serial Wysłany: 2012-03-31 09:18
jedyny godny uwagi moim zdaniem to Dr House:)) jedyny, który zdarza mi się obejrzeć:)
Per Aspera Ad ASTRA
Wysłany: 2012-04-08 20:24
Californication, Blue Mountain State, My name is Earl :)
Wysłany: 2012-04-08 21:35
Dziś będę obczajać nowy serial twórców "Heroes". Kiefer Sutherland, Danny Glover - zapowiada się ciekawie...
Life is complex: it has both real and imaginary components
Wysłany: 2012-05-12 21:20 Zmieniony: 2012-05-12 21:28
[quote:77b5e0a22f="DonVitteo"]
Ostatnio zdarza się mi rzucić okiem na Grę o Tron [/quote:77b5e0a22f]
mnie również....
dawać z siebie tylko tyle na ile świat jest gotowy...teraz
Wysłany: 2012-07-30 02:54
Glina.
Pasikowskiemu udało się usunąć pozę i patetyczność Psów, które wczesniej uniemożliwiały mu osiągnięcie realizmu. Poziom skurwysyństwa nagromadzony w Glinie jest obezwładniający- a jest to skurwysynstwo jak u Smarzowskiego: swojskie- najgorsze z mozliwych. Przez to ciężko się ten serial ogląda, a na katharsis chyba nie ma co liczyć. Na pewno jednak warto spróbować zmierzyć się z tym gównem. Ja przynajmniej z czystym sercem mogę powiedzieć że nie widziałem lepszego serialu- zarówno z polszy jak i zza granicy.
“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”
Wysłany: 2012-08-13 19:26
O seriale :D Nie wiem jak przeżyję studia bez dostępu do telewizora. Przede wszystkim to Gra o Tron, NCSI, CSI NY, Ranczo i od czasu do czasu Czysta krew. Jeżeli można pod seriale również "podpiąć" to anime psychologiczne, horror, gore oraz komedie :)
Wysłany: 2012-08-16 12:17
Ogląda ktoś Sons Of Anarchy? Skończyłam na 4 sezonie a potem jakoś całkiem zapomniałam o tym serialu z braku czasu ale teraz zamierzam do niego wrócić. Może obejrzę sobie od początku wszystkie sezony, co by pamięć odświeżyć. Oprócz tego oglądałam do 6 sezonu Supernatural, bo potem według mnie stało się już trochę gówniane, ale z tego co słyszałam, potem się już poprawiło więc chyba też zacznę oglądać znów : D
"Nie wtrącaj się do czegoś czego nie rozumiesz"
Wysłany: 2012-08-17 08:39
Ja próbowałam, ale nie spodobał mi się :)
Zapomniałam dopisać oczywiście Dr House'a, Filary Ziemi (ubolewam, że się skończyło)i wszelkie seriale o gotowaniu typu Ugotowani.
Wysłany: 2012-08-17 17:27
Ostatnio - Bones (i wiem, że kości nie topią się jak ser)
Breaking Bad na bieżąco - ach te kradzieże z pociągów...
Czekam na Dextera (ruchną się czy nie), Grę o Tron.
A no i Soprano - ale słabo wkręca jeszcze.
Tak w ogóle to witam :)
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2012-11-08 12:33
True Blood
Gra o Tron
SuperNatural
Sons of Anarchy
Californication
Hellsing
How I met Ur mother
polecam
uważaj na to co 'liczy sie tu i teraz', bo zanim skończysz czytać to zdanie... będzie Ono już Przeszłością. ~moje własne
Wysłany: 2012-11-08 18:44
Slabizna u mnie z tasiemcami,ostatnio to chyba Boardwalk Empire pare razy widzialem.
Wysłany: 2012-11-08 19:10
Jak ktoś Lubi Californication Napewno mu sie Spodoba SuperNatural :D i na odwrót, Niema innego wyjścia. Humor Mnie powala i Fabuła tez Genialna a nie głupawa.
uważaj na to co 'liczy sie tu i teraz', bo zanim skończysz czytać to zdanie... będzie Ono już Przeszłością. ~moje własne
Wysłany: 2014-09-28 17:31
O widzę Yngwie jakiś stary temat odkurzył
Ja wczoraj zaczęłam sobie oglądac The killing, po paru latach od jego premiery jest super wersja full HD i dobre napisy; a po nim już czeka kolejka innych seriali; m.in. Fargo, Detektyw i Orphan Black. Na sztandarówki typu Gra o Tron, Vikings i Hannibal czekam do wiosny.
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2014-09-28 20:18
A gdzie The Walking Dead ? Ja już nie moge sie doczekać 5 sezonu. W połowie października 1 odcinek nowego sezonu!!!!!:D
Dolo moja ukochana dokąd mnie zawieje los, dziś zostanę tu do rana dębom ,bukom daje głos
Wysłany: 2014-09-29 17:59
Sorry ale zombiaki, wampiry itp kompletnie mnie nie jarają...
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2014-09-29 20:19
mi w tym serialu akurat najmniej o zombiaki chodzi ,świtnie seraial pokazuje zachwania ludzi w krytycznych sytuacjach i beznadzieii gdyż świat się skończył
Dolo moja ukochana dokąd mnie zawieje los, dziś zostanę tu do rana dębom ,bukom daje głos
Wysłany: 2014-10-01 18:02
lookne co to za serial
Wysłany: 2015-03-19 10:30
[quote:9e1c989c72="minawi"]Sorry ale zombiaki, wampiry itp kompletnie mnie nie jarają...[/quote:9e1c989c72]
Mnie też, ale nie chodzi o zombiaki, tylko o to, jak pokazana jest ta grupa. Walking dead to dla mnie nie horror, tylko serial obyczajowy :D Na prawdę świetnie pokazuje, jak mogliby zachowywać się ludzie, którzy przeżyli taki "kataklizm". I tylko dla tego go oglądam. Osobiście i tak wolę Wikingów.
http://start4event.pl/
Wysłany: 2015-03-20 02:23
Wikingowie - moim zdaniem - super serial 9,5/10, także jestem na bieżąco, a do tego zaczęłam Deadwood... fajny westernowy klimacik... zobaczymy jak się rozkręci :D
Co cię nie zabije, dobije cię później, albo ty to zabijesz
Wysłany: 2015-03-21 20:23
Ja w życiu oglądałam tylko jeden serial - M*A*S*H. Od niedawna znowu leci na jakimś kanale, chyba foxcomedy