Mężczyzna... gatunek obcy.. Strona: 11

Dodano: 2012-11-17 15:10 Zmieniono: 2012-11-17 15:15

JancioWodnik napisał(a):
ale jak to mówi mój wujas... gówno na środku pokoju nie leży a gacie z pasem startowym na lampie nie wiszą

Phi, to tylko pół sukcesu i jeszcze wcale tak dobrze o Tobie nie świadczy. Bo, na przykład, zamiast na środku - klocek może leżeć w kącie za drzwiami i zamiast na lampie - majty z pasem startowym mogą wisieć na tyłku właściciela :>

Dodano: 2012-11-17 15:38 Zmieniono: 2012-11-17 15:39

Alpha-Sco napisał(a):
[quote:6a8ce333c1="JancioWodnik"] ale jak to mówi mój wujas... gówno na środku pokoju nie leży a gacie z pasem startowym na lampie nie wiszą

Phi, to tylko pół sukcesu i jeszcze wcale tak dobrze o Tobie nie świadczy. Bo, na przykład, zamiast na środku - klocek może leżeć w kącie za drzwiami i zamiast na lampie - majty z pasem startowym mogą wisieć na tyłku właściciela :>[/quote:6a8ce333c1]

Oj tam, czepiasz się... To była przenośnia psze koleżanki
A tak naprawdę... Przedstawicielki płci pieknej odwiedzające mnie były w szoku, że jak na faceta zaiste porządek panuje
Ale ew. oświadczyn i tak nie przyjmę od którejkolwiek

jam cłek wolny lec ślebodny ;)

Dodano: 2012-11-17 15:40

A tak w druga stronę...
Ciężko coś ostatnio o panie ze zmysłem kulinarnym i chęcią choćby wspólnego działania w ew. pracach domowych :/

Dodano: 2012-11-17 16:36 Zmieniono: 2012-11-17 16:38

JancioWodnik napisał(a):

O, a to czemu? :) (To znaczy, że już nie mam szans... ) A ja, na przykład, mam zmysł kulinarny! Tzn. zawsze wiem, gdzie jest coś do zjedzenia :)

JancioWodnik napisał(a):
A tak w druga stronę...
Ciężko coś ostatnio o panie ze zmysłem kulinarnym i chęcią choćby wspólnego działania w ew. pracach domowych :/

To wszystko wina feministek!

Dodano: 2012-11-17 16:53

Alpha-Sco napisał(a):
[quote:cec8431438="JancioWodnik"]

O, a to czemu? :) (To znaczy, że już nie mam szans... ) A ja, na przykład, mam zmysł kulinarny! Tzn. zawsze wiem, gdzie jest coś do zjedzenia :)[/quote:cec8431438]

Bo związek niemałżeński jest o wiele bardziej ekscytujący aniżeli sformalizowany
Co do szans... Nigdy nie mów nigdy
Upolować to ja też żarcie umiem... i nie w tym "sęk" jest

Dodano: 2012-11-17 16:54

Alpha-Sco napisał(a):
[quote:dda46b97b8="JancioWodnik"]A tak w druga stronę...

To wszystko wina feministek!
[/quote:dda46b97b8]

Powiem krótko... W cipkach się poprzestawiało

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło