Dodano: 2011-10-03 14:33
Właśnie...Nadal trochę dla mnie trochę dziwi i oburza fakt, że kobita, która szuka faceta na jedną noc, jest postrzegana źle, a facet, szukający kobiety na jedną noc już nie jest, raczej rozpatruje się to w kwestiach"ma potrzeby" albo "widocznie jest w tym dobry. A moim zdaniem - w obu przypadkach nie ma niczego złego, kobieta może mieć po prostu wybujały temperament erotyczny, tak samo facet..i mieć owe potrzeby..Nie wiem, czasem widzę, że nadal się traktuje kobiety jako te, które "takich" potrzeb nie mają. A mają, tylko szkoda, że potem z tego powodu są źle postrzegane, źle się o nich mówi..Także wiele zależy od tego, jak tacy partnerzy na jedną nos się potem traktują, czy "po" nadal ze sobą rozmawiają, czy mijają bez słowa...
Pożądanie może przybierać piękne formy, zarówno w tych stałych związkach, jak i tych "jednoncnych"..W ogóle pożądanie jest piękne, tylko psują je Ci, którzy traktują je jak tylko zaspokojenie popędu płciowego i zwierzęcej chuci.
Jednakowoż jak dla mnie, seks bez miłości jakby nie istnieje, bo tylko kogoś kochając, można w pełni się tym wszystkim cieszyć..
Mnie najbardziej śmieszą mężczyźni, a trochę jest mi ich żal, którzy zaliczają laski jedną po drugiej w jakiejś irracjonalnej zemście za niepowodzenie w związku, w który bardzo się kiedyś zaangażowali..Znałam takiego gościa..Na siłę próbował udowodnić, że wszystkie laski to "dzi..", że wszystkie zdradzają itp...I bardzo źle potraktował bliską mi osobę..I mam wrażenie, że takim działaniem tylko sobie szkodzi, a w efekcie kiedyś zostanie zupełnie sam..OK, może zemsta jest rozkoszą bogów, ale bez przesady..
I tak ogólnie - mężczyzna to rzeczywiście gatunek obcy, ale bardzo podoba mi się w facetach to, że najczęściej nie lawirują, nie kombinują, tylko mówią szczerze, o co chodzi..W ogóle, jaoś sama lepiej dogaduję się z mężczyznami,może dlatego, że w dzieciństwie w większości bawiłam się z kolegami..Bo nie było innej opcji.:-)
Pamiętam, jak kiedyś, od moich dobrych kupli usłyszałam jeden z najlepszych komplementów"ty to jesteś fajna, można z tobą pogadać i nie obrażasz się jak inne". Zaznaczam, że kumple ci bez skrępowania opowiadali sobie przy mnie o swoich podrywach, komentowali laski i opowiadali świńskie dowcipy..:-)
Jednego, czego nie lubię w mężczyznach jest chrapanie.
Resztę da się lubić 
"Beata est vita conveniens naturae suae"... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)
Dodano: 2011-10-03 14:40
Ależ ja nie potępiam przygód na jedną noc. Oburzyłem się tylko na potraktowanie drugiej osoby jak wycieraczki.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2011-10-03 15:32
Dodano: 2011-10-03 15:37 Zmieniono: 2011-10-03 15:40
O czym byśmy wtedy dyskutowali na forum ?
To chyba normalna ludzka cecha, że obserwuje się świat i wyrabia się opinię o tym co się widzi wokół.
Dodano: 2011-10-03 15:46
Masz rację.Tylko chodzi mi o to,że nie byłoby większych problemów ,gdyby nie określało się "jakoś", mniej lub bardziej rozwiazłych kobiet.A podyskutowac o upodobaniach każdy lubi :) to jest ok.Tylko po co oceniac? Nie przepadam za tym po prostu .
Dodano: 2011-10-03 15:54
Po co przedstawiać sytuację, jeśli się do niej nie ustosunkujesz ? To forum, a nie kronika wydarzeń lokalnych :)
Dodano: 2011-10-03 16:13
jezeli pieszczoty...sex daja 2strona radosc
to jest chyba ok
nie ma zaklamania wiadomo o co chodzi jezeli
nie jest to traktowanie przedmiotowe typy zrobiles wypierdalaj
Kropla drąży skałę
Dodano: 2011-10-03 16:15
I to najlepsze podsumowanie :)
Dodano: 2011-10-03 18:28
| CrommCruaich napisał(a): |
| Po co przedstawiać sytuację, jeśli się do niej nie ustosunkujesz ? To forum, a nie kronika wydarzeń lokalnych :) |
:)
Dodano: 2011-10-03 21:44 Zmieniono: 2011-10-03 21:44
rob do k nędzy, pisz po polskiemu.
“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”
Dodano: 2011-10-03 21:56
zlot polonistow . To co i jak pisze to moja sprawa.Wnies najpierw cos do dyskusji to
chyba nie jest trudne .Lubie konstruktywna kry-
tyke ,a nie..dopowiedz sobie reszte.
Kropla drąży skałę
Dodano: 2011-10-04 09:36
Ty jak na razie wniosłeś tylko językowe dyletanctwo. Jeśli nie umiesz pisać po polsku, znaczy żeś tuman.
Arobi
ętoniezewzględunasiebie,tylkop
rofmiodka,któryjeślitylkowej
dzienatęstronędostaniez
awał
u.
Dodano: 2011-10-04 15:54
| lacrima napisał(a): |
| Właśnie...Nadal trochę dla mnie trochę dziwi i oburza fakt, że kobita, która szuka faceta na jedną noc, jest postrzegana źle, a facet, szukający kobiety na jedną noc już nie jest, raczej rozpatruje się to w kwestiach"ma potrzeby" albo "widocznie jest w tym dobry. A moim zdaniem - w obu przypadkach nie ma niczego złego, kobieta może mieć po prostu wybujały temperament erotyczny, tak samo facet..i mieć owe potrzeby..Nie wiem, czasem widzę, że nadal się traktuje kobiety jako te, które "takich" potrzeb nie mają. A mają, tylko szkoda, że potem z tego powodu są źle postrzegane, źle się o nich mówi..Także wiele zależy od tego, jak tacy partnerzy na jedną nos się potem traktują, czy "po" nadal ze sobą rozmawiają, czy mijają bez słowa...
Pożądanie może przybierać piękne formy, zarówno w tych stałych związkach, jak i tych "jednoncnych"..W ogóle pożądanie jest piękne, tylko psują je Ci, którzy traktują je jak tylko zaspokojenie popędu płciowego i zwierzęcej chuci. Jednakowoż jak dla mnie, seks bez miłości jakby nie istnieje, bo tylko kogoś kochając, można w pełni się tym wszystkim cieszyć.. Mnie najbardziej śmieszą mężczyźni, a trochę jest mi ich żal, którzy zaliczają laski jedną po drugiej w jakiejś irracjonalnej zemście za niepowodzenie w związku, w który bardzo się kiedyś zaangażowali..Znałam takiego gościa..Na siłę próbował udowodnić, że wszystkie laski to "dzi..", że wszystkie zdradzają itp...I bardzo źle potraktował bliską mi osobę..I mam wrażenie, że takim działaniem tylko sobie szkodzi, a w efekcie kiedyś zostanie zupełnie sam..OK, może zemsta jest rozkoszą bogów, ale bez przesady.. I tak ogólnie - mężczyzna to rzeczywiście gatunek obcy, ale bardzo podoba mi się w facetach to, że najczęściej nie lawirują, nie kombinują, tylko mówią szczerze, o co chodzi..W ogóle, jaoś sama lepiej dogaduję się z mężczyznami,może dlatego, że w dzieciństwie w większości bawiłam się z kolegami..Bo nie było innej opcji.:-) Pamiętam, jak kiedyś, od moich dobrych kupli usłyszałam jeden z najlepszych komplementów"ty to jesteś fajna, można z tobą pogadać i nie obrażasz się jak inne". Zaznaczam, że kumple ci bez skrępowania opowiadali sobie przy mnie o swoich podrywach, komentowali laski i opowiadali świńskie dowcipy..:-) Jednego, czego nie lubię w mężczyznach jest chrapanie. Resztę da się lubić ![]() |
W sumie uważam podobnie.
Cromm: wiem, że nie potępiasz, tylko sorry po prostu nie przepadam za tym frazesem o "szanowaniu się" i sprowadzaniu szacunku i przyzwoitości jedynie do "obyczajówki". Wiem, że pewno nie to miałeś na celu, ale tak to trochę na 1wszy rzut oka wyglądało.
CatGirl no cóż...jak ktoś prosto widzi świat odtąd dotąd i jest mu z tym dobrze...i znów mam podobne odczucia jak przy temacie o "Sali Samobójców"...jak ktoś nie doświadczył, nie zrozumie...
Dodano: 2011-10-04 16:03
| szarl napisał(a): |
| Ty jak na razie wniosłeś tylko językowe dyletanctwo. Jeśli nie umiesz pisać po polsku, znaczy żeś tuman.
Arobi ętoniezewzględunasiebie,tylkop rofmiodka,któryjeślitylkowej dzienatęstronędostaniez awał u. |
gratuluje poziomu , bardzo merytorycznych postow oraz szerokiej wiedzy .
Kropla drąży skałę
Dodano: 2011-10-04 16:04
Heh...chodziło mi o coś w stylu - zrobiłaś swoje to spier.... Przecież przygód można szukać z klasą :)
Dodano: 2011-10-04 16:52 Zmieniono: 2011-10-04 17:32
Dziękuję. Nie wiem tylko, czy chodziło Ci o
| rob1708 napisał(a): |
| postow |
jako postaw, czy jako postów, bo zdaje się nie trafiłeś w odpowiednią literkę na klawiaturze.
Dodano: 2011-10-04 17:16
| CrommCruaich napisał(a): |
| Heh...chodziło mi o coś w stylu - zrobiłaś swoje to spier.... Przecież przygód można szukać z klasą :) |
Oczywiście:) Ok, teraz już rozumiem:)
Dodano: 2011-10-04 20:41
| szarl napisał(a): |
| Dziękuję. Nie wiem tylko, czy chodziło Ci o
[quote:5a2fd08af8="rob1708"]postow |
jako postaw, czy jako postów, bo zdaje się nie trafiłeś w odpowiednią literkę na klawiaturze.[/quote:5a2fd08af8]
tym razem gratuluje takze inteligencji zapomnialem o *alt*duszac o
Kropla drąży skałę
Dodano: 2011-10-04 20:49
Fajnie, chłopaki, fajnie. :D
Co cię nie zabije, to cię wkurwi
Dodano: 2011-10-04 21:53
| Durante napisał(a): |
| Fajnie, chłopaki, fajnie. :D |
Co niee ;>?
Dodano: 2012-11-16 09:21 Zmieniono: 2012-11-16 09:22
| Alpha-Sco napisał(a): |
![]() |
To chyba dla jakiś sierot życiowych jest
Ale pkt 7... Buhahahahahaha
jam cłek wolny lec ślebodny ;)
Dodano: 2012-11-16 17:32 Zmieniono: 2012-11-16 17:35
| JancioWodnik napisał(a): |
| [
To chyba dla jakiś sierot życiowych jest
|
Ooo, Wodniczek uważa, że nie kwalifikuje się na warsztaty?
Mnie się podoba punkt 3 :)
Dodano: 2012-11-17 08:34
| rob1708 napisał(a): |
| zapomnialem o *alt*duszac o |
Chce Ci sie to naciskac?:)
Dodano: 2012-11-17 10:57 Zmieniono: 2012-11-17 11:00
| Alpha-Sco napisał(a): |
|
Ooo, Wodniczek uważa, że nie kwalifikuje się na warsztaty?
Mnie się podoba punkt 3 :) |
Jańcio to po prostu wie
No może nie nadaję się na 100 %-tową gosposię domową ale jak to mówi mój wujas... gówno na środku pokoju nie leży a gacie z pasem startowym na lampie nie wiszą
jam cłek wolny lec ślebodny ;)