jaka ja kurwa jestem gruba - propozycje diet odchudzających. Strona: 24

Dodano: 2007-02-05 17:41

tam... w cyckach zawsze może zostać, ja nie mam nic przeciwko :wink: żeby tylko z dupy, ud i brzucha zeszło...

Dodano: 2007-03-10 12:51

nie chudnijcie bo wam cycków nie będzie widać... :roll:
a tak na serio to ja stosuję dietę dużo posiłków ale super minimalnych i dużo wycieńczania organizmu czyli ćwicz ćwicz ćwicz. raczej zdrowe to nie jest. a dzienna dawka kalorii zaniżona (np. u mnie powinno być 2500 podczas gdy to ograniczam do 1500 kcal.) dobrze prowadzi do chwilowej niedowagi.
dodatkowo kontroluj to co jesz, i zależnie od tego w jakim jesteś wieku i jaki masz tryb życia ograniczaj się do iluśtam kalorii.
polecam słowniczek z rossmana "Słownik Kalorii" wyd. Buchmann
wszystko co przeciętny człowiek pożera jest tam wypisane w kaloriach.
malutki format, cena 4 zł.

Dodano: 2007-03-12 10:22

Dziewczyny ech nie odchudzać się !!!! Albo przynajmiej rozsądnie.. Ja kiedyś przesadziłam i to jako nasto!!!lata (13-14??) , leczenie szpitalne było długie i przykre..

Ale poćwiczyć zawsze warto.. :)
Proszę napiszcie co to takiego to tajemnicze 6 "w" .... pas i uda brzmi ciekawie, nie znam wielu ćwiczeń na te partie ciała ..

Ev napisłaś, że jesteś w szpitalu, mam nadzieję, że nic poważnego.. pozdrawiam serdecznie !!!

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Dodano: 2007-03-12 11:21

To ja wam napisze tak, że od razu przestaniecie sie odchudzać :twisted:

JAKIE WY KURWA CHUDE JESTEŚCIE :evil: :evil: :evil:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-03-12 11:45

hm, słyszę to 30 razy dziennie ale nie daję się manipulować :lol:

Dodano: 2007-03-12 12:47

kathrina napisał(a):
hm, słyszę to 30 razy dziennie ale nie daję się manipulować :lol:
Ej no, nie dawaj mi do zrozumienia, że masz problem z zapieciem spodni :wink:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2007-03-12 16:54

Kostuch wiadomo że Ty posiadłeś sekret najskuteczniejszej diety na tym forum. Powiedz paniom że trzeba mieć taki ładny ogródek w którym można obijać pracowników pejczem spożywać odpowiednie trunki itp. itd. :twisted: :twisted:

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Dodano: 2007-03-12 17:09

podobno najlepsza dieta to "nie jedz".... a tak się nie da... :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2007-03-12 17:37

Może nie "nie jedz" a "mniej jedz" .... ale tak się nie da <lol>

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Dodano: 2007-03-12 17:50

zgadzam sie z poprzednikiem.
a ja spodni prawie wcale nie nosze, tylko spodnice

Dodano: 2007-03-12 17:54

A ja mam taki paradox bo ważę koło 90 kg tzn między 85 a 90 mam 193 cm wzrostu i lekką nadwagę a często muszę spodnie jeszcze paskiem spinać żeby mi z d*** nie spadły i nie nie kupuje za dużych. Wyjścia są dwa albo mam zjebaną jakąś budowę albo rozmiary są zje**ne

Dodano: 2007-03-12 21:01

to masz niepospolita budowe i tyle

Dodano: 2007-03-13 11:38

Niepospolitą noo jak zwał tak zwał <lol>