re temat Wysłany: 2007-06-30 19:30
najbardziej mhrocznym trunkiem jest Komandos biały strong :P potem jest Fortuna mocna a na trzecim miejsu egzekwo Redds jabkowy i Żubr
Aniele ciemości patrzący na umarłych cierpiący za dnia bracie nocy. W cieniu twoich skrzydeł ginie świat.
Wysłany: 2007-07-03 19:50
Hahaha - Mroczne TRUNKI :D ??!
A wiec... 8) - Wszytko co ja pije jest mHroczne :P :
~ Słodkie, czerwone wino mołdawskie, albo domowe
~ Wściekły pies
~ Krwawa Mary
~ Cola z rumem
~ Czarna kawa mielona
~ Piwo z sokiem malinowym
~ CIEMNE PIWO !IRLANDZKIE!
~ Herbatka ,,Twinings - Miód, wanilia i rumianek" <3
oraz wszelkiego rodzaju inne herbaty i zioła.
SmAcZnEgO
KOBIETA NIE POWINNA BYĆ GORSZA OD ANIOŁA, mężczyzna zaś tylko troche lepszy od Diabła..
Wysłany: 2007-07-03 22:48
[quote:85d1e8f11c="MadameInBlackVelLUNA"](...)
~ Piwo z sokiem malinowym(...)[/quote:85d1e8f11c]
O kurwa :?
<bez komentarza, a może jednak>
to taki sam mroczny napój ja piję ---> cokolwiek (np. herbata) w piwnicy bez zapalonego światła...
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Wysłany: 2007-07-04 14:09
PIWO Z SOKIEM JEST ZAJEBISTE, bardzo smaczne.
Popatrz na powage tego tematu, potem komentuj i mnie nie załamuj.
KOBIETA NIE POWINNA BYĆ GORSZA OD ANIOŁA, mężczyzna zaś tylko troche lepszy od Diabła..
Wysłany: 2007-07-04 15:45
[quote:6b4cc0e3ef="Ev"]
Zecik, bo to co pije Madame to jest z góry mroczne, gdyż Madame powala swoją mrocznością, a my nie jesteśmy tacy truuu i nam pozostaje piwnica ze zgaszonym światłem :P :lol: :wink:[/quote:6b4cc0e3ef]
- Ej ! OCZYWIŚCIE :D ! Poprawka nie MROCZNE, tylko mHroczne, a to baaaardzo duza różnica :twisted:
Powalam, zwalam z nóg i morduje.
I pamiętajcie - Tylku TRUskawki są TRU.
Wysłany: 2007-07-04 17:58
Hehe, "mrok" moje kochane słowo, które zaczynam od grubych kilku miesięcy coraz bardziej nienawidzić dzięki temu portalowi między innymi.
Wracając do tematu i jego tytułu, nie chodzi tu o to, że jak ktoś jest "mroczny" to zacznie wymieniać tu co pije, czyli wszelakie płyny znajdą się w tym właśnie temacie, bo sama osoba uważa się spowitą wiecznym cieniem, ergo nawet woda się robi wtedy czarna...
Z założenie miała tu być mowa o napojach, po wypiciu których człowiekowi się robi ciemno przed oczami, tak z grubsza mówiąc, czyli np. o absynthcie lub drinku z vódki i elektrolitu z akumulatora.
Do poruszanie tematu o "zwykłych" napojach procentowych jest wątek "Alkohole" i tam zapraszam jeśli ktoś chce wymieniać piwo z sokiem :wink:
P.s. szukać w kategorii "Wędrówka myśli"
Wysłany: 2007-07-04 20:15
Jesteś mroczna jak leśny słoń :P :wink: :twisted:
Poza tym nie to miałem na myśli :)
Koniec offtopu :arrow: uprasza się kontynuowanie dialogu o napojach :!:
Wysłany: 2007-07-04 22:26
Napoje po których się robi ciemno przed oczyma powiadasz...
<BENZYNA> - UWIELBIAM ją w maleńkich ilościach oczywiście
- Tak, wiem ze to jest chore i pojebane. :roll:
Wysłany: 2007-07-04 23:17
[quote:9351dc5f1c="Ev"][quote:9351dc5f1c="zet"]Jesteś mroczna jak leśny słoń :P :wink: :twisted: [/quote:9351dc5f1c]
Porównujesz mnie do słonia 8O 8O
To teraz się śmiertelnie obrażam <foch i chuj>[/quote:9351dc5f1c]
Ech...
[quote:9351dc5f1c="Z"] nie to miałem na myśli :)[/quote:9351dc5f1c]
Nie chcę tu na publicznym forum wywlekać naszych prywatnych spraw, więc powiem krótko jedynie, że kobiet jest rozmaitych wiele, o słoniach analogicznie do niedawna myślano podobnie...
[quote:9351dc5f1c="MadameInBlackVelLUNA"] Napoje po których się robi ciemno przed oczyma powiadasz...
- Tak, wiem ze to jest chore i pojebane. :roll: [/quote:9351dc5f1c]
Chyba się po części z Tobą zgodzę.
P.s. Teraz się domyśl, którą część Twojej wypowiedzi, mam na myśli Madame :wink:
Wysłany: 2007-07-04 23:26
[quote:da2a8dc556="zet"][quote:da2a8dc556="MadameInBlackVelLUNA"] Napoje po których się robi ciemno przed oczyma powiadasz...
- Tak, wiem ze to jest chore i pojebane. :roll: [/quote:da2a8dc556]
Chyba się po części z Tobą zgodzę.
P.s. Teraz się domyśl, którą część Twojej wypowiedzi, mam na myśli Madame :wink:[/quote:da2a8dc556]
- Nie dopuszczam do myśli innej opcji, niz tą, ze ty takze uwielbiasz benzyne
Wysłany: 2007-07-05 15:52
[quote:dcac99230c="MadameInBlackVelLUNA"]Napoje po których się robi ciemno przed oczyma powiadasz...
- Tak, wiem ze to jest chore i pojebane. :roll:[/quote:dcac99230c]
Ja też uwielbiam benzynę..!!!...a uświadamiam sobie to każdorazowo gdy przekręcam kluczyk w stacyjce :roll:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-07-06 06:52
[quote:1f9eaf2ad3="dr_Faustus"]
P.S. Ja tam preferuje olej - dobrze dziala na szare komorki...w przeciwienstwie do benzyny...
P.S.2 - Pozdrowienia Semjanie[/quote:1f9eaf2ad3]
Jak olej... to tylko z wielorybna :lol: tranem zwany mihihi :twisted: , jak to mówi stara prawda: ,,Kto nie posmaruje ten nie pojedzie" :lol:
Pozdrawiam również Faust !
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Wysłany: 2007-07-06 13:11
[quote:69f5662e4f="dr_Faustus"]
P.S. Ja tam preferuje olej - [u:69f5662e4f] dobrze dziala na szare komorki...[/u:69f5662e4f]w przeciwienstwie do benzyny...[/quote:69f5662e4f]
~ Widać wyjatek potwierdza regułę.......
Wysłany: 2007-07-06 13:33
Piję sobie dzisiaj kefirek z biedronki, spojrzałam na skład i mimo, że kefirek był o smaku owoców leśnych zawierał "WYCIĄG Z CZARNEJ MARCHWII".
To jest dopiero mhroczny trunek!
btw. widział ktoś czarną marchew? chętnie obejrzę.
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it
Wysłany: 2007-07-06 13:34
Piję sobie dzisiaj kefirek z biedronki, spojrzałam na skład i mimo, że kefirek był o smaku owoców leśnych zawierał "WYCIĄG Z CZARNEJ MARCHWII".
To jest dopiero mhroczny trunek!
btw. widział ktoś czarną marchew? chętnie obejrzę.
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it
Wysłany: 2007-07-06 14:03
- Może chodzi o to ze spelśniała :P ?
Szczerze - NIE 8O , ale jest magiczna wikipedia.
Wysłany: 2007-07-09 14:24
Ja osobiscie przepadam za toruńską nalewka ' SPERMA SZATANA'
XD XD XD
Salve Frater !
Wysłany: 2007-07-10 09:41
Z fizycznym jest wszystko ok, takzę mój wierny sługo.. - NIe musisz :D Co do psychicznego sie nie wypowiadam, no ale jak se tam stryjenka uważa.
Tylko się nie udław, SKARBIE.. :twisted:
Wysłany: 2007-07-12 23:11
proferuję beznynę z lekką nutką oleju napędowego i z wcześniej wspomnianym sokiem malinowym
każdy moze dązyć ale nie każdy do celu............
Wysłany: 2007-07-13 00:05 Zmieniony: 2007-07-13 00:07
[quote:bd9d1302b2="dr_Faustus"]
I w kibel wylewam...
[/quote:bd9d1302b2]
- I mam nadzieję, że później się w nim utopisz, bo juz nudny jesteś.