Dodano: 2006-11-14 16:09
Mój patent, robic to samo co ja, a na pewno się przytyje! Promuje bardzo niezdrowy tryb życia.... :lol:
Dodano: 2006-11-14 16:24
| Selene69 napisał(a): |
| Mój patent, robic to samo co ja, a na pewno się przytyje! Promuje bardzo niezdrowy tryb życia.... :lol: |
Sex, drugs and rock'n'roll??? :lol: :lol: :lol: Hmmm... rock'n'roll'a nie lubię
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Dodano: 2006-11-14 17:06
to hasło w całej okazałości!!!!! duuuużo sexu, drugsów i rock'n'roll'a!!!!!!!!! :twisted: nie tyle, żeby nie kochała moich cycków, zawsze je kochałam, ale teraz jeszcze bardziej.... i moja kochana dupa, grube udziska i boczki.....
Dodano: 2006-11-14 21:58
Tak bym to ujęła, a najważniejsze nie wpieprzac sałatek, tylko słodycze :wink: hmmm, sex, drugs, and goth'n'roll, poprawka, dużo sexu, duzo dragów i duuuzo goth'n'rolla :twisted: :twisted:
Dodano: 2006-11-15 10:06
zero seksu, zero dragów........... zostały mi tylko słodycze :lol: :lol: :lol:
Dodano: 2006-11-15 12:13
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| zero seksu, zero dragów........... zostały mi tylko słodycze :lol: :lol: :lol: |
Schwei kochana! Seks i słodycze.... hmmm... wiesz jakie batony dają możliwości
tylko twixa i bounty nie polecam bo giną w akcji, serio serio :lol: :lol: :lol:
P.S. Sorki, nie mogłam się powstrzymać, bo jakieś takie kudłato-mechate myśli mam dziś :twisted:
Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!
Dodano: 2006-11-15 13:21
nie przepraszaj... właśnie z trudem podniosłam się z klawiatury ze śmiechu.... o! jeszcze łzy radości mi ściekają po policzkach.... mi widocznie pozostały dragi i rock'n'roll.... trudno się mówi... z tym pierwszym jakoś chętnych nie widać... 
Dodano: 2006-11-15 13:36
| Horsea napisał(a): |
| [quote:eb5123f556="SCHWEIGENDE"]zero seksu, zero dragów........... zostały mi tylko słodycze :lol: :lol: :lol: |
Schwei kochana! Seks i słodycze.... hmmm... wiesz jakie batony dają możliwości
tylko twixa i bounty nie polecam bo giną w akcji, serio serio :lol: :lol: :lol:
P.S. Sorki, nie mogłam się powstrzymać, bo jakieś takie kudłato-mechate myśli mam dziś :twisted:[/quote:eb5123f556]
:!: :!: :!: UWAGA! UWAGA! INFORMUJĘ, ŻE UŻYTKOWNIK FORUM DARK PLANET SCHWEIGENDE PRZEZ KILKA NASTĘPNYCH GODZIN BĘDZIE NIEUCHWYTNY. :!: :!: :!:
<
ojechałam do Piotra i Pawła, nabyć batony w ilości hurtowej> :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2006-11-15 13:55
ty mała rozpustnico! :twisted: ja też chcę..................................................................... :wink:
Dodano: 2006-11-15 14:00
:!: :!: :!: STOP! :!: :!: :!:
<Schwei wraca do mieszkania, robi zamyśloną minę i cichutko szepcze>:
jakie to były batony z napisem XXL ? :?: :?: :?:
Dodano: 2006-11-15 14:39
:lol: :lol: :lol: Princessy albo prince polo, ale one się nie nadają ( strasznie się kruszą no i kształt trochę nie teges
)
Marsy kup, bo snickersy gubią orzechy :twisted: :twisted: :twisted:
A panowie z czego korzystają? :twisted:
:lol: :lol: :lol:
Dodano: 2006-11-15 14:42
<zrezygnowana Schwei wraca do domku>
mieli tylko "mleczne kanapki" ........ :cry: :cry: :cry:
jak w życiu kurwa, szukasz twardziela, a tu złamas ..... :evil:
Dodano: 2006-11-15 14:57
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| <zrezygnowana Schwei wraca do domku>
mieli tylko "mleczne kanapki" ........ :cry: :cry: :cry: jak w życiu kurwa, szukasz twardziela, a tu złamas ..... :evil: |
No to zostaje Ci garść... paluszków... (Lajkonika oczywiście) :twisted: :twisted:
P.S. Powinni mi płacić za product placement :lol:
Dodano: 2006-11-15 15:12
a ja idę do babci na urodziny i na pewno wpierdolę niewyobrażalną dla normalnego człowieka ilośc ciasta :wink: a jutro będę umierac...
Dodano: 2006-11-16 09:22
a ja od soboty do wtorku na przymusowej kuracji odchudzającej będę... w Rosji mają niesmaczne żarcie.... :cry:
Dodano: 2006-11-16 13:58
tylko że niestety schabowych ze sobą nie wezmę....
ja tam padnę z głodu!!!! już się boję o tym myśleć!!! pomocy.....!
Dodano: 2006-11-16 15:18
Dodano: 2006-11-16 15:28
nawet jeżeli zrzucę to zaraz przyjadę i nadrobię! nie ma to tamto :twisted: będę się już wtedy w domku kurować :wink:
Dodano: 2006-11-16 16:38
:wink: ja zawsze na uirlopioe tyje, a potem jakoś ta waga wraca do swojej normy, na szczęście :lol: 8)
Dodano: 2006-11-16 20:26
ja tyję na zimę, żrę wtedy jak świnia, to chyba jest nawet naturalne, że organizm domaga się zapasów grzejącego sadełka :lol:
Dodano: 2006-11-17 09:55
Dodano: 2006-11-17 12:57
po dwóch miechach weszłam na wagę i stwierdziłam, że ubyło mi 8 kg... (moja waga nie jest zepsuta; pojechałam do domu brata by sprawdzić na jego wadze i u rodziców; wszędzie tak samo wskazywało)
dziwne, przecież jadłam więcej niż zwykle :?
między fiordami a fieldami
Dodano: 2006-11-20 00:54
a mi kilogramow przybywa.... łeeee hlip hlip... :cry: :cry: :cry: