Nie samym metalem, gotykiem etc. człowiek żyje. Strona: 5

Dodano: 2006-10-19 17:38

a pewnie! kto niby broni? nikt, a co za tym idzie już planujemy afterparty

Dodano: 2006-10-19 21:49

Kurde, afterparty musi byc, nawet jakby nas mieli z placu namiotowego wywalac, a co 8)

Dodano: 2006-10-20 08:28

Selene69 napisał(a):
he he he, ja się na to piszę :twisted: Co ty na to Vampire? Żadnemu fajnemu gothowi nie przepuszcze! :lol: A dresowi nie odpiuszczę! :twisted:

Hahaha tiaaaa to będzie taka swoista kobieta fatalna :D

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-10-20 13:26

fatalnie to my będziemy wyglądać po paru dniach takiej imprezy a mimo to.... do dzieła!! :D

Dodano: 2006-10-20 15:24

Ale bedziemy przynajmniej "gothycko" wyglądsac, takie bez makijażu z przepitymi ślipskami, brudne.... ale co tam, i tak będziemy coool :lol:

Dodano: 2006-10-20 17:05

i nareszcie potwierdzimy ojcu dyrektorowi, że to jedna wielka pijacka i szatanistyczna impreza deprawująca młódź wszelaką! :twisted:

Dodano: 2006-10-20 21:29

Taaa, siedlisko szatana, podżucimy mu nawet płyty z muzą, żeby znowu Marylin Mansona nie musiał z netu sciągac :twisted:

Dodano: 2006-10-20 21:39

I gołe laski na krzyże :D jak zrobił Gorgoroth czy jak mu tam :D

Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^

Dodano: 2006-10-20 21:44

proponuje jeszcze zamówić transport z padlina z ubojnii zwierzat by powywalać flaki na zewnątrz przed namioty i ponadziewać je na pal a co!
Uwierzycie ze wracam z pokazy teraz w pociagu i wszyscy sie na mnie gapią bo mam twarz cała na czarno wracamy z pokazu walk na miecz z kumplami.
spalone drewno- darmowe
krem nivea-2 zeta
woda -kilka groszy
Spojrzenia moherówych babć i penerstwa z pociagu bezcenne za wszystko inne zapłacisz pieniędzmi ofiar wycietych swoim mieczem :twisted:

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Dodano: 2006-10-20 21:49

W sumie jak mówicie o dresach to znalazłem takie cos podziele sie tym

Krótka definicja dresa: Dresik. Stworzenie często spotykane na zabudowanych osiedlach. Często kamufluje się trzema paskami na rękach i na nogach. Nie posiada owłosienia głowy, a z powodu agresywnego usposobienia szuka ciągle bijatyk. Cechą charakterystyczną dresików są czarne zęby lub ich brak. Dresiki umieją dobrze posługiwać się kijami, podobnie jak małpy mają niski iloraz inteligencji dzięki czemu nie potrafią używać innych narzędzi. Podróżują grupami. Stworzenie to często jest agresywne wobec nieznajomych ponieważ wystarczy spojrzeć w oczy temu czemuś to już musi się wyżyć. Smile i to wszytko Smile

Dres klasyczny. Odznacza się tym, że ma ok. 16 lat i zaczyna się tylko w dzieci w wieku 6-7 lat. Często obrywa od właśnie tych małych Razz
-Dres manipulator. Te dresy mają swoje dziewcznyny(tapeciaros blacharos).Manipulują nimi, a te stają się puszczalskie i stawają się tzw. dresiarami.
-Dres napakowany.Jak sama nazwa wskazuje dres owy jest napakowany, ale mały i ma małego ( Twisted Evil )
-Dres twardo-baniowy. Dresy te zamiast pałki, jako broni używają własnej głowy. Ich okrzyk bojowy to: "Zaraz ci przyjebie z bani"
-Dres sportowy. Ubranie sportowe np. Adidas
-Dres samica. patrz dresiara.

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Dodano: 2006-10-21 07:55

hje, hje, hje.... tylko moja babcia z grona "moherówek pospolitych" mnie jeszcze toleruje ale rzebyście wiedzieli jak ona się daje na innych.... ciekawe co zrobi jak się dowie o moich planach na Woodstock....? :twisted:

Dodano: 2006-10-21 08:48

No ja musze się przyznać, jestem chyba ograniczony co do muzyki gdyż nie słucham nic innego jak tylko rocka, metalu, gothicu oraz wszystkich ich odmian...ale z drugiej strony staram się nie krytykować muzyki której nie znam.

Chcesz się czegoś o mnie dowiedzieć? Spytaj...

Dodano: 2006-10-21 14:03

ja żyję tym ale nie gardzę innym

Dodano: 2006-10-21 20:02

Ja gardze tymi, co gardzą mną, ale bez powodu... a często to fani ha-ha

Dodano: 2006-10-22 09:13

a ja nie gardzę Tobą tylko trzeba już zbierać fundusze na imprezkę :twisted: i pogardzimy sobie co najwyżej innymi :twisted:

Dodano: 2006-10-22 10:46

Pewnie królowe świata :)

Dodano: 2006-10-22 11:08

Ten Woodstock będzie należał do Dark Planetowiczów, flahaha 8)

Dodano: 2006-10-22 11:14

a jak! oni nas wszystkich jeszcze k.... popamiętają! :twisted: :D

Dodano: 2006-10-23 19:13

Seryjnie - jeśli tylko nasza determinacja nie stopnieje - to spotykamy sie, jak w mordę strzelił !!!!!!!!!!! :twisted:

Dodano: 2006-10-23 21:24

Niah, mam nadzieję!!!! :D Zrobimy rozpierduchę stulecia!

Dodano: 2006-10-24 16:45

nawet najgorsi szataniści będą wzywać papcia w niebie :twisted:

Dodano: 2006-11-05 20:04

Bardzo lubię czasami sięgnąć po Blackmore's Night, Anię Dąbrowską, Gackta, Placebo.

Dodano: 2006-11-06 03:38

amy napisał(a):
Bardzo lubię czasami sięgnąć po Blackmore's Night, Anię Dąbrowską, Gackta, Placebo.

No proszę, to zupełnie jak ja, a ta lista jest jeszcze (w moim przypadku) długa.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-06 13:46

a ja uwielbiam jak mój kot budzi mnie mruczeniem prosto w ucho.... zajebiste, polecam 8)

Dodano: 2006-11-06 17:58

Ja mam u siebe w tej chwili tylko szczury... Ale dodam, że umuzykalnione szczury, lubi ą dobrą muzykę, sa przy niej spokojne i wesołe, ale jak usłyszą np hip-hop... To koniec, robiaą się niespokojne, próbują się kochać... Ale nawet one nie tylko gothic/rock/metal tolerują...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło