Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

sylwester w Poznaniu - cos sie dzieje?. Strona: 2

Artykuł: sylwester w Poznaniu - cos sie dzieje?

Wysłany: 2006-12-23 23:09

Noo, gołębi to mi akurat nie żal, nawet żałuję, że tego nie widziałem, ale swoją drogą jestem ciekaw ile w tym roku osób utraci swoje kończyny lub ile będzie poparzeń spowodowanych bezmyślną zabawą fajerwerkami.

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Sylwester Wysłany: 2006-12-23 23:21

Ja tez jeszcze nie zdecydowalem sie co robic. W zeszlym roku na ostatnia chwile wybralismy sie na Gotycki sylwester w "Wagonie" we Wrocławiu. Musze przyznać, że niezła impreza choć wiele nie pamietam .
Ktoś wybiera sie do Warszawy w tym roku?

Life is complex: it has both real and imaginary components

Wysłany: 2006-12-24 01:15

mhhh.. w sumie to mam wolne mieszkanie trzy pietra wyzej.. nooo moze nie takie wolne bo z dwoma szynszylami,ktore mam pod opieka..

aleeee moze samam cos zrobie..........

Wysłany: 2006-12-25 01:29

Jakie tam zle wspomnienia. Logika to królowa nauk Bardzo dobrze wspominam logike tym bardziej, ze zdalem pozniej warunek:D. Ech wspaniale czasy... zajecia z Prof. Batogiem.

A mi jednak bardziej psow zal bo mam dwa i wiem co to dla nich znaczy...

Meine Ehre heißt Treue

Wysłany: 2006-12-25 02:05

Ja jego ksiege wieczorami w skupieniu studiuje doszukujac sie niuansow ktore umknely mi podczas wykladu. :) Alphar skoro mialas wyklady z Batogiem to jestes domyslam sie z filozofii? Pozdrowienia dla kolezanki!! :)

Co do sylwestra to ja sie tydzien temu dowiedzialem ku swemu ogromnemu zaskoczeniu ze organizuje impreze u siebie :D Ale coz bede musial to jakos przezyc. :)

Meine Ehre heißt Treue

Wysłany: 2006-12-25 13:40

Ale ja lubie zadzierac z psycholozkami ;P Dla psycholozki tez pozdro! Najlepszego kumpla mam z psychologii. Poza panem Batogiem czeka Cie jeszcze pani Sęk i wiele innych wesolych przygod
Ale faktycznie lekkie zboczenie z tematu. Przepraszam serdecznie i wiecej sie nie odzywam! :oops:

Meine Ehre heißt Treue

Wysłany: 2006-12-26 12:01

no u nas w poznaniu ostatnio slychać było głównie głosy że jest przesyt electro imprez zatem teraz WIELKI POST
mały przerywnik to Temple Of Goths
13/01 w Bazylu robione przez H_12 i V666

Wysłany: 2006-12-26 14:24

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

no nie, znowu robicie offtopy :/ to ma być rozmowa o sylwestrze chyba nie? :evil:

Kaze, robisz jakąś domówkę? :> jakby co to mogę się wprosić ale musisz obowiązkowo jajecznicę przyrządzic :lol: :lol: :lol:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-12-26 14:35

Mnie smieszy muzyczny fanatyzm (zreszta nie tylko muzyczny). Wiele osob nie znajdujac wlasnej tozsamosci musi utozsamiac sie z jakims gotowym schematem. Jedni z religia inni z panstwem jeszcze inni z muzycznym stylem. Zamykajac sie w jakims gatunku muzycznym robimy krzywde jedynie sobie, poniewaz mozemy wiele stracic nie siegajac po plyte jedynie dlatego ze jest to przykladowo industrial(moj ulubiony:)). Zreszta wszelkie tego typu podzialy sa glupie. Szczegolnie w naszych czasach gdy wszystko sie miesza maksymalnie. Ja slucham po prostu wszystkiego od Chopina przez In Gowan Ring do Cannibal Corpse czy DJ Tron. Moi znajomi ze mnie leja jak wlaczam Albana Berga, po 15 tu minutach zmieniam na GGFH, a po kolejnych 10 odplywam w kierunku chamskiego hardcoru z rotterdamu :)

Sorry za offtop, ale to dlatego, ze jestem zlym czlowiekiem :twisted:

Meine Ehre heißt Treue

Wysłany: 2006-12-26 23:48

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

[quote:4079f59a5b="Kaze"]

Domówka ?? U mnie?? Żebym to potem wszyskto na kacu musial sprzątać?? .

[/quote:4079f59a5b]

heh... skąd ja to znam? :P na szczęście pomoc się znalazła a i przy zbieraniu ogromnej liczby puszek po piwie zauwazyłam, że 3 z nich są pełne :lol: hi hi taki mały bonusik dla gospodyni i sprzątaczki w jednym 8)

pamiętna jajecznica.. taaak taaaaak... tylko nie wiem czemu wszyscy wpierdalali ją równo a ja jakoś bałam się jej nawet skosztować :P :lol:

ale Inermis na sylwka wyjeżdża do Wawy, więc niestety nie zrobi domówki.. choć mogłoby być miło :wink:

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Wysłany: 2006-12-27 00:24

Domowki bywaja zajebiste. Najlepiej jak komus przychodzi go glowki zeby porzucac z okna butelkami do latarni a pozniej w grupke pijanych dresow :D. Ludzie sikaja tudziez rzygaja z balkonow, przychodza panowie policjanci... No chyba ze sie mieszka w ruderze na wildzie. Imprezy bardzo czesto, bardzo glosno i nikt nigdy sie nie skarzyl :) Niestety brak ogrzewania to rowniez byl pewien problem :|

Meine Ehre heißt Treue

Wysłany: 2006-12-27 07:54

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

[quote:8786b33c9c="alphar"]baw się pysznie w Wawce Kociaku ^^ :*[/quote:8786b33c9c]

mhraaauuuur mhrrrrrrrrr, uwielbiam Cię, wiesz? :oops:

P.S Wypiję Twoje zdrówko, masz to jak w banku! :lol:

[quote:8786b33c9c="Kaze"]Pojechać tam jasne...nie ma problemu...Ale wrócić zmarnowany dnia następnego....Ooooj XD[/quote:8786b33c9c]

no tak... chyba że ma się u kogo spać :twisted: 8)

PS Chociaż ja rok temu po Goth'N'Alter 2006 zblazowana i skacowana wracałam po 8-mej pociągiem z całą ekipą z Poznania i wcale nie było źle daliśmy radę!

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Wysłany: 2006-12-27 22:02

drobny offtop jak juz jestesmy przy tego typu programach kto się pisze by w nowym roku 2007 zebrać ekipe i nakręcić wałny program połaczony z jackassem brainiackiem i pogromcami mitów po polsku bo to może pobic wszelkie rekordy oglądalności i głupoty

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Wysłany: 2006-12-31 15:07

Heh, a ja to sobie miałem w Mysłowicach siedzieć na sylwku i to od wczoraj, a tu nici... zostaję we własnej trolowni. Albo raczej wylęgarni smoków
A może pogra ktoś w truecombat:elite na necie w sylwestra? :D

Fuck you dude!

Wysłany: 2006-12-31 15:44

Hehe, Cowboy, nie mów, że zmarnujecie to "siedzenie w domu" w końcu na siedząco też jest fajnie A jak ma się z kim to już nie ma co mówić o lipie :)

Fuck you dude!

Wysłany: 2006-12-31 16:07

Ja leżałem kilka ostatnich dni więc nie zamierzam przeleżeć sylwestra. Nawet jeśli mam się uwiesić za nogi na drążku do podciągania i spędzić tę noc w nietoperskiej pozycji :)
Przyjemności życzę. W sumie sylwester we dwoje to też bardzo miła forma żegnania starego roku :)
Ja nadal liczę, że ktoś się na TC:E pojawi i mu pokażę fajerwerki Albo on pokaże mi swoje ;D

Fuck you dude!

Wysłany: 2006-12-31 16:08

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:e2805ce1f8="uzekamanzi"]A jak ma się z kim to już nie ma co mówić o lipie :)[/quote:e2805ce1f8]

zawsze mozna nabyć lipę z miodem w Żabce :P

ja tam dziś tylko 4 żuberki na dwóch imprezach na Piątkowie 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-12-31 16:39

Hehe, taka lipa mogłaby mnie zabić

4 żuberki? Mnie dzisiaj nawet 2 zimne by pewnie wykończyły. Jeśli coś dzisiaj wypiję to raczej nie piwo, ale coś bardziej rozgrzewającego :)
Ale Ty zalatana jesteś. Gdybyś mogła to byś pewnie jeszcze linię zmiany daty przekroczyła, żeby 2 sylwestry zaliczyć za jednym razem :)
Baw się dobrze i pozdrów tych, których znam :)

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-01-01 09:21

A ja chcialam podziekowac ludziom za wspanialy Sylwester:*

"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."

Wysłany: 2007-01-01 12:38 Zmieniony: 2007-01-02 18:22

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło