jaka ja kurwa jestem gruba - propozycje diet odchudzających. Strona: 21

Dodano: 2006-11-14 16:09

Mój patent, robic to samo co ja, a na pewno się przytyje! Promuje bardzo niezdrowy tryb życia.... :lol:

Dodano: 2006-11-14 16:24

Selene69 napisał(a):
Mój patent, robic to samo co ja, a na pewno się przytyje! Promuje bardzo niezdrowy tryb życia.... :lol:

Sex, drugs and rock'n'roll??? :lol: :lol: :lol: Hmmm... rock'n'roll'a nie lubię

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Dodano: 2006-11-14 17:06

to hasło w całej okazałości!!!!! duuuużo sexu, drugsów i rock'n'roll'a!!!!!!!!! :twisted: nie tyle, żeby nie kochała moich cycków, zawsze je kochałam, ale teraz jeszcze bardziej.... i moja kochana dupa, grube udziska i boczki.....

Dodano: 2006-11-14 21:58

Tak bym to ujęła, a najważniejsze nie wpieprzac sałatek, tylko słodycze :wink: hmmm, sex, drugs, and goth'n'roll, poprawka, dużo sexu, duzo dragów i duuuzo goth'n'rolla :twisted: :twisted:

Dodano: 2006-11-15 10:06

zero seksu, zero dragów........... zostały mi tylko słodycze :lol: :lol: :lol:

Dodano: 2006-11-15 12:13

SCHWEIGENDE napisał(a):
zero seksu, zero dragów........... zostały mi tylko słodycze :lol: :lol: :lol:

Schwei kochana! Seks i słodycze.... hmmm... wiesz jakie batony dają możliwości tylko twixa i bounty nie polecam bo giną w akcji, serio serio :lol: :lol: :lol:

P.S. Sorki, nie mogłam się powstrzymać, bo jakieś takie kudłato-mechate myśli mam dziś :twisted:

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Dodano: 2006-11-15 13:21

nie przepraszaj... właśnie z trudem podniosłam się z klawiatury ze śmiechu.... o! jeszcze łzy radości mi ściekają po policzkach.... mi widocznie pozostały dragi i rock'n'roll.... trudno się mówi... z tym pierwszym jakoś chętnych nie widać...

Dodano: 2006-11-15 13:36

Horsea napisał(a):
[quote:eb5123f556="SCHWEIGENDE"]zero seksu, zero dragów........... zostały mi tylko słodycze :lol: :lol: :lol:

Schwei kochana! Seks i słodycze.... hmmm... wiesz jakie batony dają możliwości tylko twixa i bounty nie polecam bo giną w akcji, serio serio :lol: :lol: :lol:

P.S. Sorki, nie mogłam się powstrzymać, bo jakieś takie kudłato-mechate myśli mam dziś :twisted:[/quote:eb5123f556]

:!: :!: :!: UWAGA! UWAGA! INFORMUJĘ, ŻE UŻYTKOWNIK FORUM DARK PLANET SCHWEIGENDE PRZEZ KILKA NASTĘPNYCH GODZIN BĘDZIE NIEUCHWYTNY. :!: :!: :!:

&ltojechałam do Piotra i Pawła, nabyć batony w ilości hurtowej> :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2006-11-15 13:55

ty mała rozpustnico! :twisted: ja też chcę..................................................................... :wink:

Dodano: 2006-11-15 14:00

:!: :!: :!: STOP! :!: :!: :!:

<Schwei wraca do mieszkania, robi zamyśloną minę i cichutko szepcze>:

jakie to były batony z napisem XXL ? :?: :?: :?:

Dodano: 2006-11-15 14:39

:lol: :lol: :lol: Princessy albo prince polo, ale one się nie nadają ( strasznie się kruszą no i kształt trochę nie teges )

Marsy kup, bo snickersy gubią orzechy :twisted: :twisted: :twisted:

A panowie z czego korzystają? :twisted:
:lol: :lol: :lol:

Dodano: 2006-11-15 14:42

<zrezygnowana Schwei wraca do domku>

mieli tylko "mleczne kanapki" ........ :cry: :cry: :cry:

jak w życiu kurwa, szukasz twardziela, a tu złamas ..... :evil:

Dodano: 2006-11-15 14:57

SCHWEIGENDE napisał(a):
<zrezygnowana Schwei wraca do domku>

mieli tylko "mleczne kanapki" ........ :cry: :cry: :cry:

jak w życiu kurwa, szukasz twardziela, a tu złamas ..... :evil:

No to zostaje Ci garść... paluszków... (Lajkonika oczywiście) :twisted: :twisted:

P.S. Powinni mi płacić za product placement :lol:

Dodano: 2006-11-15 15:12

a ja idę do babci na urodziny i na pewno wpierdolę niewyobrażalną dla normalnego człowieka ilośc ciasta :wink: a jutro będę umierac...

Dodano: 2006-11-16 09:22

a ja od soboty do wtorku na przymusowej kuracji odchudzającej będę... w Rosji mają niesmaczne żarcie.... :cry:

Dodano: 2006-11-16 12:12

heh, zawsze mozna zabrac swoje papu, nie???? :wink:

Dodano: 2006-11-16 13:58

tylko że niestety schabowych ze sobą nie wezmę.... ja tam padnę z głodu!!!! już się boję o tym myśleć!!! pomocy.....!

Dodano: 2006-11-16 15:18

może zrzucisz coś, ale oby nie, stracę Twoje kochane krągłości :twisted:

Dodano: 2006-11-16 15:28

nawet jeżeli zrzucę to zaraz przyjadę i nadrobię! nie ma to tamto :twisted: będę się już wtedy w domku kurować :wink:

Dodano: 2006-11-16 16:38

:wink: ja zawsze na uirlopioe tyje, a potem jakoś ta waga wraca do swojej normy, na szczęście :lol: 8)

Dodano: 2006-11-16 20:26

ja tyję na zimę, żrę wtedy jak świnia, to chyba jest nawet naturalne, że organizm domaga się zapasów grzejącego sadełka :lol:

Dodano: 2006-11-17 09:55

o tak tak! a moje sadełko chyba właśnie prosi o więckszą ilość kolegów..... :roll:

Dodano: 2006-11-17 12:57

po dwóch miechach weszłam na wagę i stwierdziłam, że ubyło mi 8 kg... (moja waga nie jest zepsuta; pojechałam do domu brata by sprawdzić na jego wadze i u rodziców; wszędzie tak samo wskazywało)
dziwne, przecież jadłam więcej niż zwykle :?

między fiordami a fieldami

Dodano: 2006-11-17 13:02

hej, to niesprawiedliwe, ja też tak chcę......!

Dodano: 2006-11-20 00:54

a mi kilogramow przybywa.... łeeee hlip hlip... :cry: :cry: :cry:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło