DarkPlanet Night IV. Strona: 8

Dark Planet Dodano: 2010-02-13 16:50

Bardzo ładnie :) Idziesz na literackiego Nobla ??

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2010-02-13 17:15

Nie śledzę tematu, może było a jak nie to przypominam dla wszystkich, którzy nie byli jeszcze w Poznaniu - w słynnej klubokawiarni u Bazyla:

Informacje dla osób spoza Poznania:
1) Trasa dotarcia z dworca PKP pieszo - tutaj
2) Trasa dla osób poruszających się samochodem - tutaj
3) Informacja dla osób, które spod dworca głównego PKP będą chciały dotrzeć autobusem: linii nr 51. Przystanek znajduje się zaraz na przeciwko wyjścia/wejścia z dworca głównego. Przystanek docelowy nosi nazwę Małe Garbary. (Poznańskie MPK)

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2010-02-13 18:39

cross-bow napisał(a):
Nie śledzę tematu, może było a jak nie to przypominam dla wszystkich, którzy nie byli jeszcze w Poznaniu - w słynnej klubokawiarni u Bazyla:

Informacje dla osób spoza Poznania:
1) Trasa dotarcia z dworca PKP pieszo - tutaj
2) Trasa dla osób poruszających się samochodem - tutaj
3) Informacja dla osób, które spod dworca głównego PKP będą chciały dotrzeć autobusem: linii nr 51. Przystanek znajduje się zaraz na przeciwko wyjścia/wejścia z dworca głównego. Przystanek docelowy nosi nazwę Małe Garbary. (Poznańskie MPK)

O super że ktoś o tym pomySlaL :)

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2010-02-13 19:35

A ja ponownie piszę - jak ktoś będzie ok 17 - 18 na Głównym w Poznaniu i chce się do mnie doczepić (czasami gryzę, ale jestem szczepiona) to pisać prywatnie :)

A ten tekst "Nie szukajcie noclegów..." zabójczy ; )

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dark Planet Dodano: 2010-02-13 19:49

Wszystko jest do dogadania :)

Dodano: 2010-02-13 19:56

Na wszelki wypadek,chyba troszkę potrenuję z PiwkieM ^_^ bo wygląda na to,że przyjdzie mi wypić browarka z nie jedną osobą na tych urodzinkach DP :-D

I jak pisałem wcześniej będę, mam nadzieję w Poznaniu około 17-18tej ^_^

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-02-13 20:14

cross-bow napisał(a):

a ja jak zwykle będę się kłócić, że z przystanku wcześniejszego o nazwie "Solna" jest BLIŻEJ do Bazyla niż z Malych Garbar :8 przynajmniej jak się jedzie od strony dworca PKP

Bazyl otwiera swoj gabinet juz od 18, wiec chyba nie potrzeba sie po miescie szlajac, a mozna juz grzac miejsca w mordowni ;]

uwaga dla pierwszaków u bazyla: "małe piwo droższe od dużego o 1 zł", "muzyczne zyczenia klientow mamy gleboko w dupie" oraz jesli chcecie naprawde zimne piwo trzeba podac hasło "zimne w ch*j" :D

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2010-02-13 20:23

hehehe minawi kiedy byłem ostatni raz u Bazyla,także zimą > było tam tak k******o zimno, że marzyłem tylko o ciepłym browatrku dopiero po piątym zrobiło się zajebiście ciepełko,a potem to już nie pamiętam :-D buhahaha...

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-02-13 20:26

Zapamiętamy :)
Hehe ja już w Poznaniu będę 12go mam nadzieję (no chyba że mi coś na uczelni dowalą to wtedy z menem przyjedziemy 13go) :)

Dark Planet Dodano: 2010-02-13 20:51

Ja i rest of the crew z Wrocka przyjdziemy na lekkiej bani pewnie :) po piątku

Dodano: 2010-02-13 21:23

A tam zaraz na lekkiej

Dark Planet Dodano: 2010-02-13 21:27

Coś sugerujesz Celinko ??
Btw ja z Malwina jedziemy stopem :)

Dodano: 2010-02-13 21:30

No ja z Tomaszem i zapewne Bastet najprawdopodobniej pociągiem, takiej gromady raczej nikt nie zabierze :)

Dodano: 2010-02-13 21:43

minawi napisał(a):

Bazyl otwiera swoj gabinet juz od 18, wiec chyba nie potrzeba sie po miescie szlajac, a mozna juz grzac miejsca w mordowni ;]

uwaga dla pierwszaków u bazyla: "małe piwo droższe od dużego o 1 zł", "muzyczne zyczenia klientow mamy gleboko w dupie" oraz jesli chcecie naprawde zimne piwo trzeba podac hasło "zimne w ch*j" :D

Dobrze, że przypomniałaś ;D

Uwaga - bardzo cenna ;D

Dodano: 2010-02-13 23:44

Minawi, o ile pamiętam co zlot się kłócisz I choć kwestia odległości jest dyskusyjna(chodzi dosłownie o metry) to z solnej chyba trochę prościej trafić.. zresztą wszędzie się idzie na stacje, a potem na ginekologa A potem już na pamięć

Dodano: 2010-02-13 23:50

ostatnio Bazyl zrobił szyld więc już wiadomo, że w tym budynku w bramie jest też klub szyld wisi dokładniej właśnie w BRAMIE :D zresztą widać po ludziach, którzy tam się kierują...

Dodano: 2010-02-14 00:01

minawi napisał(a):
ostatnio Bazyl zrobił szyld więc już wiadomo, że w tym budynku w bramie jest też klub szyld wisi dokładniej właśnie w BRAMIE :D zresztą widać po ludziach, którzy tam się kierują...

Za pierwszym razem jak szłam do Bazyla, to też za ludźmi, bo akurat jakiś koncert się szykował, więc ciągnęły tłumy.
Trudno by trafić samemu, dobrze więc, że pojawił się szyld, chociaż po latach ;D

Dodano: 2010-02-14 00:31

mam nadzieje ze tego szyldu nikt nie zaje**ł do tej pory, bo bedzie na mnie, że zapeszyłam <lol> LOL

Dodano: 2010-02-14 01:06

Jeżeli na szyldzie nie było dopisane "Arbeit Macht Frei" to raczej nie zajumali ;D

Dodano: 2010-02-14 01:09

minawi napisał(a):
mam nadzieje ze tego szyldu nikt nie zaje**ł do tej pory, bo bedzie na mnie, że zapeszyłam <lol> LOL

Spoko, pogadam z puncolami, żeby zostawili go dla Ciebie.

Nie wiem ja wy, ale ja zauważyłem że picie w bramach jako zjawisko zanika. Przynajmniej w Poznaniu. Zostało tak tylko w jednej, i na wszelki wypadek, żeby ludzie się nie mylili Bazyl jeszcze szyld wywiesił

Dodano: 2010-02-14 01:30

40i4 napisał(a):
Nie wiem ja wy, ale ja zauważyłem że picie w bramach jako zjawisko zanika. Przynajmniej w Poznaniu.

U mnie nie piją w bramach - tylko na podwórku, w garażu
Ja dziś piłam pod urzędem miasta i za Biedronką - o 1 mieli światło jeszcze :o

Hm... A będzie karaoke??? Mogę Kaszubskie Nutki zaśpiewać :D:D:D Albo wygrołlować ; )

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dark Planet Dodano: 2010-02-14 08:58

Karaoke dobra pomysła :) Może być niezły ubaw

Dodano: 2010-02-14 14:07

no i juz jest oficjalna lista DJow :D chyba najlepszy sklad jaki mozna sobie wymyslec :D

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Dark Planet Dodano: 2010-02-14 14:18

Może sam spróbuje Ku uciesze tłumu

Dark Planet Dodano: 2010-02-14 18:38

Sumo666 napisał(a):
Może sam spróbuje Ku uciesze tłumu

spoko, najlepiej jakiś hewimetal

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło