Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

BroWro Festung. Strona: 43

BroWro Wysłany: 2009-10-27 19:07

Taaaa :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Wysłany: 2009-10-27 19:28

jezu...kolejnych niewinnych ludzi chcesz Sumo rozpijac?Nieladnie :twisted:

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

BroWro Wysłany: 2009-10-27 19:30

Hola hola :) Przecie ja nigdy w zyciu nie tknalem alko :P

Re: BroWro Wysłany: 2009-10-27 19:35

[quote:d3dbd758e6="Sumo666"]Hola hola :) Przecie ja nigdy w zyciu nie tknalem alko :P[/quote:d3dbd758e6]
No właśnie :!: To on zawsze na nas się rzucał. Do dziś nie pamiętam z iloma butelkami żubra całowałem się podczas naszej ostatniej biesiady w Strefie :roll: :twisted: :lol:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2009-10-27 19:37

Eee jesli masz na mysli ta biesiade gdzie byl Astarot to tam Sumo przeciez nie bylo:)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

:) Wysłany: 2009-10-27 19:39

No mowie - ZE JA NIE PIJE :P

Wysłany: 2009-10-27 19:42

ladyinblack cieszymy sie niezmiernie ze to w koncu do Ciebie dotarlo :twisted: :twisted: :twisted:

Kurcze dopiero teraz wpadlam na pomysl zeby zamiescic kilka zdj z naszych imprez...wprawdzie z tej najlepszej zdj na tym kompie nie posiadam bo s ana plytce gdzies ale wstawie choc czesc :twisted:

Wysłany: 2009-10-27 19:53

[quote:e390c82b48="ladyinblack"]ooo ku*wa ja stamtąd zywa nie wyjde oO :twisted:[/quote:e390c82b48]
A co Ty sobie innego myślałaś :?: :twisted:
My jak dokonujemy oblężenia Bro to ręka, noga, mózg na ścianie i etykietka z żubra na czole (i nie tylko na czole :cool: ) :lol: :twisted:

Wysłany: 2009-10-27 19:59

:twisted: :twisted: No nie tylko na czole mi zostaly przyklejone na cycki :D :D Zdjec nie wstawie niestety bo sa na plycie ktora jest gdzie indziej ale jak tylko ja dorwe to Was postrsze :D

Wysłany: 2009-10-27 20:01 Zmieniony: 2009-10-27 20:04

[quote:adab1d5f80="ladyinblack"]ee wiecie co.. ale ja chyba nie lubie alkoholu :lol: :lol:
to może ja się soczku napije :twisted: [/quote:adab1d5f80]
My też... nie lubimy... CHYBA :twisted:
[quote:adab1d5f80="ladyinblack"]moj Luby stwierdzil ze jak duzo wypije to bede biegla za autem do domu :lol: :lol: zeby wytrzezwiec ;d[/quote:adab1d5f80]
Jak dużo wypijesz to wpierw wyprzedzisz wszystkie węże na drodze, a potem wsiądziesz do samochodu :lol: :twisted:

BroWro Wysłany: 2009-10-27 20:04

Hehehehe :)

Wysłany: 2009-10-27 20:06

[quote:8f7b9ba038="ladyinblack"]ekheeeeem no rozumiem, raz się zyje :twisted: :twisted:
ale od moich cyckow to z daleka :D[/quote:8f7b9ba038]
Niestety to nie od nas zależy, naszym mocodawcą jest ŻUBR więc z nim będziesz musiała się na miejscu dogadywać :lol: :twisted:

BroWro Wysłany: 2009-10-27 20:10

A Żubr rogi ma :P

Wysłany: 2009-10-27 20:18

Pod stoł?To ja juz sie boje dociekac co ten Żubr bedzie tam/Tobie robil :twisted: :twisted:
A za wzgledy dziekuje nie oMieszkam skorzystac :twisted: :twisted: jak mnie najdzie ochota :twisted:

Wysłany: 2009-10-27 20:31

iheheih jaka kobietka :D ?
Gorale pewnie i nie,ale ekipa BroWro napewno :D

BroWro Wysłany: 2009-10-27 20:32

Nagramy to na kamere i na Tuba wrzucimy :P

Wysłany: 2009-10-27 20:35

Pytanie tylko czy Red czy You?

Wysłany: 2009-10-27 20:46

Uhuhuhuh jakie tu deklaracje leca a ja myslalam ze wieczor Żubrowania byl sodoma i Gomora a tu prosze jakie akcje sie zapowiadaja :twisted: :twisted:
No tak ponoc "nie znacie dnia ni godziny" :twisted:
Ty mi tu dziewczyno nie slodz heh bo sie Twoj luby obrazi :)

BroWro Wysłany: 2009-10-27 20:46

Moze tu i tu :P

Wysłany: 2009-10-27 20:50

No prosze jaki postepowy chlopak,wiekszosc facetow akceptuje bisexualizm u swojej partnerki gdy moga sie przylaczyc podczas ewnetualnej akcji :twisted:
A odnosnie deklaracji to zart byl przeciez :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło