Lublin - jakieś wspólne piwo może?. Strona: 2

Dodano: 2012-04-16 13:02

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

Z tymi segregatorami to nie wiem, nie chciałem nikogo obrazić .

Ale jeśli porównujesz je z Hancockiem to nie ma się czego bać. Mistrz Świata, a przedwczoraj w Gorzowie w meczu Polska-Reszta Świata wygrzmocił się na prostej drodze jadąc chyba na drugiej pozycji (po 2 pkt.) i tymi dwoma punktami wygraliśmy, hehe.

A specjalnie na piwo do Lublina, to się nie wybieram, chyba że konferencyjnie - kamerka, mikrofon i piwo, z tym że jeszcze nie opracowano technologii podawania kufli przez ekran :-/.

od czasu do czasu warto wrócić do źródła

Dodano: 2012-04-16 13:14 Zmieniono: 2012-04-16 13:15

Yngwie napisał(a):

A specjalnie na piwo do Lublina, to się nie wybieram,

A ktoś Cię zapraszał? Hjehje....

Yngwie napisał(a):

Ale jeśli porównujesz je z Hancockiem to nie ma się czego bać. Mistrz Świata, a przedwczoraj w Gorzowie w meczu Polska-Reszta Świata wygrzmocił się na prostej drodze jadąc chyba na drugiej pozycji (po 2 pkt.) i tymi dwoma punktami wygraliśmy, hehe.

???

Dodano: 2012-04-16 13:21

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

http://www.eurosport.pl/zuzel/polska-reszta-s.-4745_sto3234459/story.shtml

Najwyraźniej pijamy inne piwo.

Dodano: 2012-04-16 13:25

<lol>

Ewidentnie :D Zwłaszcza, że ja nie pijam wcale :)

Dodano: 2012-04-16 13:27

Yngwie (Anciliae)
Yngwie
Wrocław / Częstochowa

To ja też rzucam :-/

Dodano: 2012-04-16 16:52 Zmieniono: 2012-04-16 17:01

Ja nie rzuciłam :) Ja nie lubię piwa po prostu Ale może być winko albo herbatka. Jeśli ktoś mnie zaprosi, po Twojej "reklamie"

amorphous napisał(a):
Tu macie imprezę:

http://www.darkplanet.pl/Unholy-Grace-15020_event.html

I to patronowaną

Możemy się umówić na rzeczonej imprezie na zapoznanie, hę? Nie słuchajcie Yngwiego...

Dodano: 2012-04-16 20:38

LordLard (Anciliae)
LordLard
Biała Podlaska\Lublin\Kuldahar

To jak w końcu z tym spotkanie. Może zrobimy miedzy sierpniem a wrześniem?

Życie jest wyjątkową grą RPG - żyjesz żeby się rozwijać i przetrwać!

Dodano: 2012-04-16 22:35

Tego roku? Później się nie da?

Dodano: 2012-04-17 19:54

LordLard (Anciliae)
LordLard

Tak miałem na myśli ten rok i nie wiem czemu sobie z tak ciekawego spotkania żartujecie.

Dodano: 2012-04-17 23:09 Zmieniono: 2012-04-17 23:10

A dlaczego nie możemy pożartować? Jedno drugiemu chyba nie przeszkadza? :)

Dodano: 2012-04-20 12:42

25 Maja możemy się spotkać i zapoznać. A później zrobić jakieś spotkanie wtórne.

http://firecash.org/download/P9zxoD http://upshare.org/P9zxoD http://filecom.net/P9zxoD http://megadown.us/P9zxoD

Dodano: 2012-04-20 16:09

LordLard (Anciliae)
LordLard

Jestem za, akurat mam odwołany wykład tego dnia, możemy się zebrać na placu litewskim przy pomniku, tylko żeby się rozpoznać to dobrze byłoby wiedzieć jak wyglądamy.

Dodano: 2012-04-20 17:01

Chmura mroku otaczająca każdego z nas nie wystarczy?

Dodano: 2012-04-21 12:47

LordLard (Anciliae)
LordLard

Mnie otaczają chmury burzowe...hhe... to jak głosujemy: kiedy robimy zlot?
A - sierpień
B - wrzesień

Dodano: 2012-04-21 17:29 Zmieniono: 2012-04-21 17:34

Ekh, ekh, sory że sie wtrancam, ale wydawało mi się że mieliście się spotkać nieco wcześniej...

Umawiać się na piwo z półrocznym wyprzedzeniem? Dobre ;>.

“History,Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake”

Dodano: 2012-04-22 10:33 Zmieniono: 2012-04-22 10:48

To właśnie próbuję wytłumaczyć :)

Ale uświadomiłam sobie, że 25 maja nie będę mogła być na Unholy - zaczynamy własną imprezę, w klimacie steampnuk - Lost Days.

No cóż, może się jakoś w końcu zbierzemy...

Dodano: 2012-04-24 09:36

LordLard (Anciliae)
LordLard

Widzę, ze tu się nie dogadamy....a to smutne

Dodano: 2012-06-15 16:47

Taki to już urok prób dogadania się przez forum..

‎"...gdy powrót do życia nie wywołuje entuzjazmu, sen niewiele może pomóc." - Maciej Przepiera

gotycki sylwester w Lublinie Dodano: 2012-12-10 20:09

Witajcie klimatyczni z Lublina i okolic
Dysponuję kilkoma wolnymi miejscami na Sylwestra w knajpce na Starym Mieście w Lublinie w klimacie gothic, electro, dark metal itp. (w stylu Sisters of mercy, Clan of Xymox, Pride and fall, Covenant, Moonspell, Type'o'negative i inni). Zainteresowanych proszę o kontakt na maila nemeyeth@op.pl

Lublin i okolice (inne miasta też mile widziane) Dodano: 2013-01-11 17:16

Ja trochę obok tematu…
Kilka miesięcy temu zrodził się plan zorganizowania gotyckiej imprezy, która zjednoczyłaby wszystkich opętanych przez klimatyczną muzę. Potrzeba zaistniała w obliczu dość mizernej ( i na pewno nie wystarczającej) ilości miejsc, w których można by rozkoszować się ulubionym klimatem. Istotnym motywem jest również stworzenie możliwości gromadzenia się i poznania ludzi ogarniętych mrokiem. Zdaje się, że wielu spośród nas czuje się dość osamotnionym. Mam na myśli niedawne wpisy dotyczące Łodzi i próbę poznania nowych mrocznych (chwała za to Daniel-k). Myślę, że w wielu miastach sytuacja wygląda podobnie.
Zatem jest koncepcja zorganizowania imprezy gotyckiej w Lublinie (najprawdopodobniej jesienią). Z tego co czytałam w tym wątku coś tam się działo na mieście, ale chyba niezbyt często i chyba warto by było nad tym popracować… Byleby tylko znaleźli się chętni. Zgadzam się z przedmówcami, że Lublin powinien się zjednoczyć.
Choć pochodzę z innego miejsca, miasto to całkowicie mnie zauroczyło. Jest dla mnie wyjątkowo klimatyczne. Kryje się w nim magia… Szczególnie o zmroku staje się niezwykle tajemnicze. Kiedy spaceruję wieczorami pośród starych kamienic zawsze odnoszę wrażenie, że znalazłam się w innym wymiarze. Idealne miejsce na zlot fanów gotyckiej i metalowej muzyki.
Piszcie co na temat imprezy sądzicie (obejmowałaby koncert plus after party). Co na to Lublin i okolice? Ciekawa jestem czy ludzie z innych miast mieliby ochotę dołączyć. Super, gdyby impreza przerodziła się w coś cyklicznego. Miło by było gdyby aktywowały się również inne miasta.
To na razie projekt. Może uda się przerodzić go w coś konkretnego.
Poniżej podaję play listę potencjalnej imprezy:
Bauhaus, Clan of Xymox, Closterkeller, Covenant, Deathcamp project, Deathstars, Depeche mode, Diary of dreams, Dimmu Borgir, Diorama, Draconian, Epica, Fields of the Nephilim, Joy Division, Lacuna coil, London after midnight, Moonlight, Moonspell, New Model Army, Paradise lost, Pride and fall, Rammstein, Rotting christ, Sepultura, Siekiera, Sisters of mercy, Soufly, Star industry, System of a down, Tool, Theatre of tragedy, Theatre des Vampires, Therion, Tiamat, The cure, The mission, The 69 eyes, Type'o'negative, VNV nation, XIII.stoleti. Plus dodatkowe propozycje innych zaaangażowanych forumowiczów: Laibach, God is lsd , Agressiva 69, Desdemoma, Santa hates you, Velvet acid christ, Project hate, stary Pain, Aesthetic perfection, Tales of Dark, Within temptation,Bathory, Unheilig, Crematory, Hammerfall,
Będę wdzięczna za każdy komentarz.

Lublin i okolice (inne miasta też mile widziane) Dodano: 2013-01-11 21:20

LuthienYavetil napisał(a):
Ja trochę obok tematu…
Kilka miesięcy temu zrodził się plan zorganizowania gotyckiej imprezy, która zjednoczyłaby wszystkich opętanych przez klimatyczną muzę. Potrzeba zaistniała w obliczu dość mizernej ( i na pewno nie wystarczającej) ilości miejsc, w których można by rozkoszować się ulubionym klimatem. Istotnym motywem jest również stworzenie możliwości gromadzenia się i poznania ludzi ogarniętych mrokiem. Zdaje się, że wielu spośród nas czuje się dość osamotnionym. Mam na myśli niedawne wpisy dotyczące Łodzi i próbę poznania nowych mrocznych (chwała za to Daniel-k). Myślę, że w wielu miastach sytuacja wygląda podobnie.
Zatem jest koncepcja zorganizowania imprezy gotyckiej w Lublinie (najprawdopodobniej jesienią). Z tego co czytałam w tym wątku coś tam się działo na mieście, ale chyba niezbyt często i chyba warto by było nad tym popracować… Byleby tylko znaleźli się chętni. Zgadzam się z przedmówcami, że Lublin powinien się zjednoczyć.
Choć pochodzę z innego miejsca, miasto to całkowicie mnie zauroczyło. Jest dla mnie wyjątkowo klimatyczne. Kryje się w nim magia… Szczególnie o zmroku staje się niezwykle tajemnicze. Kiedy spaceruję wieczorami pośród starych kamienic zawsze odnoszę wrażenie, że znalazłam się w innym wymiarze. Idealne miejsce na zlot fanów gotyckiej i metalowej muzyki.
Piszcie co na temat imprezy sądzicie (obejmowałaby koncert plus after party). Co na to Lublin i okolice? Ciekawa jestem czy ludzie z innych miast mieliby ochotę dołączyć. Super, gdyby impreza przerodziła się w coś cyklicznego. Miło by było gdyby aktywowały się również inne miasta.
To na razie projekt. Może uda się przerodzić go w coś konkretnego.
Poniżej podaję play listę potencjalnej imprezy:
Bauhaus, Clan of Xymox, Closterkeller, Covenant, Deathcamp project, Deathstars, Depeche mode, Diary of dreams, Dimmu Borgir, Diorama, Draconian, Epica, Fields of the Nephilim, Joy Division, Lacuna coil, London after midnight, Moonlight, Moonspell, New Model Army, Paradise lost, Pride and fall, Rammstein, Rotting christ, Sepultura, Siekiera, Sisters of mercy, Soufly, Star industry, System of a down, Tool, Theatre of tragedy, Theatre des Vampires, Therion, Tiamat, The cure, The mission, The 69 eyes, Type'o'negative, VNV nation, XIII.stoleti. Plus dodatkowe propozycje innych zaaangażowanych forumowiczów: Laibach, God is lsd , Agressiva 69, Desdemoma, Santa hates you, Velvet acid christ, Project hate, stary Pain, Aesthetic perfection, Tales of Dark, Within temptation,Bathory, Unheilig, Crematory, Hammerfall,
Będę wdzięczna za każdy komentarz.

wspaniały pomysł, na pewno się stawię na takiej imprezie

ej mroczni z Lublina, gdzie jesteście,obudźcie się ktoś wreszcie o Was pomyślał to piękne miasto zasługuje na taką imprezę

. Dodano: 2013-01-11 21:28

saurus (Diabolista)
saurus
Stare Bojanowo//Leszno//Poznań

Bez watoiebnia też się pojawienie na nowych ziemiach
jak by co to pomyslami służę.
Super było by coś swojego zrobić dla nas.
Uwielbiam jak coś się dzieje.
Niestety jest nas coraz to mniej,osób które naprawdę
czują klimat dlatego warto walczyć o nas.

Ludzie byli dawniej bliżsi sobie. Musieli. Broń nie niosła daleko.

. Dodano: 2013-01-11 21:48

saurus napisał(a):
Bez watoiebnia też się pojawienie na nowych ziemiach
jak by co to pomyslami służę.
Super było by coś swojego zrobić dla nas.
Uwielbiam jak coś się dzieje.
Niestety jest nas coraz to mniej,osób które naprawdę
czują klimat dlatego warto walczyć o nas.

oj mądrze Waść prawisz mądrze oby więcej takich braci w wierze

. Dodano: 2013-01-11 21:58

saurus (Diabolista)
saurus
Stare Bojanowo//Leszno//Poznań

Wiara wiarą .
Liczą się czyny nie słowa.
Jestem dumny z tego że skórę
noszę że w duszy Bathory gra.
Ktoś kiedyś w utworze napisał
Walcz w ogniu walcz.
W naszym świecie nie ma szalu więcej sezomówców niż
ludzi godnych uwagi.
Quarthon w Valhalli się obraca jak to widzi.
Ja dupy nie dam.
Pologne ale w skórze i z Bathorym na ustach jak będzie trzeba.

Ludzie byli dawniej bliżsi sobie. Musieli. Broń nie niosła daleko.

. Dodano: 2013-01-12 12:44

saurus napisał(a):
Wiara wiarą .
Liczą się czyny nie słowa.
Jestem dumny z tego że skórę
noszę że w duszy Bathory gra.
Ktoś kiedyś w utworze napisał
Walcz w ogniu walcz.
W naszym świecie nie ma szalu więcej sezomówców niż
ludzi godnych uwagi.
Quarthon w Valhalli się obraca jak to widzi.
Ja dupy nie dam.
Pologne ale w skórze i z Bathorym na ustach jak będzie trzeba.

Oj... Chyba Lublin faktycznie jest oklapnięty. Odzywa się tylko stara wiara z innego wątku. Miło, że można na was zawsze polegać.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło