Wysłany: 2007-01-26 08:26
Do Untitled #1 - link w temacie Teledyski wkleiłem kilka dni temu.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Wysłany: 2007-01-26 12:16
no juz wbilam sie w glany w srode wieczorem.. i chyba snieg odstraszylam :evil:
Wysłany: 2007-01-26 12:20
hmmmmmmmmm.....no ja wczoraj latalam po miescie dluzszy czas w glanach......na mnie chyba tak snieg nie dziala... :wink: :) :) :D
memento mori
Wysłany: 2007-01-26 13:33
Śmiem twierdzić, ze to nie wina butów :P Ale dzis aura wydaje się poprawiać :D Może w tę niedziele jednak będzie śnieg :)
Wysłany: 2007-01-26 13:46
Nic niemówie ale u mnie topnieje hehehehe a ja se chciałem dzis kupic buty na zime hahahaha chyba sie wstrzymie :lol: :lol: :lol:
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-01-26 13:55
ja nie moge otworzyc drzwi od balkonu tak przystpane,ale niema jak snieg na dworze i cieplo od pieca kaflowego a nie jakies centralne czuja sie jak na wsi
nic sie nie dzieje bez powodu
Wysłany: 2007-01-26 14:49
Urlop od poniedziałku, mnóstwo zaległych spraw do załatwienia (jakieś durne urzędy itp.) a tu takie zimno no i wszędzie: Ściśle Nieziemska Inwazja Estetycznego Gówna, brrr...
:evil: :evil: :evil:
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Wysłany: 2007-01-26 14:54
[quote:f0f7ef13d6="Horsea"]Ściśle Nieziemska Inwazja Estetycznego Gówna, brrr...
:evil: :evil: :evil:[/quote:f0f7ef13d6]
hehehehehehe wczoraj pisaliśmy o tym i powiem ci własnie tak bedzie własnie taka inwazja bedzie jak śniegi zejda i pojawi sie co ???? KUPAAAAAAA GóWNA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wysłany: 2007-01-26 15:49
Nie, wtedy będziemy mieli: Bardzo Łupierdliwego Osobistego Towarzysza Obuwia! :twisted: :lol: :lol:
:roll: Chyba mam dziś za dużo wolnego czasu w robocie... :D
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Wysłany: 2007-01-26 17:59
Ja kocham zime! i snieg i mroz! :wink:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Wysłany: 2007-01-26 18:06
ja jestem zdecydowanie za zima :!: :!: :!: :D :D :D lato jest beznadziejne.... :wink: :wink: .... :D kocham ten mrozik :P :P :D :D
memento mori
Wysłany: 2007-01-26 18:57
snieg pada ,a ja ide na piwo :twisted:
Wysłany: 2007-01-26 19:01
ja chcetnie napilabym sie teraz jakiegos taniego winka...ehhhhhh :P :P :D :D :D
memento mori
Wysłany: 2007-01-27 01:39
Właśnie wróciłam z Cytadeli 8) . Bialutko i jaśniutko, a tłumy to chyba większe niż za dnia!!! Grupy "młodych" z sankami (nikt nam nie chciał pożyczyć) :? I dzikie wycie o 0:00 .
Kolega stwierdził, że wejście do Wielkopolskiego Muzeum Walk Niepodległościowych kojarzy mu się z GTA !!! :) :idea: Tośmy sobie małą bitwe urządzili między czołgami. Milusio było :)
Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D
Wysłany: 2007-01-27 01:49
a ja z piwka wrocilam..
o wojnie na sniezki nie bylo mowy.. obuwie nie odpowiednie
Wysłany: 2007-01-27 02:03
Aaaaahhh w Pozku pięknie sypie śnieżek... mam nadzieje że prognozy się nie sprawdzą i w niedziele będzie go pełno :) A wtedy waaaaar! :D Mam w dupie nauke... trzeba sie troche pointegrować
Pisząc tego posta jestem wlany... więc wybaczcie jeśli napisałem cos nie tak :)
Wysłany: 2007-01-27 02:07
kazdy normalny czlowiek jest "wlany" w piatek wieczor
Wysłany: 2007-01-27 02:09
[quote:b92c13364f="CyberLacha"]kazdy normalny czlowiek jest "wlany" w piatek wieczor[/quote:b92c13364f]
Nie byłbym tego taki pewien... to jest pierwszy piatek od dawien dawna kiedy jestem wcięty... i to tak konkretnie.
Wysłany: 2007-01-27 07:00
napisze tak ....
lubie zime ale kurwa jak wracam nad ranem do chaty przepity jak cholera to jej nielubie zimno jak cholera no ale cóż nikt pączków nieobiecywał :P
Wysłany: 2007-01-27 10:27
wczoraj wracałam z pracy koło 23 ;/ tak napierdalał śnieg i zajebiście wiało, że normalnie nie mogłam rowerem ujechać ;/ ledwo szłam (bo troszke promila miałam) i jeszcze musiałam rower prowadzić :o a to peszek :P
Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.