Nie samym metalem, gotykiem etc. człowiek żyje. Strona: 6

Dodano: 2006-11-06 18:55

zaraz zaraz, poczekaj, i żeby nie było że nie na temat : tutaj nie żyjemy w tym momencie gotykiem/metalem itp. tylko piszczeniem zwierząt, które też wnoszą za sobą jakowąś muzykę. toćka :wink:

Dodano: 2006-11-06 20:01

JA nie żyję pieszczeniem zwierzątek, obecnie jestem na nie zła, bo jak mnie nie było, wyszły z klatki i śmieci mi porozrzucały po pokoju... A tylko parę dni mnie nie było... Ale to chyba moja wina, że jese zostawiłam... bez muzyki. Więc czy na temat? Owszem. Nie samyą mroczną muzyką człowiek żyje - również swoimi ulubieńcami.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-07 14:27

oczywiście! również czochraniem się, piszczeniem , targaniem, sapaniem i burczeniem swoich ulubieńców tworzących swoistą muzykę... :D

Dodano: 2006-11-07 18:06

Co do czochrania, pieszczenia, targania... To po jednym "ulubieńcu" wciąż mam ślady ząbków na ręce. Ale to akurat nie jest do tego, żę nie samym metalem człowiek żyje. Bo on akurat jest metalem. :D Ma śliczne długie włoski, chodzi w skurach i wygląda w nich... :oops: Świetna figura, piękne, kręcone włoski, ładna twarz... A jak patrzę na ślady, to nawet równy zgryz... Hyh, On jest jakimś wynaturzeniem... Eeee, może lepiej już skończę, bo wejdzie na to forum, przeczyta moje postai za dużo sobie wyobrazi, a on mi się po prostu podoba z wyglądu, jełsi chodzi o względy estetyczne to ma 10 punktów na 10, ale to przecież nie wszystko, nie?

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-07 18:51

ty weź bo po dzisiejszym telefonie to ja mogłabym tylko tego głosu już słuchać......<marzy, by być bliżej....>:)

Dodano: 2006-11-07 19:27

Widzę, żę jestem zdradzana! Ale niech będzie, o ile ten facet jest tego wart... Miło widzieć, że Ci się układa...

Dodano: 2006-11-08 14:52

może to tylko taka głupota? może to tylko jakiś zwodniczy miraż? nie ważne, chcę mu ulec i tyle... by choć raz w życiu zamiast muzyki usłyszeć coś innego, własne serce, które będzie najpiękniejszą z muzyk....

Dodano: 2006-11-08 16:04

ooo, nikt mnie nie kocha Narea mnie zdradza z jakims lowelasem :wink: ale fakt jest taki, że czułe słowa szeptane namietnie do ucza sa najpiękniejszą muzyką pod księżycem...

Dodano: 2006-11-08 19:08

Selene69 napisał(a):
ooo, nikt mnie nie kocha Narea mnie zdradza z jakims lowelasem :wink: ale fakt jest taki, że czułe słowa szeptane namietnie do ucza sa najpiękniejszą muzyką pod księżycem...

no wiesz, jak już Cię zdradzać to z kimś godnym ale i tak nie będącym Cio równym :wink: ale i tak Cię kocham :D a to to tak.... nie ma jak jakieś piękne słowo kierowane pod Twoim adresem.... wszelka muzyka się chowa...<marzy...>

Dodano: 2006-11-08 22:19

TEŻ CIĘ KOCHAM!!!!! :twisted: Miłością czystą i schludną :wink: A co do klimatów to ostatnio zaczęłam nadmiernie produkowac klimatyczne monatże i umieszczac je na PB :D :wink:

Dodano: 2006-11-08 22:27

Ja ostatnimi czasy trochę odskoczyłem od mocniejszej muzyki i zasłuchuje się Tori Amos Ta kobieta z każdym kolejnym rokiem ma coraz lepszy głos...Pozatym to jeszcze Bjork ^^ tego mogę słuchać zawsze i wszędzie :]

Oprooocz tego oczywiście to czego słuchałem przed tem czyli to wszystko co na fotce pisze

Dodano: 2006-11-08 23:04

Bjork, tak, klasa... ^.^ To ja jestem narzeczoną Narei, proszę mi tu nie psuć naszego idealnego związku! A czułe słówka... Ja ich nie lubię. :| Jakoś takie słodzenie, mówienie drugiej osobie to, co chiałaby usłyszeć, nie przemawia do mnie... Coś miłego usłyszeć lubi każdy, wiadomo, ale ja nie w postaci wielkich wyznań i niewiadomo jakich komplementów... Wolę taki proste, szczere, płynące prosto z serca, a najbardziej to lubię, jak w ogóle nie trzeba słów, lepiej słuchać serca, patrzeć w oczy, rozkoszować się dotykiem, bliskością... Przez telefon też czuła rozmowa, czemu nie? Ale bez presady, raczef taka ciepła, co samo wychidzi, jak dwojgu ludzi na sobie zależy... A sam głos drogiej osoby, bez specjalnej modulacji, już jest piękną muzyką...

Dodano: 2006-11-09 12:03

Trudno się z tobą nie zgodzić…

Dodano: 2006-11-09 14:41

Ja ostatnio tez ostatnio słucham Tori Amos, zapieprzyłam mojemu przyjacielowi jej CD :wink: A bjork, wiadomo... :D

Dodano: 2006-11-09 15:42

Wiadomo. :) A ja znou słuchałam w słuchałam głosu przyjaciela. I żeby nie było, że nie w temacie, to nie metala, a... emo.

Dodano: 2006-11-09 15:52

A ja słucham(Boże jak ja zaczynam zdanie =P) ostatnio dużo muzyki trubadurów..... A poza tym Vivaldi....... Poprostu nie można nie usłyszeć pory roku lato a szczególnie część "presto"....... Poza tym IX symfonia Beethoven'a...... Requiem Mozarta.....i........Jamiroquai ^_^

Dodano: 2006-11-09 16:01

dziwczyny!!!! ja mam was wszystkie i bez wyjątku!!!! :D żadna mi nie ucieknie...... :twisted: ale wiecie co mnie rozbraja mega pozytywnie? Eagle Eye Cherry "Save Tonight" ale klasyka..... ło, Kaze! przy sztalugach nie ma nic piękniejszego i bardziej twórczego niż klasyka! :D

Dodano: 2006-11-09 16:04

Ja preferuje bardziej szkicowanie niż malowanie...... Nigdy nie byłem dobry w wykończeniach =]

Dodano: 2006-11-09 16:18

hehehehehehe...........................
a ja sobie ostatnio ściągnelam "Masala"
zajebiste że sie tak prostacko wyraże.... hehehehe..... ale serio polecam osobom lubiącym orientalne dzwieki :D :D

Dodano: 2006-11-09 16:53

Miłośnikom klasyki nie polecam zamieszkania z moją matka i jej mężem. Słuchając jej, wbrew lub mimo własnej woli non stop, kiedy przebywa się w domu, można przestać należycie ją doceniać... A przecieżmówimy teraz o najpiękniejszych utworach, jakie zostały napisane/nagrane i nie bez powodu stały się klasyką...

A ocecnie leci u mnie Preluidum Theriona...

Dodano: 2006-11-09 16:57

Mój tato słucha Piotra Szczepanika - to dopiero klasyka....i długo tego się nie da słuchać :lol: :lol: :lol:

A tak poza tym to juz sie nastawiam na sluchanie J.S.Bacha, bo wymyslilam sobie ze bede pisac o nim prace licencjacką hehe :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2006-11-09 17:33

A wracając do klasyki, to niesamowicie się słucha jej na żywo... Zarówno zawsze zachwycała mnie gra na pianinie mojego ojca (pomijając całą sympatię do niego, a także duże jej braki, nie wiem, czy spotkałam się z kimś, kto rgałby lepiej/piękniej, a przynajmniej czy miałam okazję taką grę słyszeć), ablo podczas koncertów, gdy muzycy do "duszy" utworu wkładają własne serce i można posłuchać tego w odpowiedniej atmosferzestworzonej przez zarówno melodię, jak i miejsce, eleganckie stroje, nastawienie publiki, razem z innymi ludźmi... Za każdym razem można na nowo poznawać treść utworów i rozkoszować się czystymi, wyraźnymi dźwiękami harmonijnie się komponującymi...

Dodano: 2006-11-09 18:37

A ja właśnie sobie Bacha słucham :D

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2006-11-09 18:44

O, jak miło. :) A ja dopiero musze uzupełnić kolekcję, bo póki mieszkałam z matką, to nie musiałam sobie tym głowy zaprzątać, wszystko miałam na miejscu. Ale na szczęście nie powinnam mieć z tym dużych problemów.

Dodano: 2006-11-09 18:45

Kaze napisał(a):
Ja preferuje bardziej szkicowanie niż malowanie...... Nigdy nie byłem dobry w wykończeniach =]

aj tam... ale się tworzy i przynajmniej łapiesz wenę słuchając porządnej, klasycznej muzyki... :wink: "Dla Elizy"....

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło