Wysłany: 2012-04-20 22:24
może słucha funeral doom metalu.
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2012-04-20 23:21
[quote:060a380178="DonVitteo"]Od samego rana towarzyszyć mi zaczął iście funeralny nastrój.[/quote:060a380178]
mam go co dziennie,wszystko się szybko kończy....
wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs
Wysłany: 2012-04-21 17:37
Co niemiłego: wyprawa jakieś 160 km od Poznania, by odebrać graty z mieszkania mego exa. Dobrze, że już mam to za sobą.
Nie marudź, bo cyckiem walnę.
Wysłany: 2012-04-28 12:37
Wysłałam PIT-37 przez neta... teraz "tylko" pozostaje zapłacić haracz :/
Wysłany: 2012-04-29 12:57
:)
Wysłany: 2012-04-30 15:05
Musiałam uśpić swoją myszkę. Ostatnią z czterech, które przed rokiem uratowaliśmy z laboratorium. Okazało się, że miała w brzuszku wielkiego guza wielkości orzeszka włoskiego. Nie robiliśmy sekcji, ale wyczuć się go dało nawet lekko omacując brzuszek.
Wysłany: 2012-05-08 16:59
Smutne jest to co się dzieje w Grecji.
“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”
Wysłany: 2012-05-08 20:38
Seria spotkań ze znajomo zachowującymi się nieznajomymi. Chyba nie mogłem zareagować inaczej, ale mam wrażenie, że zepsułem czyjeś dobre intencje - w skrócie - mam ochotę zapaść się pod ziemię :-/
od czasu do czasu warto wrócić do źródła
Wysłany: 2012-05-12 08:24
Nie wyspałam się tak, jak chciałam, od 3:44 do 5:10 nie spałam, gdyż dawny wielbiciel chcący wrócić po 2ch latach do dawnych tematów (choć mówiłam, że mam kogoś i odbudowuję życie osobiste), pisał do mnie chamskie, narzucające się smsy. Opieprzyłam go zdrowo i powinien się już nie odzywać.
Wysłany: 2012-05-12 16:11 Zmieniony: 2012-05-12 16:12
[quote:b64004459e="Devon"]Nie wyspałam się tak, jak chciałam, od 3:44 do 5:10 nie spałam, gdyż dawny wielbiciel chcący wrócić po 2ch latach do dawnych tematów (choć mówiłam, że mam kogoś i odbudowuję życie osobiste), pisał do mnie chamskie, narzucające się smsy. Opieprzyłam go zdrowo i powinien się już nie odzywać. [/quote:b64004459e]
Ja bym wyłączyła telefon i poszła spać Ale to w sytuacji, gdybym NAPRAWDĘ chciała mieć święty spokój. Ale jak się NAPRAWDĘ nie chce...
Wysłany: 2012-05-12 19:00
[quote:d69bf5d60a="Alpha-Sco"][quote:d69bf5d60a="Devon"]Nie wyspałam się tak, jak chciałam, od 3:44 do 5:10 nie spałam, gdyż dawny wielbiciel chcący wrócić po 2ch latach do dawnych tematów (choć mówiłam, że mam kogoś i odbudowuję życie osobiste), pisał do mnie chamskie, narzucające się smsy. Opieprzyłam go zdrowo i powinien się już nie odzywać. [/quote:d69bf5d60a]
Ja bym wyłączyła telefon i poszła spać Ale to w sytuacji, gdybym NAPRAWDĘ chciała mieć święty spokój. Ale jak się NAPRAWDĘ nie chce... [/quote:d69bf5d60a]
Nie mogłam, bo miałam na tym telefonie ustawiony budzik na 8:00 rano, żeby wstać na rozmowę kwalifikacyjną. A koleś był pijany i dziś mnie za to smsem przepraszał. Na szczęście się zreflektował. A Ty Alpha naprawdę uważasz się za jasnowidza, skoro z Lublina chcesz widzieć, co się w Poznaniu dzieje, ba, w umyśle Wielkopolanki - no, ale jasnowidzem nie jesteś, bo tym razem Ci się nie udało:P Co niemiłego - randka przeniesiona na jutro z ważnych powodów.
Wysłany: 2012-05-12 20:34 Zmieniony: 2012-05-12 20:35
[quote:7c9b8cbbe3="Devon"][quote:7c9b8cbbe3="Alpha-Sco"][quote:7c9b8cbbe3="Devon"]Nie wyspałam się tak, jak chciałam, od 3:44 do 5:10 nie spałam, gdyż dawny wielbiciel chcący wrócić po 2ch latach do dawnych tematów (choć mówiłam, że mam kogoś i odbudowuję życie osobiste), pisał do mnie chamskie, narzucające się smsy. Opieprzyłam go zdrowo i powinien się już nie odzywać. [/quote:7c9b8cbbe3]
Ja bym wyłączyła telefon i poszła spać Ale to w sytuacji, gdybym NAPRAWDĘ chciała mieć święty spokój. Ale jak się NAPRAWDĘ nie chce... [/quote:7c9b8cbbe3]
Nie mogłam, bo miałam na tym telefonie ustawiony budzik na 8:00 rano, żeby wstać na rozmowę kwalifikacyjną. A koleś był pijany i dziś mnie za to smsem przepraszał. Na szczęście się zreflektował. A Ty Alpha naprawdę uważasz się za jasnowidza, skoro z Lublina chcesz widzieć, co się w Poznaniu dzieje, ba, w umyśle Wielkopolanki - no, ale jasnowidzem nie jesteś, bo tym razem Ci się nie udało:P Co niemiłego - randka przeniesiona na jutro z ważnych powodów.[/quote:7c9b8cbbe3]
Och nie, nie musisz się obawiać. Nie interesuje mnie to aż tak bardzo, nawet jeśli to (ba!) Umysł Wielkopolanki. A poza tym, to byłaby chyba raczej telepatia Telepatką też nie jestem, więc nie będę przyczyną Twego niespokojnego snu
Wysłany: 2012-05-12 22:49
[quote:e3dad1d353="Alpha-Sco"][quote:e3dad1d353="Devon"][quote:e3dad1d353="Alpha-Sco"][quote:e3dad1d353="Devon"]Nie wyspałam się tak, jak chciałam, od 3:44 do 5:10 nie spałam, gdyż dawny wielbiciel chcący wrócić po 2ch latach do dawnych tematów (choć mówiłam, że mam kogoś i odbudowuję życie osobiste), pisał do mnie chamskie, narzucające się smsy. Opieprzyłam go zdrowo i powinien się już nie odzywać. [/quote:e3dad1d353]
Ja bym wyłączyła telefon i poszła spać Ale to w sytuacji, gdybym NAPRAWDĘ chciała mieć święty spokój. Ale jak się NAPRAWDĘ nie chce... [/quote:e3dad1d353]
Nie mogłam, bo miałam na tym telefonie ustawiony budzik na 8:00 rano, żeby wstać na rozmowę kwalifikacyjną. A koleś był pijany i dziś mnie za to smsem przepraszał. Na szczęście się zreflektował. A Ty Alpha naprawdę uważasz się za jasnowidza, skoro z Lublina chcesz widzieć, co się w Poznaniu dzieje, ba, w umyśle Wielkopolanki - no, ale jasnowidzem nie jesteś, bo tym razem Ci się nie udało:P Co niemiłego - randka przeniesiona na jutro z ważnych powodów.[/quote:e3dad1d353]
Och nie, nie musisz się obawiać. Nie interesuje mnie to aż tak bardzo, nawet jeśli to (ba!) Umysł Wielkopolanki. A poza tym, to byłaby chyba raczej telepatia Telepatką też nie jestem, więc nie będę przyczyną Twego niespokojnego snu [/quote:e3dad1d353]
Tak, rozumiem, po prostu lubisz się wcinać między wódkę a zakąskę:) spoko, każdy ma jakieś hobby:) mój post był po prostu ironicznym żarcikiem:P
co jeszcze niemiłego - czuję zmęczenie po pracowitej sobocie wypełnionej pisaniem magisterki.
Wysłany: 2012-05-12 23:14
[quote:15de28aff9="Devon"][quote:15de28aff9="Alpha-Sco"][quote:15de28aff9="Devon"][quote:15de28aff9="Alpha-Sco"][quote:15de28aff9="Devon"]Nie wyspałam się tak, jak chciałam, od 3:44 do 5:10 nie spałam, gdyż dawny wielbiciel chcący wrócić po 2ch latach do dawnych tematów (choć mówiłam, że mam kogoś i odbudowuję życie osobiste), pisał do mnie chamskie, narzucające się smsy. Opieprzyłam go zdrowo i powinien się już nie odzywać. [/quote:15de28aff9]
Ja bym wyłączyła telefon i poszła spać Ale to w sytuacji, gdybym NAPRAWDĘ chciała mieć święty spokój. Ale jak się NAPRAWDĘ nie chce... [/quote:15de28aff9]
Nie mogłam, bo miałam na tym telefonie ustawiony budzik na 8:00 rano, żeby wstać na rozmowę kwalifikacyjną. A koleś był pijany i dziś mnie za to smsem przepraszał. Na szczęście się zreflektował. A Ty Alpha naprawdę uważasz się za jasnowidza, skoro z Lublina chcesz widzieć, co się w Poznaniu dzieje, ba, w umyśle Wielkopolanki - no, ale jasnowidzem nie jesteś, bo tym razem Ci się nie udało:P Co niemiłego - randka przeniesiona na jutro z ważnych powodów.[/quote:15de28aff9]
Och nie, nie musisz się obawiać. Nie interesuje mnie to aż tak bardzo, nawet jeśli to (ba!) Umysł Wielkopolanki. A poza tym, to byłaby chyba raczej telepatia Telepatką też nie jestem, więc nie będę przyczyną Twego niespokojnego snu [/quote:15de28aff9]
Tak, rozumiem, po prostu lubisz się wcinać między wódkę a zakąskę:) spoko, każdy ma jakieś hobby:) mój post był po prostu ironicznym żarcikiem:P
co jeszcze niemiłego - czuję zmęczenie po pracowitej sobocie wypełnionej pisaniem magisterki.[/quote:15de28aff9]
Aha, dobrze, że to wyjaśniłaś. Mój był, oczywiście, śmiertelnie poważny
Wysłany: 2012-05-13 09:13
[quote:d46d2368bd="Alpha-Sco"][quote:d46d2368bd="Devon"][quote:d46d2368bd="Alpha-Sco"][quote:d46d2368bd="Devon"][quote:d46d2368bd="Alpha-Sco"][quote:d46d2368bd="Devon"]Nie wyspałam się tak, jak chciałam, od 3:44 do 5:10 nie spałam, gdyż dawny wielbiciel chcący wrócić po 2ch latach do dawnych tematów (choć mówiłam, że mam kogoś i odbudowuję życie osobiste), pisał do mnie chamskie, narzucające się smsy. Opieprzyłam go zdrowo i powinien się już nie odzywać. [/quote:d46d2368bd]
Ja bym wyłączyła telefon i poszła spać Ale to w sytuacji, gdybym NAPRAWDĘ chciała mieć święty spokój. Ale jak się NAPRAWDĘ nie chce... [/quote:d46d2368bd]
Nie mogłam, bo miałam na tym telefonie ustawiony budzik na 8:00 rano, żeby wstać na rozmowę kwalifikacyjną. A koleś był pijany i dziś mnie za to smsem przepraszał. Na szczęście się zreflektował. A Ty Alpha naprawdę uważasz się za jasnowidza, skoro z Lublina chcesz widzieć, co się w Poznaniu dzieje, ba, w umyśle Wielkopolanki - no, ale jasnowidzem nie jesteś, bo tym razem Ci się nie udało:P Co niemiłego - randka przeniesiona na jutro z ważnych powodów.[/quote:d46d2368bd]
Och nie, nie musisz się obawiać. Nie interesuje mnie to aż tak bardzo, nawet jeśli to (ba!) Umysł Wielkopolanki. A poza tym, to byłaby chyba raczej telepatia Telepatką też nie jestem, więc nie będę przyczyną Twego niespokojnego snu [/quote:d46d2368bd]
co jeszcze niemiłego - czuję zmęczenie po pracowitej sobocie wypełnionej pisaniem magisterki.[/quote:d46d2368bd]
Aha, dobrze, że to wyjaśniłaś. Mój był, oczywiście, śmiertelnie poważny [/quote:d46d2368bd]
A Tobie się nigdy nie znudzi, no patrzcie, no:P
co niemiłego - słońca nie ma
Wysłany: 2012-05-19 21:34
Sobota mi się dziś przytrafiła. Nienawidzę sobót.
Nie da się określić swojego życia jednym mottem.
Wysłany: 2012-05-20 10:17
[quote:c5c7a326d0="MentalCage"]Sobota mi się dziś przytrafiła. Nienawidzę sobót.[/quote:c5c7a326d0]
Dlaczego? Co niemiłego - ktoś mnie zirytował.
Wysłany: 2012-05-21 23:04
człowiek potrafi wszystko zniszczyć, ja to potrafie najlepiej spieprzyć wszystkie znajomości
wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs
Wysłany: 2012-05-22 17:45
Paskudny wypadek w centrum Poznania z udziałem motocyklisty. Akurat wychodziłam z roboty...
Wysłany: 2012-06-04 17:50
1. Zgubiłam parasol i muszę kupić nowy
2. Mam trochę problemy z gardłem
3. Mój ex dobija się zza granicy jak nie do mnie, to do moich znajomych i uroił sobie, że do niego wrócę. Totalnie mu już odbiło.