Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Zima przyszla:D. Strona: 7

Wysłany: 2007-01-26 08:26

Do Untitled #1 - link w temacie Teledyski wkleiłem kilka dni temu.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-01-26 12:16

no juz wbilam sie w glany w srode wieczorem.. i chyba snieg odstraszylam :evil:

Wysłany: 2007-01-26 12:20

hmmmmmmmmm.....no ja wczoraj latalam po miescie dluzszy czas w glanach......na mnie chyba tak snieg nie dziala... :wink: :) :) :D

memento mori

Wysłany: 2007-01-26 13:33

Śmiem twierdzić, ze to nie wina butów :P Ale dzis aura wydaje się poprawiać :D Może w tę niedziele jednak będzie śnieg :)

Wysłany: 2007-01-26 13:46

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Nic niemówie ale u mnie topnieje hehehehe a ja se chciałem dzis kupic buty na zime hahahaha chyba sie wstrzymie :lol: :lol: :lol:

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-26 13:55

ja nie moge otworzyc drzwi od balkonu tak przystpane,ale niema jak snieg na dworze i cieplo od pieca kaflowego a nie jakies centralne czuja sie jak na wsi

nic sie nie dzieje bez powodu

Wysłany: 2007-01-26 14:49

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Urlop od poniedziałku, mnóstwo zaległych spraw do załatwienia (jakieś durne urzędy itp.) a tu takie zimno no i wszędzie: Ściśle Nieziemska Inwazja Estetycznego Gówna, brrr...
:evil: :evil: :evil:

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2007-01-26 14:54

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:f0f7ef13d6="Horsea"]Ściśle Nieziemska Inwazja Estetycznego Gówna, brrr...
:evil: :evil: :evil:[/quote:f0f7ef13d6]
hehehehehehe wczoraj pisaliśmy o tym i powiem ci własnie tak bedzie własnie taka inwazja bedzie jak śniegi zejda i pojawi sie co ???? KUPAAAAAAA GóWNA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wysłany: 2007-01-26 15:49

Horsea (Primogen)
Horsea
Kościan/Poznań

Nie, wtedy będziemy mieli: Bardzo Łupierdliwego Osobistego Towarzysza Obuwia! :twisted: :lol: :lol:
:roll: Chyba mam dziś za dużo wolnego czasu w robocie... :D

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Wysłany: 2007-01-26 17:59

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

Ja kocham zime! i snieg i mroz! :wink:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Wysłany: 2007-01-26 18:06

ja jestem zdecydowanie za zima :!: :!: :!: :D :D :D lato jest beznadziejne.... :wink: :wink: .... :D kocham ten mrozik :P :P :D :D

memento mori

Wysłany: 2007-01-26 18:57

snieg pada ,a ja ide na piwo :twisted:

Wysłany: 2007-01-26 19:01

ja chcetnie napilabym sie teraz jakiegos taniego winka...ehhhhhh :P :P :D :D :D

memento mori

Wysłany: 2007-01-27 01:39

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

Właśnie wróciłam z Cytadeli 8) . Bialutko i jaśniutko, a tłumy to chyba większe niż za dnia!!! Grupy "młodych" z sankami (nikt nam nie chciał pożyczyć) :? I dzikie wycie o 0:00 .
Kolega stwierdził, że wejście do Wielkopolskiego Muzeum Walk Niepodległościowych kojarzy mu się z GTA !!! :) :idea: Tośmy sobie małą bitwe urządzili między czołgami. Milusio było :)

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Wysłany: 2007-01-27 01:49

a ja z piwka wrocilam..

o wojnie na sniezki nie bylo mowy.. obuwie nie odpowiednie

Wysłany: 2007-01-27 02:03

Aaaaahhh w Pozku pięknie sypie śnieżek... mam nadzieje że prognozy się nie sprawdzą i w niedziele będzie go pełno :) A wtedy waaaaar! :D Mam w dupie nauke... trzeba sie troche pointegrować

Pisząc tego posta jestem wlany... więc wybaczcie jeśli napisałem cos nie tak :)

Wysłany: 2007-01-27 02:07

kazdy normalny czlowiek jest "wlany" w piatek wieczor

Wysłany: 2007-01-27 02:09

[quote:b92c13364f="CyberLacha"]kazdy normalny czlowiek jest "wlany" w piatek wieczor[/quote:b92c13364f]

Nie byłbym tego taki pewien... to jest pierwszy piatek od dawien dawna kiedy jestem wcięty... i to tak konkretnie.

Wysłany: 2007-01-27 07:00

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

napisze tak ....
lubie zime ale kurwa jak wracam nad ranem do chaty przepity jak cholera to jej nielubie zimno jak cholera no ale cóż nikt pączków nieobiecywał :P

Wysłany: 2007-01-27 10:27

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

wczoraj wracałam z pracy koło 23 ;/ tak napierdalał śnieg i zajebiście wiało, że normalnie nie mogłam rowerem ujechać ;/ ledwo szłam (bo troszke promila miałam) i jeszcze musiałam rower prowadzić :o a to peszek :P

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło