DarkPlanet Night IV. Strona: 7

Dodano: 2010-02-05 11:54

1. Thistle => latexu nie bedzie ;]
2. Josefine => truskawy też nie będzie ;]
3. Minawi => hehe, predzej towarzystwo doczeka sie Twojego stanu agonalnego niz mnie w latexie - też będą mieli atrakcje <lol>
4. Narea => jak opniesz cysterny i brzusio w latex, też bedzie atrakcja, a Andrzeja zostaw mnie <lol>

.

Dodano: 2010-02-05 12:37

minawi napisał(a):
Przestańcie już bo nikt nie przyjdzie!! <krzyk>

Heh ja tam zjawię się na pewno, wszak owe obietnice typu kuweta, chipenndejlsiii, lateks, truskawki itd.itp szczególnie mnie kuszą
A tak na poważnie już - nie ma co narzekać, wszak najważniejsze, że będzie dobra muza i fajni ludzie - w końcu na DP są sami fajni i mrhhroczni i szerzący ZUOOOOOOOOOOO jak ktoś wcześniej już tu wspomniał :-))

A przy okazji, będzie wreszcie okazja poznać osobiście co niektórych..:-))))))

&quot;Beata est vita conveniens naturae suae&quot;... (Najszczęśliwsze, najlepsze jest życie w zgodzie z własną naturą)

Dodano: 2010-02-05 14:06

Harlequin napisał(a):

3. Minawi => hehe, predzej towarzystwo doczeka sie Twojego stanu agonalnego niz mnie w latexie - też będą mieli atrakcje <lol>

Ja bym powiedział, że to raczej stały punkt programu. <lol>

Dodano: 2010-02-05 20:22

Paskievicz napisał(a):
[quote:9acab7eec2="Harlequin"]

Ja bym powiedział, że to raczej stały punkt programu. <lol>[/quote:9acab7eec2]

Albo gwóźdz programu... do trumny tegoż

Dodano: 2010-02-05 22:29

Harlequin napisał(a):

Narea => jak opniesz cysterny i brzusio w latex, też bedzie atrakcja, a Andrzeja zostaw mnie <lol>

och och, brzusio musi być, a cysterny to zostawiam na inne okazje

Dodano: 2010-02-11 07:19

a ja tam gdzieś słyszałem że taki Clan Of Xymox, Deine Lakaien, Wolfsheim, Diary i pare innych klasyków (bez pierdolnięcia ale z elektroniką) to podobno się na imprezie znajdzie

Dodano: 2010-02-11 10:02 Zmieniono: 2010-02-11 10:03

Attack napisał(a):
a ja tam gdzieś słyszałem że taki Clan Of Xymox, Deine Lakaien, Wolfsheim, Diary i pare innych klasyków (bez pierdolnięcia ale z elektroniką) to podobno się na imprezie znajdzie

:D zajebiscie <lol>

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Dodano: 2010-02-11 11:05

Attack napisał(a):

no to dobrze, będzie kiedy pójść do klopa albo po piwko

Dodano: 2010-02-11 18:02

Attack napisał(a):

świetnie! :D ale mam nadzieję, że możemy liczyć też na jakieś pierdolnięcie na imprezie?

Dark Planet Dodano: 2010-02-11 18:17

Zajebiście zajebiście - biały proszek, zielone liście :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2010-02-11 19:07

Narea napisał(a):
[quote:e5c67142bb="Attack"]a ja tam gdzieś słyszałem że taki Clan Of Xymox, Deine Lakaien, Wolfsheim, Diary i pare innych klasyków (bez pierdolnięcia ale z elektroniką) to podobno się na imprezie znajdzie

świetnie! :D ale mam nadzieję, że możemy liczyć też na jakieś pierdolnięcie na imprezie? [/quote:e5c67142bb]
odpowiedź jest prosta - skoro widać mnie na liście wybierających się na wydarzenie to nie ma innej opcji jak "z pierdolnięciem" !!

inaczej bym się nie wybierał ;]

Dodano: 2010-02-11 20:48 Zmieniono: 2010-02-11 20:49

aber... es ist kein musik!!!

Dodano: 2010-02-11 20:57

Attack napisał(a):
aber... es ist kein musik!!!

ja, es ist Terror !!!

Dodano: 2010-02-11 23:21

No będzie sie działo. Za dwa dni już oficjalne info ale skład powinien zadowolić najbardziej wymagające gusta

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2010-02-12 11:28

Paskievicz napisał(a):
[quote:bf63b96bbd="Attack"]aber... es ist kein musik!!!

ja, es ist Terror !!![/quote:bf63b96bbd]
es ist pierdolniencien !

Dodano: 2010-02-12 18:27 Zmieniono: 2010-02-12 18:28

Narea napisał(a):
...ale mam nadzieję, że możemy liczyć też na jakieś pierdolnięcie na imprezie?

Ja tyż, ja tyż :)

Tylko zapewne będzie wiało łelectro (fuj!!!) bo zapewne old-gothic, metal-gothic i metal będzie w mniejszości... nietety

Dodano: 2010-02-12 18:57

janciovodnik napisał(a):
[quote:c32d0f0bd7="Narea"]...ale mam nadzieję, że możemy liczyć też na jakieś pierdolnięcie na imprezie?

Ja tyż, ja tyż :)

Tylko zapewne będzie wiało łelectro (fuj!!!) bo zapewne old-gothic, metal-gothic i metal będzie w mniejszości... nietety [/quote:c32d0f0bd7]

Bo to nie pierdolnięcie Old gothic brzmi jak old spice hehe

"Tonight's the night..."

Dodano: 2010-02-12 23:47

amorphous napisał(a):
No będzie sie działo. Za dwa dni już oficjalne info ale skład powinien zadowolić najbardziej wymagające gusta

No ja myślę :D

I zajebiaszczo byłoby do rana przetańczyć, jak za dawnych lat, by potem dobre wspomnienie o Bazylu zostało ;D
Kurcze, chyba się starzeje, bo nie wiem czy tak naprawdę to właśnie z nim nie chciałabym pogadać ;D

Dodano: 2010-02-13 12:40

hyc, hyc, ja już chcę marca ^^ może coś się w końcu będzie działo w tym mieście.... ^^

Dodano: 2010-02-13 13:21

Narea napisał(a):
hyc, hyc, ja już chcę marca ^^ może coś się w końcu będzie działo w tym mieście.... ^^

Jeszcze miesiąc :D
Będzie się działo!

Titsel Piksel zaatakuje!

Ale dziś przecież macie w miarę wydarzenie w Poznaniu...

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2010-02-13 14:14

no wlasnie, impreza dokladnie za miesiac :D szybko czas zleci na bank ^^

szykuje sie meeegaaa ;> :horny:

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Dodano: 2010-02-13 14:22

thistle a główkę to masz mocną bo wiesz na jednym browarku to się nie skończy ^_^ hehehehe :-D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-02-13 14:23

Jakie odliczanie :D Skreślacie sobie dni w kalendarzu? :D
Mi ostatnio coś czas szybko ucieka. A luty przecież i tak krótki. Ciekawe czy w marcu jeszcze śniegi będą?
Ja już chcę wiosny...

Dark Planet Dodano: 2010-02-13 16:04

Wiosna nas Polaków chyba nie lubi ;/

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2010-02-13 16:36

nawet jesli bedzie kupa sniegu na dworze to w srodku bedzie goraco :D

Deep in the diskoteka, these beats can make you wetter
I have the sex you want, I have the sex to flaunt
I rock my body hard, in this place to be
I make it hot, dirty, sexy, can you please me?

I make the beat go boom, papi

You sexy ladies, and nasty boys
I'll freak you, freak it to the robot noise
I wanna rock your body, body rock it to the beat
Electric rhythm pumpin' diskoteka robot heat
I make the beat go boom, ba beat
I make the beat go boom]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło