Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

' Niezauważony '. Strona: last

Artykuł: ' Niezauważony '

' Niezauważony ' Wysłany: 2006-08-12 13:52

Hmm...powiem szczerze, ze spodziewalam sie czegos lepszego po tytule...przenisnie ktore zostaly uzyte sa bardzo czesto wykorzystywane, no duzo przesadni, ktorych ja nie trawie...obrazowo przekazane, ale w sumie trywialne...uwazam ze za duzo marnych poetow sie ktos naczytal i probuje w sposob mroczny i krwawy cos napisac... :roll:

Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...

Wysłany: 2006-08-12 14:01

Hope (Primogen)
Hope
Zielona Góra

Ten portal nauczył mnie używania jeszcze jednek kategorii poza "serduszko". Ta kategoria to : "zły i mroczny :lol: "
Tekst jak napisała Ash, trywialny. Choć piszesz o czymś, drogi autorze, to jest tak naprawdę o niczym. Ot, jak jeden z wielu tych "mrocznych"... Nie raz już o tym pisałam, ale na widok słów typu: "lecz", "mego", "ognie namiętności" mam pod nosem nieco złośliwy usmiech.

"Za jakie grzechy tak cierpię?!
Dlaczego robisz mi to
Me cierpienie nie zna granic!
O ma pani!
Spójrz na mnie choć raz!
Serce me krwawi..
Księżycu dobry swą poświatą otul me zbolałe serce"

:lol:

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

Wysłany: 2006-08-12 14:35

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Bo NorwegianWinter to mroczna dusza romantyka :)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-08-12 15:37

przeciez to jak przerabianie wiersza Mickiewicza"Do M.." na jakis tani, krwawiacy shit...no sorki, ale wyglada to na wymyslanie i wymuszanie nie wiadomo jakich wielkich frazesow, przenosni i bog wie jeszcze czego!! :roll: litosci....

... Wysłany: 2006-08-13 13:20

No coz, pisze dla siebie. Wiec robie to co mi sie podoba, a nie musi sie wam podobac wiec sorki, ale powiem krotko nie zwracam uwagi na wasze komenty

Wysłany: 2006-08-13 13:35

Hope (Primogen)
Hope
Zielona Góra

Nastepny który umie przyjmować krytykę :lol:
Zbolały poeta który jak pisał Bursa "Cierpni za miliony" :lol:
Bo my, dziewczęta jesteśmy tak zazdrosne.. nie, my jesteśmy zawistne! Bo oni tak świenie piszą, że my po prostu z zawiści tak je krytykujemy ;P

Drogi autorze.. skoro piszesz dla siebie... po jaką cholerę umieszczasz to na portalu? (: Jestem pewna, że gdyby te teksty były dobre nie wspomniałbyś słowem o "pisaniu dla siebie". Zauważyłam, że spora część tych "złych" i pożal się boże "mrocznych" jak zostanie skrytykowana to tak waśnie pisze. (:

Szczerze mówiąc mam gdzieś, że moje uwagi masz gdzieś. Przez to, że je napisałam mogę spać spokojnie, z myślą, że mam czyste sumienie.

Czepianie przynosi mi ulgę. Cóż o mnie... gryzę, kopię, jestem wredna. Jestem nałogową amatorką jogurtów biszkoptowych i bananów. Narzeczona narzeczonego :P

Wysłany: 2006-08-13 15:40

mozna pisac dla siebie i chciac poznac opienie innych czy jest w tym cos zlego ??
Nie cierpie za miliony :/ bo po co, mroczny rowniez nie jestem. Nawet nei wiem skad wam sie wzielo to "mroczny". Kazdy chyba ma prawo pokazac cos swojego i kazdy ma prawo to skrytykowac. Jak mowia kazdy ma swoj gust jednym sie podoba innym sie. Znajoc zycie teraz przyczepicie sie do tej wypowiedzi ale coz... wasza prywatna sprawa.

Wysłany: 2006-08-13 15:47

Alphar przyjmuje krytyke przeciez nie zaczolem was wyklinac hehe Kazdy ma prawo do wyrazania swojego zdania... Jak i i do wyzucania emocji z siebie nie wazne czy w formie marnego wierszyka czy jakiegos arcydziela. zeby stwozyc cos co jest marne rowniez trzeba miec powod ktory moze byc duzo wazniejszy niz owo "dzielo"

Wysłany: 2006-08-13 16:03

ale twoja wczesniejsza wypowiedz sugerowala cos innego..jesli moge cos zaproponowac to albo siegnij po slownik ortograficzny albo uzywaj opcji"podglad" bo osoba ktora pisze wiersze, lub ogolnie tworzy stara sie nie robic bledow..ja np bledow nienaiwdze i kazdego poprawiam...

jak chcesz to pisz dla siebie, tyle, ze tzw beznadziejnych wierszy nawet ja tu nie umieszczam, bo mi glupio, ze ktos moze taki shit czytac...zostawiam je dla siebie..:)

Wysłany: 2006-08-13 16:29

jesli Ci przeszkadzaj moje bledy to poporstu nie czytaj moich wypowiedzi
Wiesz nie kazdy jest tak doskonaly jak Ty :\ hehe najpierw naucz sie krytykowac siebie bo od tego sie zaczyna a pozniej skup sie na innych.
Jesli zamierzasz mnie zdenerwowac to Ci sie to nie uda poniewaz nie wkurzaja mnie takie pierdoly. Szczegolnie jesli pisze je ktos, kto sam w swoich wierszach powiela teamtyke wczesniejszych swoich i innych autorow i czepia sie tego samego u innych osob. No to koniec moich wypowiedzi pod tym tematem :P

Wysłany: 2006-08-13 16:36

umiesz przyjmowac krytyke?watpie..o bledach powiedzialam ci po to zebys na nie uwage zwracal, bo to wazne jest jak sie cos pisze...nie musisz mnie obrazac, ani w ten sposob krytykowac moich wierszy, bo to bylo ponizej czyjejs godnosci...i bynajmniej nie mojej...hehe..to sie nazywa ratowanie swojej twarzy krytykowaniem ostro innych i zwracaniem z siebie na kogos innego uwagi.eh...ze spokojem powienienes to przyjac co mowie i pisac dalej.proste..myslisz, ze moje wiersze wszystkim sie podobaja?poruszaja podobne tematy do twoich, tylko, ze ja pisze inaczej:D

no juz, usmiechnij sie.

Wysłany: 2006-08-13 18:29

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

że przystojny, to ja wiem :lol: jeszcze się rozkręci :D

Wysłany: 2006-08-14 11:59

E tam przystojny :P moze wystaje poza przecietna ale drogie panie niezapominajcie ze rowniez jestem inteligentny madry i do tego skromny :twisted:

Wysłany: 2006-08-14 12:58

no nie jest az tak blisko, ale blizej niz warszawa hehe

Wysłany: 2006-08-14 16:35

no wlasnie wiec jak chcesz to sie zbieraj i przyjezdzaj :D

Wysłany: 2006-08-14 16:39

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Ejjjjj, a ja??? :wink:

Wysłany: 2006-08-14 16:45

Ty rowniez piekna Kasiu zapraszam Cie razem z Alphar do mnie :twisted:

Wysłany: 2006-08-14 17:18

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Norbercie, to chyba nie rozmowa na forum, co? :wink:
Proszę o powrót do tematu :twisted: :twisted:

Wysłany: 2006-08-14 17:19

no jasne ze pobaluje z Kasia ale z Toba tez moge pobalowac 8) :twisted: albo wezme was obie pod reke i bedziemy balowac :twisted:

Wysłany: 2006-10-13 20:00

[b:96eccf4772]Ash_Wednesday:[/b:96eccf4772]
[quote:96eccf4772]przeciez to jak przerabianie wiersza Mickiewicza"Do M.." na jakis tani, krwawiacy shit...no sorki, ale wyglada to na wymyslanie i wymuszanie nie wiadomo jakich wielkich frazesow, przenosni i bog wie jeszcze czego!! litosci....[/quote:96eccf4772]

tani, krwawiący shit

Jak widać nie wszyscy umieją pisać wiersze.

Nie podoba mi się w ogóle, jest na siłe mroczny, na siłe smutny.... tragedia

"Muminek wyobraził sobie, że jest Buką. Zgięty wpół posuwał się wolno przez stosy martwych liści, a potem stanął, rozpościerając wokoło siebie mgłę. Wreszcie westchnął i spojrzał tęsknie w okno. Czuł się najbardziej samotnym stworzeniem na świecie."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło