Wysłany: 2009-01-05 14:10
[quote:0f96516637="Harlequin"]
...i jeszcze daje się 5 za fajne cycki i fajne nogi albo w ogóle za cycki i za nogi, byle tylko były bardziej odsłonięte [/quote:0f96516637]
To jest to, wreszcie ktos docenil moje priorytetowe kryteria oceniania :wink: :lol:
Rzadko tu bywam, ale panny modelki zapraszam na: www.dryp.maxmodels.pl
Wysłany: 2009-01-05 14:15
Nie będe się ustosunkowywał co do urody poszczególnych uzytkowniczek - każdy co innego lubi, więc uwagi zachowam dla siebie. Miałem raczej na mysli sam pomysł - koncept portretów i fetyszów - praktycznie 98% jest identyczne i niczym od siebie sie nie różni. I osoba pozująca moze mysleć, że wygląda sexi i ponętnie, ale dla osoby, która odwiedza galerię jest to tylko kolejna bardzo podoba fotka o podobnej treści. I w tym wypadku jak sie zobaczy kawałek nogi w kabaretce i szpilkach, albo większy dekolt to czacha się szczerzy :) a to "tylko" tyle, bo chyba nie to powinno byc celem tych zdjęć. Widze wiec, że w tej materii cieżko naprawde o oryginalne zdjęcie, które w jakis sposób by się wyróżniało.
edit://
proponuje wiec konkurs na:
najlepsze cycki na DP, najlepszy dekolt, najlepsze nogi, najbardziej zdzirowaty makijaż, największą seksbombę, nabardziej mroczna fotę, najlepsza kreację latexową, najdziwniejszą kreację latexową, najlepszą kreację z firanki, najłdniejsze oczy, najładniejszą buźkę, najładniejszy tyłek, najlepszą scenerię typu fetish, najlepsze zdjęcie obrobione w photoshopie, najbardziej tandetne zdjęcie typu portret/fetish, najlepsza galeria tematyczna, najfajniejsze gadżety na zdjęciach, którą użytkowniczkę najchętniej by sie zaciagnęło do łóżka, która ma najlepsze usta, która ma najbardziej dziurawe kabaretki, która ma najfajniejsze buty, najlepszy piercing, największy piercing (= wpierdalanie gwoździ), najlepsza fryzura, fotograf roku, oraz honorowy tytuł "manekina roku" czyli najsztuczniejszego użytkownika/użytkowniczki
:lol: :twisted:
duzo tego wyszło ...
.
Wysłany: 2009-01-05 15:18
o boże... Gniew... ale masz już swoje typy, prawda??
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Wysłany: 2009-01-05 15:20
Szczerze ? Gdybym się miał pokusic o wymienienie to pewno bym szybko znalazł :)
.
Wysłany: 2009-01-05 15:36
Gniewko, ten Twój konkurs to chyba jedyna "świeża" wypowiedź w tym temacie. 8) Przynajmniej ponabijać jest się z czego. :lol:
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Wysłany: 2009-01-05 15:52
oj, możnaby więcej tych kategorii wymyslić ...
mam nadzieje, że moja wypowiedź może skłoni niektórych do większej selekcji w umieszczaniu zdjęć, bo naprawdę niechętnie się stawia inną ocenę niz 4-5, ale skoro juz ktoś wymyślił taką a nie inną skalę, a sami autorzy/bohaterowie zdjęć nie dbają o to, aby ich wizerunek był pozytywny, to wszelkie "halo" jest tu nie na miejscu.
.
Wysłany: 2009-01-05 18:31
Ej ja sama kiedyś zaczynałam od zdjęć w łazience a w tle był kibel :lol:
Później jakoś zaczynałam dobierać lepsze tło :P
Teraz wychodzi to co widać . Jednym się podoba innym nie. Mi czasami brakuje opinii innych osób , bo wolałabym dostać komentarz niż ocenę. Lubię wiedzieć co inni myślą o moich zdjęciach. Nie będę ukrywać , ze czasami przykro się robi jak ktoś powie coś chamskiego , ale uczę się przyjmować krytykę innych.
Jednak powinna ona być uzasadniona , tak samo ja oceny :twisted:
A co do oceniania zdjęć....hm...
Wiadomo , że na ładną kobietę lepiej się patrzy, nawet jak ma zdjęcie zwyczajne to nadrabia urodą.
To nie jest żaden portal fotograficzny , na którym zamieszczane są wybitne zdjęcia zdolnych fotografów.
Swoją drogą później jadą Cię za brak ostrości , złe światło i inne techniczne niedociągłości.
Jak dla mnie zdjęcie musi mieć to coś , musi zwrócić na siebie uwagę , zachwycić mnie czymś i przyciągnąć do siebie.
Dlatego zdarza się, że dam ocenę 5 za fotkę artystyczną i za fajną dziewczyne czy faceta na zdjęciu z ręcznikami w tle...
Jeśli tylko coś mnie do takiego zdjęcia przyciągnie to nie uważam , że oceniam źle.
no one is gonna catch you when you fall
Wysłany: 2009-01-06 08:56
Ok, rozumiem, że ktoś może zaczynacć od sedesów, ale czy koniecznie trzeba zamieszczać to na DP ?
.
Wysłany: 2009-01-06 09:20
Ludzie są różni - może mają tylko takie foty i temu je umieszczają. Ale też mam niezłą zabawe z fot kibelkowych :lol:
Pozatym w łazience jest najczęściej dogodniejsze oświetlenie no i lustro zazwyczaj duże, które umożliwia lepsze pozowanie.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-01-06 09:22
[quote:de35b68bab="thistle89"]Ludzie są różni - może mają tylko takie foty i temu je umieszczają. Ale też mam niezłą zabawe z fot kibelkowych :lol:
Pozatym w łazience jest najczęściej dogodniejsze oświetlenie no i lustro zazwyczaj duże, które umożliwia lepsze pozowanie.[/quote:de35b68bab]
Tak, zwłaszcza zakolczykowana panna w latexie na tle łazienkowych kafelek i średnioczystego sedesu wygląda szczególnie sexi :)
.
Wysłany: 2009-01-06 09:33
Tiaaa :lol:
takie to szczególnie :>
Wysłany: 2009-01-06 10:02
i kolejna katerogia: najlepsze światło w kiblu oraz najbardziej i najgorzej doszorowany kibel
.
Wysłany: 2009-01-06 10:32
Ale gdyby nie te kibelki, kafelki, meblościanki itp. to nie byłoby o czym pisać.
Losie... :roll:
Wysłany: 2009-01-06 11:53
dupa tam! jak ktoś nie umie przyjąć konstruktywnej krytyki to niech w ogóle nie umieszcza zdjęć. a jeśli już to robi to niech liczy się z komentarzami.
Gniewko i Pasek wyolbrzymiają ale taka jest prawda - są blogi, gdzie ludzie jawnie szydzą ze zdjęć umieszczanych na naszej-klasie w kategoriach: kozaczki, piersi, lustra, jedna ręka itd no i niestety takie są konsekwencje... mnie się rzadko zdarza, ale czasem skomentuje, bo na serio drażni mnie jak na głównej stronie serwisu pojawia się zdjęcie, które ja bym skasowała po wrzucie na kompa...
Gniew a co powiesz na kategorie najgorsza fota cyknięta jedną ręką?
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Wysłany: 2009-01-06 12:33
Spox :) i jeszcze najlepsza fota robiona aparatem w komórce :lol:
.
Wysłany: 2009-01-10 12:24
E tam, nie doceniacie wirtualnych wytworów fotoszopa wypinających nie swoje balony. :lol:
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Wysłany: 2009-01-12 12:20
Największa haftowana serwetka pod telewizorem i najlepsze foto z komunii za szybą meblościanki. Najfajniejszy tornister.
Wysłany: 2009-01-12 12:42
wiecie co ... to zaczyna mnie powoli nudzic ...
.
Wysłany: 2009-01-12 13:26
[quote:e86035851b="Paskievicz"]dorzucam do propozycji: najbardziej rycerska fotka na tle kredensu bądź mebli :lol: :lol: :lol:
ewentualnie najbardziej tandetna i kiczowata podróba broni białej hehe :wink:[/quote:e86035851b]
wolę juz patrzeć na nagie miecze niż cycki :lol: jak gdzies juz wspominalam, rownowaga jest u nas zachwiana :lol: szkoda, że nie ma takiego adblocka na "lachony" :twisted: a Pasek mógłbyś miec wtedy adblocka na miecze i kredensy <rotfl>
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2009-01-12 16:44
To nie tyle cycki, co balony - wirtualny wytwór fotoszopa. :lol:
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi