Dodano: 2010-11-18 12:24
| Yngwie napisał(a): |
Teraz zapewne zwiększy się zapotrzebowanie na kobiety-hydrauliczki ![]() |
Nie tylko, może tak że pracować jako konserwator powierzchni płaskich lub co bardzo często spotykane w naszym kraju jako elektromonter przy lampach. ;-]
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2010-11-18 17:15
| Stary_Zgred napisał(a): |
| [quote:3a5ff6235d="Yngwie"][quote:3a5ff6235d="minawi"]
no jak sobie radzisz sam, to już jesteś hydraulik-amator tudzież laik wgłębiający się w te pokrętne arkana zawodu :D |
Powinienem teraz zapytać czy komuś przypadkiem nie cieknie jakaś rura czy to nawet w tym temacie byłoby nie na miejscu? (zmieszany)
edit:
Chyba nie, bo jeszcze Stary_Zgred napisze jakieś opowiadanie
.[/quote:3a5ff6235d]
I tak napisze :D
A co do hydraulika - to by mi się przydał, bo mężowi cieknie rura :D[/quote:3a5ff6235d]
ło może znów jakiś felieton o tych popieprzonych reklmach lbo cuś
łooo to masz męża? Nie wiedziałam. Czyzby to facet z tego zdjęcia na profilu?:) A co hydraulików, to przypomniała mi się ta piosenka Cześka Hydraulika z Kartonów n 4FunTV:
"Czesiek Hydraulik zawsze do usług
Ce-Ha-U-Jot każde dziecko to wie":)
Co do 1, lukaszart może mieć sporo racji:)
Dodano: 2010-12-02 09:47
Pytanie do autora tekstu - po kiedy chyba wiec czytasz to forum i udzielasz się na nim, skoro jakieś użytkowniczki Cię wkurwiają swoimi wpisami ? jeśli Ci się forum nie podoba to po prostu nie czytaj
dla mnie to co napisałeś jest debilne, bo forum jest od tego, żeby wymieniać się poglądami, choćby nawet dotyczyły one jakości ziemniaków w marketach i były jakkolwiek głupie.
Dodano: 2010-12-02 10:24
A wystarczy nie czytać tych głupot :D
.
Dodano: 2010-12-02 11:22
| Chicken napisał(a): |
Pytanie do autora tekstu - po kiedy chyba wiec czytasz to forum i udzielasz się na nim, skoro jakieś użytkowniczki Cię wkurwiają swoimi wpisami ? jeśli Ci się forum nie podoba to po prostu nie czytaj dla mnie to co napisałeś jest debilne, bo forum jest od tego, żeby wymieniać się poglądami, choćby nawet dotyczyły one jakości ziemniaków w marketach i były jakkolwiek głupie. |
Dokładnie tak
Strzał w 1(0)
Dodano: 2010-12-02 14:04 Zmieniono: 2010-12-02 14:25
| soundasleep napisał(a): |
[quote:548f74ee00="Chicken"]Pytanie do autora tekstu - po kiedy chyba wiec czytasz to forum i udzielasz się na nim, skoro jakieś użytkowniczki Cię wkurwiają swoimi wpisami ? jeśli Ci się forum nie podoba to po prostu nie czytaj dla mnie to co napisałeś jest debilne, bo forum jest od tego, żeby wymieniać się poglądami, choćby nawet dotyczyły one jakości ziemniaków w marketach i były jakkolwiek głupie. |
Dokładnie tak
Strzał w 1(0) [/quote:548f74ee00]
chicken ewidentnie miał rację:)
Dodano: 2010-12-06 00:37 Zmieniono: 2010-12-06 00:37
| Chicken napisał(a): |
Pytanie do autora tekstu - po kiedy chyba wiec czytasz to forum i udzielasz się na nim, skoro jakieś użytkowniczki Cię wkurwiają swoimi wpisami ? jeśli Ci się forum nie podoba to po prostu nie czytaj dla mnie to co napisałeś jest debilne, bo forum jest od tego, żeby wymieniać się poglądami, choćby nawet dotyczyły one jakości ziemniaków w marketach i były jakkolwiek głupie. |
Właśnie, została poruszona tu bardzo ważna kwestia. Kupował ktoś ostatnio może ziemniaki w Kerfurze albo Lewiatanie? Co o nich sądzicie?
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2010-12-06 07:48
Nie, ja kupuję ziemniaki w Biedronce i robię z nich całkiem dobre frytki. Jednakże muszę tu stwierdzić że jakością przewyższają te z Lidla. :)
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-12-06 14:32 Zmieniono: 2010-12-06 14:36
Ziemniaków nie kupuję,mam z własnej działki.3 razy kupiłam w Kauflandzie,osiedlowym sklepie i Lidlu i przyznam,że na obiad się nie nadają-może jako-tako na frytki,ale nic poza tym.Są zbyt słodkie i 'lepią' się.:]
Temat ziemniaczany proszę założyc sobie w śmietniku, a tutaj trzymać się Wyjebania
ADMIN
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Dodano: 2010-12-06 15:41 Zmieniono: 2010-12-06 15:45
| ADMIN napisał(a): |
| Temat ziemniaczany proszę założyc sobie w śmietniku, a tutaj trzymać się Wyjebania |
Mi odpowiada postawa autora i mam jak w temacie... :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2010-12-06 16:29
ja mam wyjebane na pracę dopóki nie znajdę nowej 
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2010-12-06 18:04
A ja mam już tak wyjebane, że zaczynam pracować w nadgodzinach :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-12-06 21:18
A ja mam najpierw wywalone,a pozniej dopiero wyjebane,hehe.
Dodano: 2010-12-06 21:55
| ADMIN napisał(a): |
| Temat ziemniaczany proszę założyc sobie w śmietniku, a tutaj trzymać się Wyjebania |
Widzę, że Admin na wyjebane na ziemniaki jak ja na różowe panienki. :)
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2010-12-06 23:48
WWO - Wyjebane Wyjebano O !
''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander
Dodano: 2010-12-07 00:26
Absolutnie doskonały artykuł! Racja!!
A racja jest jak dupa, każdy ma swoją...
To również słowa marszałka
Dodano: 2010-12-07 07:21
| Tristitia napisał(a): |
| Absolutnie doskonały artykuł! Racja!!
A racja jest jak dupa, każdy ma swoją... To również słowa marszałka ![]() |
Święta racja :D
Co do wyjebania,to mam wyjebane na moją jakże mądrą siostrę oraz na ten tydzień.Ktoś jeszcze ma coś do wyjebania?:]
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Dodano: 2010-12-07 07:49 Zmieniono: 2010-12-07 10:49
Tak się składa,że to katolicy mają zawsze coś do ludzi myślących innymi kategoriami,niż te wyniesione z kościoła.Ja byłem cicho do momentu,kiedy ta cała katolicka banda zaczęła się wtrącać do rzeczy do których nie powinna i na dodatek narzucać innym swój tok myślenia,a obserwuje sytuację od początku lat 90-tych.I na dodatek potrafię publicznie powiedzieć to co myślę,a nie tylko na jakiś forach internetowych.Moim zdaniem,jeśli w tym kraju ma być normalnie,to nie może być tak,ze pewna grupa społeczna próbuje zawłaszczyć sobie to jak ludzie mają myśleć,jak żyć i może jak się pieprzyć.Na tym polega demokracja i wolność,której w Polsce nie ma.A forum jest po to żeby wyrazić swoje zdanie,niekoniecznie zgodne z ogólnie przyjętymi normami.(w naszym kraju-kruchtowymi?)
Dok£adnie i je$li juz mowa o wyjebaniu to naprawde mam wyjebane na takie zacofane spo£eczenstwo,ludzi ktòrzy sprawili ze aborcja sta£a siè karalna a gwa£ciciela sendzia puszcza wolno bo uciekajàc mia£ wypadek i rozjeba£ ryja wièc"bòg go juz podobno dostatecznie pokara£
Pierdolenie o szopenie, proszę powrócić do tematu (który i tak jest o niczym), w przeciwnym razie temat zostanie zamknięty
ŚW. MIKOŁAJ
Żyć i kochać w biegu,umrzeć z mieczem w dłoni
Dodano: 2010-12-07 11:29
Na ortografię też masz wyjebane. Powodzenia człowieku "oświecony" :DDDDD
Dum Deus calculat, mundus fit.
Dodano: 2010-12-07 12:37 Zmieniono: 2010-12-07 12:57
| Woland napisał(a): |
| Na ortografię też masz wyjebane. Powodzenia człowieku "oświecony" :DDDDD |
Mam wyjebane na ludzi z£o$liwych,nie na ortografie.
Sprostowanie : Pierwsza czè$ç textu jest cytatym,a Szoppen siè pisze normalnie przezCH, a juz wogule z duzej litery drogi $w Miko£aju
Personalne animozje prosze odstawić na bok, dysortografie też. A Św. Mikołaj, wie jak się pisze nazwisko Chopina i apeluję po raz ostatni, aby trzymać się tematu artykułu, a nie kłócić się o wogule, szopena i sendziego
MOJŻESZ
Dodano: 2010-12-08 12:13
Ok Mojrzesz
Mam wyjebane na tych co siè chowajà za jakim$ obrazkiem szydzàc z innych,bojàc siè pokazaç swòj pysk
Mam wyjebane na ortografie
i...
...Mam wyjebane czy wywalisz mnie z tematu :)