XVI Przystanek Woodstock. Strona: 1

XVI Przystanek Woodstock Dodano: 2010-07-13 00:45

A ja tak zapytam - Jedzie ktoś na wooda? ;D

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2010-07-13 08:38

Do dupy kapele w tym roku ... Tylko Armia coś ogarnia ..

Dodano: 2010-07-13 08:46

jak dla mnie nawet pare kapel spoko ale nie jeżdżę na zloty brudasów hehe

Dodano: 2010-07-13 13:17

ja tam w ogóle dla muzyki nie jezdze.
a w tym roku raczej pojade z tego powodu ze nie stac mnei na castle party które stało się takim wydatkiem, że już nie na mój portfel.
no i zaoszczędzi sie troche siana na czeskiego brutala.

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-07-13 15:21

A ja tam jade zobaczyć Titiego koncert i Life of Agony,bedzie zajebiście

wystarczy to wszystko nadmuchać a wszystko samo sie rozpierdoli c fs

Dodano: 2010-07-13 17:26

ja bym oglądnął Papa Roach ale musiałbym tam wpaść chyba w kombinezonie chemicznym żeby się niczym nie zarazić od syfiarzy

Dodano: 2010-07-13 19:36

Nie wyrobie... Paskievicz, za przeproszeniem w dupie mam twoją opinie. Co roku ta sama gadka jak to tam zle i ble. Ten temat jest dla ludzi którzy chcą tam jechać.

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2010-07-13 20:01 Zmieniono: 2010-07-13 20:13

Cosik cienko z tymi chętnymi :) hehehe

p.s

Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie,w tym i w innym temacie i wcale nie trzeba tam jechać by wyrazić swoją opinie kolego Elvis.Ewentualne wątpliwości skieruj do odpowiedniego moderatora.

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-07-13 20:22

Kolega Elvis nie lubi być obrażany. Jesli ktoś mówi ze wood to zlot brudasów to kieruje te słowa także do mnie.

Dodano: 2010-07-13 20:28 Zmieniono: 2010-07-13 20:29

Jak wspomniałem ,skoro poczułeś się urażony słowami Paska :) skontaktuj się z odpowiednim moderatorem,a nie napychaj sobie,za przeproszeniem dupy opiniami innych.Bo naprawdę mało kogo obchodzi co ty tam sobie wkładasz.

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-07-14 09:37

Elvis napisał(a):
Ten temat jest dla ludzi którzy chcą tam jechać.

w regulaminie nie ma żadnej wzmianki o tym

a moja gadka co roku jest taka sama bo festiwal się zbytnio nie zmienia. wciąż jest to zlot śmierdzącego bydła. jeśli znajdą się na nim nawet ci 'porządniejsi' to i tak się ostro upieprzą syfem od miażdżącej większości.

np castle party uważam za dosyć czystą imprezę choć zdażają się i śmierdzące lumpy. tyle że tu panuje odwrotna sytuacja. ci brudni nie zarażą się raczej czystością od większości festiwalowiczów

Dodano: 2010-07-14 10:17

Woodstock umarł już dawno , podobnie jak Jarocin.

Dodano: 2010-07-14 10:45

CP tez umrze jak beda takie ceny zaporowe ,jak bedzie coraz drozej.Jak w tym roku ,a jeszcze doliczyc nocleg ,jedzenie ,dojazd i oczewiscie jakies zakupy browarowo - muzyczne .to tysiac zl na osobe to bedzie malo<blee>

Chwytac chwile ?

Dodano: 2010-07-14 12:13

no tyle poszło mi rok temu. dlatego zostałem straight edgem aby móc zaoszczędzić na życie na poziomie na cp

Dodano: 2010-07-19 21:51

CP? racja trochę droga impreza. A co do Woodstocku rok temu byłam, nie żałuje. Jednak w tym roku nie warto jechać. Zespoły... no może Papa Roach ale nic więcej interesującego. Po drugie.. trochę za daleko.

Dodano: 2010-07-19 22:34 Zmieniono: 2010-07-19 22:37

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Ode mnie daleko nie jest.. 125 km. Mam zamiar się wybrać, rok temu byłam bawiłam sie rewelacyjnie , w tym roku nie chciałabym tego przegapić.

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2010-07-19 23:21

Paskievicz napisał(a):
dlatego zostałem straight edgem aby móc zaoszczędzić na życie na poziomie na cp

Kpisz, czy o drogę pytasz?
w ubiegłym roku nad basenem był ziąb, okołotysiączłotowe wydatki procentowe możnaby może na karb zimna zrzucić?przeto nie na dojazd,hi,toć piechotą można. ewentualnie na rolkach

sXe piją Inkę /www.peta.org/whoseskin/index.asp

Dodano: 2010-07-19 23:52 Zmieniono: 2010-07-19 23:56

Odrobiny brudu przez kilka dni boją się tylko cioty. Nie ma to jak kilka dni ze znajomymi pod namiotem z mnóstwem ciekawych, przypadkowych znajomości z całej Polski i ostatnio coraz częściej z zagranicy. Zespołów wprawdzie w tym roku za mocno nie obrodziło, ale ze trzy koncerty zobaczę i zrzędził nie będę, skoro nie muszę płacić za nie dwóch stów czy coś.

Co nas nie zabije, to nas sponiewiera.

Dodano: 2010-07-20 07:53

FreddyKruger napisał(a):
Odrobiny brudu przez kilka dni boją się tylko cioty.
skoro tam jest go dla ciebie 'odrobinę' to strach pomyśleć ile go masz na co dzień lol

Dodano: 2010-07-20 09:10

Pasek , przyjedź na zlot w Bieszczady , gwarantowana CZYSTA impreza ;d

Dodano: 2010-07-20 09:20

shagi666 napisał(a):
Pasek , przyjedź na zlot w Bieszczady , gwarantowana CZYSTA impreza ;d

znaczy się, że rasowo?

Dodano: 2010-07-20 12:20

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Poranna msza jest zawsze czysta ;-]

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2010-07-20 13:14

Paskievicz napisał(a):

znaczy się, że rasowo?

Haah , też na pewno ;d

Dodano: 2010-07-20 23:04

Ceiphied napisał(a):
Poranna msza jest zawsze czysta ;-]

Poranna msza nie jest czysta , ponieważ wypluwane podczas kichania moherów różne niestworzone substancje nie czynią jej taką.

Poza tym śmierdzi od starszych dziadków zajebiście.

Dodano: 2010-07-20 23:07

Przynajmniej tak było z cztery lata temu , gdy tam ostatnio byłem ...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło