa blada bo siedze pod Czewa :evil:

Wysłany: 2009-10-27 22:28

Spokojna Twoja MInawi, cały czas pamiętam o Twojej wizycie więc nie bój żaby :) Przy okazji pokażemy Tobie jak Bro Wro Festung się bawi i nasza skromna ekipa nie ustępuje przed Poznańskimi imprezami :twisted:

Prowokacje prowokacjami, a ja jestem na "głodzie" i nie mam z kim, O! :evil:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2009-10-28 10:48

Hheheh nasz biedny Kostuch a tak wogole to dzien dobry wszytskim :)

BroWro Wysłany: 2009-10-28 11:08

Czy taki dobry to sie jesio okaze :)
Nie mow hop poki nie przeskoczysz :)
Nie chwal dnia przed zachodem słonca :)
Nie dziel skory na niedzwiedziu :)

Wysłany: 2009-10-28 11:12

Cos Ty taki poetycki z rana?

BroWro Wysłany: 2009-10-28 11:17

Herbatka tak na mnie dziala :)

Wysłany: 2009-10-28 11:18

Taaa z pradem chyba:)

:) Wysłany: 2009-10-28 11:26

Zadnego alko :) Zwykła herbatka :)
Lalalalala :)

Wysłany: 2009-10-28 11:28

Sumo kogo Ty chcesz oszukac heheh :D

:) Wysłany: 2009-10-28 11:32

Nikigo :) Kroje pekinska na obiad a potem ide na reower musze na Bielany pojechac HRRRRR :) A wiesz co to oznacza dla pieszych :PP

Wysłany: 2009-10-28 11:34

Heheh wiem-Karmagedon
A ja czekam na pierogi z kapusta i grzybami:)

Wysłany: 2009-10-28 12:20

[quote:dd37a58ea8="bastet666"]Hheheh nasz biedny Kostuch a tak wogole to dzien dobry wszytskim :)[/quote:dd37a58ea8]
Ano bieda, bieda. Żebyś wiedziała, hehe :roll:

Ja dziś szamię lazanię na obiad :) A do popicia drink: żubrówka z sokiem jabłkowym :) Bardzo rygorystycznie ograniczyłem palenie więc teraz postanowiłem inwestować w dobry alkohol :) Jakaś porządna butelka w domu musi cały czas być :cool:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło