Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Zima przyszla:D. Strona: 5

Wysłany: 2007-01-25 18:32

eehhhhhhh tez bym poszla na saneczki.....ale sie przeziebilam

memento mori

Wysłany: 2007-01-25 18:39

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

[quote:01ead08b83="zet"][quote:01ead08b83="uzekamanzi"][quote:01ead08b83="minawi"]Życzę powietrza polarnomorskiego i odwilży :lol: :wink:

Wy będziecie nawalać się snieżkami a ja pojdę do jakiegoś cieplutkiego pubu na grzane piwko :twisted:[/quote:01ead08b83]

A myślisz, że po wojnie większość gdzie skończy? :) Ja nie widzę przeszkód, żeby jedno z drugim łączyć :)[/quote:01ead08b83]
Zgadzam się, powiem nawet więcej, można pić w trakcie.
Tylko niech coś konkretnego spadnie, a jak nie to Uze faktycznie przewieź conieco.
Ach, ja się deklaruję na metalową stronę mocy.[/quote:01ead08b83]

Zawsze można puby poobstwiać i istotki z nich powyciągać :twisted:

Pozatym jeśli niedziela to nie wiem jak puby są pootwierane Bo w niedziele zazwyczaj chyba wszyscy odsypiają... albo przypominają sobie , że w poniedziałek: praca/ szkoła/ uczelnia/ ciocia z wizytą (niepotrzebne wykreślić) i jakoś pozbierać się ze wszystkim trzeba.. Ale spacerek na Cytadele, jak najbardziej :).

A sanki... :) w zeszłym roku o 4 nad ranem jeździłam na jakiś workach po owsie, z góry(800m) o nachyleniu prawie pionowym... pięknie było, też mi się marzą sanki, ale narazie mykam zobaczyć jak działa lodowisko. :)

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Wysłany: 2007-01-25 18:45

Lodowisko :twisted: W zeszłym roku byłam po raz pierwszy i o mało sobie nóg nie powykręcałam... ale potem szło coraz lepiej, lepiej 8) Chętnie bym się przeszła w tym roku także na lodowisko, ale w miejscowości, w której mieszkam niestety stałego lodowiska nie ma
To sobie pójdę na sanki :D

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"

Wysłany: 2007-01-25 19:04

To jak nie na sniezki to chociaz na lodowisko nad Malte :twisted:
Tam to by sie dopiero dzialo :twisted:

Wysłany: 2007-01-25 19:08

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

Na Malcie jest malutkie !!!!Dzis tam byłam . Naprawdę mnóstwo ludzi. Idę sprawdzić jak jest na Bogdance. Jak tylko do 19:30 uda mi się pokończyć projekty .

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Wysłany: 2007-01-25 19:12

[quote:2afdc9158a="uzekamanzi"][quote:2afdc9158a="minawi"]Życzę powietrza polarnomorskiego i odwilży :lol: :wink:

Wy będziecie nawalać się snieżkami a ja pojdę do jakiegoś cieplutkiego pubu na grzane piwko :twisted:[/quote:2afdc9158a]

A myślisz, że po wojnie większość gdzie skończy? :) Ja nie widzę przeszkód, żeby jedno z drugim łączyć :)

[quote:2afdc9158a="CyberLacha"]A ja nie slucham ani metalu ani gotyku to gdzie mam stac jakby co??? liczyc punkty??? :twisted:

no i pragne tylko powiedziec,ze dzis snieg juz nie pada :evil:[/quote:2afdc9158a]

Od razu liczyć, to mi wygląda na unik. Nie ma co dawaj do Gothów, bo teraz za te uniki to ja chcę w Ciebie trafić :D

Tylko niech popada i troszkę przymrozi tak do -5 :)[/quote:2afdc9158a]

problem w tym ,ze nie utorzsamiam sie z gothami w koronkowych kiebach i tralala tym podobnych.. wychowalam sie na metalu..

no coz.. wpierw chce snieg zobaczyc,a potem sie przegrupujemy :P

no i fakt conajmniej -5!!!

ja lubie mroz!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

a po wojnie na sniezki najlepiej na grzanca :twisted:

Wysłany: 2007-01-25 19:13

Ołłłłjjeeee jest snieg :D Dzis z moim psem i kotem bawilismy sie na sniegu. Tylko balwana nie ulepilismy<lol2> Moze jutro ktos pojdzie ze mna na sanki : :twisted: Ze mnie to duze dziecko :oops: :D 8)

Trzeba zyc a nie tylko istniec

Wysłany: 2007-01-25 19:44

Qrcze jeszcze pamiętam te wypady parę lat temu. Zjeżdżanie z wału koło pestki na czym się dało :D Sanki, deskorolki bez kółek, kawałki sklejki... Ale i tak najlepsze było zjeżdżanie na kumplu :twisted: Każdy po kolei robił za sanki a na nim jechało z górki po 5-6 osób. Na raz oczywiscie :twisted:

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2007-01-25 20:11

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Se jest kupa śniegu i bardzo dobrze że jest ale szkoda że dopiero teraz On miał spasc na śiweta lub w sylwka byc bo teraz to on mi jest niepotrzebny bo mi w pracy przeszkadza :P

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-25 22:01

Jak szedłem niedawno do sklepu w niecnym celu zakupienia puszki Stronga to zmarzłem konkretnie więc jeszcze może posypie :D Oby bo ja tak szybko nie odpuszczę :twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-01-25 22:11

hehehe jak szłam do szkoły to sie prawie przewróciłam na środku ulicy :P

a Sopot w śniegu normalnie jak w Bajce wygląda... (;

Wysłany: 2007-01-25 22:14

lili (Bicz)
lili
kristiansand

[quote:fe7507dfa1="rose_in_the_rain"]

a Sopot w śniegu normalnie jak w Bajce wygląda... (;[/quote:fe7507dfa1]

dopóki śnieg nie zacznie się topić i pieski zaczną załatwiać swoje potrzeby :?

no, ale póki co ładnie wygląda (bynajmniej z moich okien 8) )

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2007-01-25 22:22

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:144dedd55d="lili"]

dopóki śnieg nie zacznie się topić i pieski zaczną załatwiać swoje potrzeby :?

no, ale póki co ładnie wygląda (bynajmniej z moich okien 8) )[/quote:144dedd55d]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA potem można śmiało powiedziec jak śnieg stopnieje że świat jest posrany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wysłany: 2007-01-25 22:25

lili (Bicz)
lili
kristiansand

[quote:06aed67f86="FAFAL"]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAA potem można śmiało powiedziec jak śnieg stopnieje że świat jest posrany :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:06aed67f86]

:D :D :D
no, ktoś mnie dziś rozbawił do łez, gratulacje :wink:

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2007-01-25 22:33

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

nie becz niema sensu :P :D

Wysłany: 2007-01-25 23:10

MAM!!!
Wywolajmy jakos snieg :twisted:
Jestesmy tak mhhhroczni i gothhhycy ze musi do nas przyjsc :D
Moze jak sie uda bedzie nawet czarny snieg 8)

Wysłany: 2007-01-25 23:15

czarny snieg.....coooooooooooooooool :D :D :D :D :D

memento mori

Wysłany: 2007-01-25 23:25

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:01ed14a260="Endra"]MAM!!!
Wywolajmy jakos snieg :twisted:
Jestesmy tak mhhhroczni i gothhhycy ze musi do nas przyjsc :D
Moze jak sie uda bedzie nawet czarny snieg 8)[/quote:01ed14a260]
Matko boska czarny snieg jak stopnieje i wyjda te gówna wiesz jak bedzie wygladac ???????
Całe życie z wariatami :P hehehehehehehehehehehe ludzie kochani ale macie pomysły

Wysłany: 2007-01-25 23:28 Zmieniony: 2007-01-25 23:37

Czarny śnieg to chyba jednak nie to, ale i tak lepszy niż cukierkowy różowy :wink: Brrrr...
Endra, masz jakiś pomysł jakby ten śnieg wywołać? Przydałoby się właściwie :twisted:

Wysłany: 2007-01-25 23:36

Papa Dance śpiewali "Czarny Snieg" :P "...czarny śnieg klei mi się do ryja..." :P

Ale to tak na marginesie :P

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło