Castle Party 2007. Strona: 30

Dodano: 2007-07-25 07:19

Semjan napisał(a):
Został do wyjazdu na CP już tylko 1 dzień i 1 noc :twisted:

Niech inni Wspolniku sie dalej przepychaja na forum. A my jako jedyni bedziemy odliczac dni i cieszyc sie z wyjazdu

Albo moze tez wezmiemy sie za łby tak dla sportu, co by z wprawy nie wyjsc?
Pozdrawiam Cie

Dottore

1 DAY - 1 NIGHT :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-07-25 07:26

aaaaaaa na *uj 8) Dottore! Cieszmy, bawmy się i świętujmy :D a na Castle pobalujmy !!

One day, one night...do you really want to fight? to waste the time? do you 8) do you? :D do you? :lol:

Hehe! Pozdrawiam Dottore. Mam nadzieje, że nasze ustalenia pamiętasz blaszany bębenku 8) :wink: :twisted:

CP..... nadciągamy :twisted:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-07-25 07:27

SCHWEIGENDE napisał(a):
rozmawiać trzeba było z organizatorami

Już jutro wyjazd ........ bardzo się cieszę z tego powodu...
Myślę, że inne rzeczy - poza tym, że jedziemy - są już kompletnie bez znaczenia :D

SCHWEIGENDE napisał(a):
a że nasz Blaszak ma wielkie serce dla kobietek , to wiemy :twisted:

Święta prawda :D

Pozdrawiam wszystkich.
ps: został już tylko jeden dzień
... i noc

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Dodano: 2007-07-25 07:44

Semjan napisał(a):

Hehe! Pozdrawiam Dottore. Mam nadzieje, że nasze ustalenia pamiętasz blaszany bębenku 8) :wink: :twisted:

CP..... nadciągamy :twisted:

Oczywiscie jeszcze pamietam... CHYBA

No i pozdrawiam wszystkie darkplanetanki :lol:

Dottore

Dodano: 2007-07-25 08:05

yeee jutro jademy - więc będzie jazda hehe 8)

ide dzisiaj zakupić moją miejscową Lipę z miodosławem, ewentualnie jeszcze pogańską nalewkę Leśną z Ostrowii yeee (pędzoną przez dzikie wiewiórki przy statułach Światowida głęboko w pogańskich słowiańskich borach i głuszach, nalewki dające mężnym wojom siłę do walki z chrześcijańskim najeźdźcą, wspaniałe niczym nektar darowany ludziom poprzez boskie dłonie Peruna....)

Dodano: 2007-07-25 08:08

dr_Faustus napisał(a):
No i pozdrawiam wszystkie darkplanetanki :lol: Dottore

niemożliwy jesteś :lol: :lol: :lol:

został już prawie jeden dzień i jedna noc 8) :wink:

:arrow: paskievicz...chyba Nas poczęstujesz? Byle nie jak Popiel 8) :twisted:

Dodano: 2007-07-25 08:17

Paskievicz napisał(a):
yeee jutro jademy - więc będzie jazda hehe 8)

ide dzisiaj zakupić moją miejscową Lipę z miodosławem, ewentualnie jeszcze pogańską nalewkę Leśną z Ostrowii yeee (pędzoną przez dzikie wiewiórki przy statułach Światowida głęboko w pogańskich słowiańskich borach i głuszach, nalewki dające mężnym wojom siłę do walki z chrześcijańskim najeźdźcą, wspaniałe niczym nektar darowany ludziom poprzez boskie dłonie Peruna....)

Ok facetom daje siłę do walki, a kobitkom to co ?? Już się nie należy :twisted: ? :wink:

Dodano: 2007-07-25 08:34

kobitki to wóde mają pić i dzieci rodzić :D a nie nalewy hehe

jak se załatwicie jakieś kubkosławy to mogę polać hehe z Pucharu Księcia

Dodano: 2007-07-25 08:58

Paskievicz napisał(a):
kobitki to wóde mają pić i dzieci rodzić :D a nie nalewy hehe

jak se załatwicie jakieś kubkosławy to mogę polać hehe z Pucharu Księcia

W piciu nalewy nie masz ze mną szans :twisted:

Dodano: 2007-07-25 09:06

no niestety wypadłem z formy :? brak praktyki ostatnimi czasy

Dodano: 2007-07-25 09:06

Envy napisał(a):

No to masz czym sie chwalic... Jestem pelen podziwu dla twych osiagniec...chyba nawet zazdrosc mnie zaraz zacznie zzerac...

Dodano: 2007-07-25 09:08

Z racji tego, że niektórym nie chce się często sięgać wstecz na forum, przypominam jeszcze raz, i pewnie dziś jeszcze przypomnę:

Oto ostateczna, kompletna i niepodlegająca już żadnym modyfikacjom, lista busowiczów:

1.Kapelusznik +1
3. Semjan
4.Nomay
5.Minawi
6.Dasstin
7.Nightcreature
8.Narea
9. Littre China Girl +1
11.Amorphous
12.Gekon
13.Violator
14.Schwei
15.Kirke
16.Regis
17.Faustus
18.Alphar
19.Indra
20.Lara
21.Th
22.Angelwing
23.Inyaloome
24.Endelbrekt
25.Silmeor
26.Awganus

Nie ma już możliwości zamiany kogokolwiek na kogokolwiek :!:
Osoby te są zobowiązane do uiszczenia opłaty nawet, jeśli w ostatniej chwili się wycofają. I nikt za nikogo nie będzie wykładał. Miejcie tę świadomość, że jak zrobicie nas w chuja i nie przyjdziecie, to nikt nie pojedzie. Więc miejcie też godność moi drodzy...

Busik odjeżdża w czwartek (26 lipca) o godzinie 12.00 z Dworca letniego przy ulicy Dworcowej.
Całkowity koszt podróży w obie strony wynosi 58 zł (płatne przed wejściem na ręce kierowcy).

Napoje wszelkie, ewentualne jadło i płyty z muzyką każdy targa we własnym zakresie. Przypominam, że zarówno autobus, jak i Wy sami, mają ograniczoną ładowność

Pozdrawiam
Noone

Dodano: 2007-07-25 10:16

dr_Faustus napisał(a):
[quote:d1cbfb3325="Envy"]

No to masz czym sie chwalic... Jestem pelen podziwu dla twych osiagniec...chyba nawet zazdrosc mnie zaraz zacznie zzerac...[/quote:d1cbfb3325]

Nikt Cie o zdanie nie pytał , poza tym uwielbiam małe droczu z Paskieviczem :twisted:

Dodano: 2007-07-25 10:20

zzzzzzzzzzzamknąć dzioby, bo jak rozpoczną się kolejne kłótnie w tym temacie, to mnie szlag trafi :twisted: :evil: :!: i nie gadać za dużo, bo post mojej Szmaty pójdzie w niepamięć :twisted: :wink:

Dodano: 2007-07-25 10:23

Envy napisał(a):
Nikt Cie o zdanie nie pytał

Chciałem zauważyć....chyba mogę? <bo w sumie mnie się też nikt nie pytał>...., że forum i wypowiedzi na nim są po to by się do nich odnosić i komentować w swoich wypowiedziach - postach.

8)

Dodano: 2007-07-25 10:32

Wiem , ja poprostu za Faustusem nie przepadam :wink:

Schwei a co z sondą na temat tego czy wiemy kiedy sie spotykamy pod pomnikiem JP :D

Dodano: 2007-07-25 10:39

ja z góry mogę podać wyniki takiej sondy :twisted:

:arrow: wiem, kiedy i gdzie się spotykamy :arrow: 2%

:arrow: wiem, ale nie przyjdę :arrow: 1%

:arrow: ale jakie spotkanie ???? :arrow: 97%

:twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-07-25 10:43 Zmieniono: 2007-07-25 11:59

Envy napisał(a):

Nikt Cie o zdanie nie pytał , poza tym uwielbiam małe droczu z Paskieviczem :twisted:

Moze i nie pytal, ale powiem ci cos - zasmiecasz forum glupimi tekstami... Mozesz o swych nalewach robic male droczu z Paskiem w temacie Alkohol - potem Minawi, Schwei i inni modzi lub organizatorzy wyjazdu wkurzaja sie ze ludzie nie doczytali czegos. Teraz powoli przestaje sie temu dziwic, bo komu bedzie chcialo sie przedzierac przez gaszcz takich bredni, zeby doczytac jakies wazniejsze info...

EDIT: To ze za mna nie przepadasz to dla mnie mala strata, nie bede z tego powodu plakal. Jest cale mnostwo ludzi, ktorzy zasluguja na szacunek w przeciwienstwie do ciebie.

Dodano: 2007-07-25 10:54

spokój 8)

a na spotkanie kto nie przyjdzie tego strata :idea: nie ma się co przejmować i sadzić klocków z tego powodu

Dodano: 2007-07-25 11:29

@Paskievicz + Wielbiciele Paskevycza

"Niewazne co o Tobie mowia, wazne aby mowili"

:idea:

Sam nie potrafie tego przestrzegac, ale przynajmniej znalazlem swojego Guru w robieniu syfu wokol wlasnej osoby a potem byciu cool 8)

Dodano: 2007-07-25 11:31

Paskievicz no ja mam nadzieje że w Bolkowie będziesz godnie reprezentowac DP :twisted:

<czwartek 20>
&ltiątek 18>
&ltomnik Dżej Pi XD>

Dodano: 2007-07-25 11:58

zatem skoro w czwartek spotykamy sie pod Papieżem to mam coś w sam raz dla tych którzy nie doczytali o spotkaniu a "przypadkiem" znajdą się na rynku.

otóż nasza flaga myślę ze jest na tyle duża że będzie ją widać z daleka. Tak że spotykamy się pod sztandarem kolo JPII

enjoy the violence

Dodano: 2007-07-25 12:01

Hej, z góry proszę mnie nie zabijać i nie urządzać przeciwko mnie świętej krucjaty - ale na PM mi piszą, że po tym jak tych kilka osób zrezygnowało są jeszcze miejsca w busie i emmm... zeby nie obciążąć finansowo biednych uczniów i studentów, to może się znajdzie chociaż jedno miejsce? Jak nie to nie - ale chyba w autobusie jest więcej miejsc, niż dla 26 osób, którzy są na tej liście "niepodlegającej żadnym modyfikacjom"... W każdym razie gdyby stał się cud i lista uległaby jednak modyfikacji - to ja się zgłaszam:)

Amen

Dodano: 2007-07-25 12:15

Z tego co się orientuje to oni jadą busem, a nie autobusem :). No i wiedziałam że moge liczyc na to , że bedzie wokół tego jeszcze jakieś małe zamieszanko przed czwartkowym wyjazdem^^. 28 godzin uaaaa . Schwei tylko spokojnie, wdech i wydech , wdech i wydech <głaszcze>

Dodano: 2007-07-25 12:19

Envy - wykrakałaś :evil: głaszcz mnie dalej, jeszcze kilka minutek, proszę

Samara - nie zabiję, wyjątkowo oszczędzę ale to nie jest autobus, tylko minibusik, 25-osobowy, więc już mamy nadwyżkę

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło