Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Zima przyszla:D. Strona: last

Zima przyszla:D Wysłany: 2007-01-24 12:17

Nie wiem jak wy ale ja nie moglam sie doczekac wiec wszem i wobec oznajmiam wam SNIEG PADA!!:D
Dobra swir ze mnie ale kocham zime Aww

"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."

Wysłany: 2007-01-24 12:45

Przez te cholerną zime i ten śnieg to chodze od niedzieli naspidowany :twisted:

We must...

Wysłany: 2007-01-24 12:54

CH.... ja tyłek grzeje w Wawie<a w Płocku chaupa mi sie wyziebi bo niepalone w piecu.Zima zaskoczy kierowców i PKS bedzie ouzniony o jakies 3 h :evil:

nic sie nie dzieje bez powodu

Wysłany: 2007-01-24 12:57

[quote:4090727605="alphar"]:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nie znosze zimy w mieście, ja chce w góry![/quote:4090727605]

widzę, że ktoś tu podziela moją opinię :D zima powinna być w górach, śnieg, deska i jedziemy...a nie w mieście :evil: właśnie wróciłam w całych uwalonych spodniach i płaszczu, bo samochody nie mijają tego wielkiego bagna na ulicy :evil: no po prostu fantastycznie :evil:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2007-01-24 12:59

Ja podobnie do Ev też nie lubię śniegu i zimy. Znowu pewnie oberwę śnieżką :evil: Nie, tylko nie to !

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"

Wysłany: 2007-01-24 13:03

co jak co nad morzem musi byś pęknie ,g€ry fajne są latem.Gdybym miała kase to sir=edziała bym na Islandii

Wysłany: 2007-01-24 13:10

Noone nie masz za dobrze ze juz od wczoraj?
Ja tam szykuje sie na wojne sniezkami, siedzeniem pod kocykiem, picie goracej czekolady z wanilia a ze male niedogodnosci Ehh breja nie jest fajna ale.. im zimniej i sniezniej tym mam lepszpy humor:D
I.. tez lubie zime w gorach Miasta to nie miejsce na zime szczegolnie jak wraca sie do domu ciezszym o zablocone nogawki i non stop sie pierze lub czysci rzeczy..

"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."

Wysłany: 2007-01-24 13:12

mam plan na starość latem będe mieszkać w Dimmu Borgir a zima na GOA a wiosną w Polsce.NIema jak widok zimowy wybrzeza skalnego nad jakimś fiordem czy morzem

Wysłany: 2007-01-24 13:20

[quote:0629f472db="noone81"][quote:0629f472db="Sena"]Noone nie masz za dobrze ze juz od wczoraj?[/quote:0629f472db]

:P:P:P A żebym ja na to jeszcze jakiś wpływ miała...

I jak to slicznie Horsea napisała wczoraj... "Zima przyszła, pączki zamarzły, Wiosny nie będzie. Zadowoleni?"
Ja tak :) Bo mi bedzie pylić tyle paskuctwa do następnej jesieni :D[/quote:0629f472db]
najgorsze sa trawy ilipa wygladam wtedy jak mops

Wysłany: 2007-01-24 13:30

w moim przypadku słonca nie zasypie snieg :D

Wysłany: 2007-01-24 13:54

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Noone! Hihi, to ktoś to czyta?
Też jestem alergikiem i szybciej mi wymienić rzeczy, na które nie jestem uczulona, niz wszystkie alergeny, ale lubie kwiaty a najbardziej owoce i tego mi żal.

Poza tym co to za zima? teraz? do d...y! Jedyny plus że robale wymrozi. :twisted:

No dobra i jeszcze, że jest ladnie. No i że grzaniec ma wreszcie zastosowanie :D

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2007-01-24 13:55

tak pole manetyczne szaleje ,bieguny przesówaja.itd..ale wreszcie przyjda mrozy i wszystkie bakterje wymrozi .moj chłop sie tak rozchorowal że lezy w szpitalu to przez te wichury ostatnie w Plocku były burze

Wysłany: 2007-01-24 14:06

Ja wogóle nie znoszę zimy, sniegu, niskich temperatur.

W miescie na dodatek wszystkie kolory zmeinaiją się w szaro-bury. :/

Dobrze że już niedługo wiosna... :D

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-01-24 14:15

dymek (Bicz)
dymek
Ludomy (tudzież Poznań)

I powiedzcie mi proszę, po jakiego ch**a nam ten śnieg? :evil: Zimno, mokro, ślisko... k**wa!
Ja chcę, żeby było ciepło, sucho i stosunkowo bezwietrznie, tak żebym mógł usiąść na Cytadeli na ziemi i wiedzieć, że nie zaszkodzi to mi i moim ciuchom.
Tak jakby natura nie mogła świrować w przeciwnym kierunku, żeby lato wypierało zimę...

A nieco poważniej- poniżej pojawiło się już kilka wypowiedzi, z którymi się zgadzam- niech sobie pada w górach i niech tam jadą wszyscy zwolennicy tego białego badziewia, taka zima w mieście to przekleństwo :x

[quote:9aa1b84573="th"]Dobrze że już niedługo wiosna...[/quote:9aa1b84573]
Już od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy oby na pewno? :?

[img:c20ec57fc2]http://images21.fotosik.pl/277/bb0cde48e364092a.jpg[/img:c20ec57fc2]

Wysłany: 2007-01-24 14:16

niebyla bym tego pewna w maju tez moze padać śnieg

Wysłany: 2007-01-24 14:21

[quote:26203ec1ab="th"]Ja wogóle nie znoszę zimy, sniegu, niskich temperatur.

Dobrze że już niedługo wiosna... :D[/quote:26203ec1ab]

wiosny nie bedzie *zlowieszczy smiech*

Wysłany: 2007-01-24 14:25

zaczynam budować iglo :P

Wysłany: 2007-01-24 14:28

[quote:c6be60e820="th"]Ja wogóle nie znoszę zimy, sniegu, niskich temperatur.

Dobrze że już niedługo wiosna... :D[/quote:c6be60e820]

z tym sie zgodze!

[quote:c6be60e820="Sena"]wiosny nie bedzie *zlowieszczy smiech*[/quote:c6be60e820]

BEDZIE!! MUSI!! :twisted:

si vis amari, ama

Wysłany: 2007-01-24 14:39

[quote:7d9a237364="Cynthia"][quote:7d9a237364="th"]Ja wogóle nie znoszę zimy, sniegu, niskich temperatur.

Dobrze że już niedługo wiosna... :D[/quote:7d9a237364]

z tym sie zgodze!

[quote:7d9a237364="Sena"]wiosny nie bedzie *zlowieszczy smiech*[/quote:7d9a237364]

BEDZIE!! MUSI!! :twisted:[/quote:7d9a237364]

A zapre sie i ja wystrasze:]

Wysłany: 2007-01-24 14:42

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

dupa blada :evil: zimno jak cholera :evil:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło