Dodano: 2006-11-11 18:59
Ja w sumie teraz też jakoś tak nie mam nadmiaru energii, ale ide na imprezę, a jak!
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-11 19:09
ja nie mam siły nawet, żeby pierdnąć za przeproszeniem a już o imprezach mowy nie ma..............
Dodano: 2006-11-11 21:23
nie macie sily.... przepis na energie... Miłość lub Kawa+Tusspect
wybierajcie....
Dodano: 2006-11-12 00:30
| Hexe napisał(a): |
| dziwnie to ja mam od wczoraj... czuje jakbym miała się zaraz ropłakać, jakbym miała mega doła... ale usmiech mam cały czas na twarzy i wszytsko mnie bawi... i niech mi to ktoś wyjaśni... moze ja do psychiatry powinnam się udać... może to jakieś rozdwojenie jaźni?? |
też tak mam... kocie humorki są mało zrozumiałe... otoczenie mnie nie rozumie, ja siebie też nie, więc fajnie i kwita.
A tak pozatym.... hmm... Nie wiem jak ten stan nazwać.... nie jem, nie mogę się skupić, nie mam ochoty na rzeczy na które normalnie ochotę mam i to wielką, nie cieszą mnie pewne rzeczy, w ogóle mało rzeczy mnie cieszy. Śmieję się gdy mi smutno, staram się ukrywać smutek a i tak wszystko widzą osoby mi bliskie. Mało śpię, ciągle obiecuję sobie że w weekend to nic tylko będę spała a jak dochodzi co do czego to nie mogę! Łzy? Nie... dawno ich nie było... ale może już czas? Ale czy warto? .
Dodano: 2006-11-12 05:31
A dla mnie jest dziwne,że byłam na impreyie i ciesy się iczuje żal, że nie byłam gdzie indiej oraz niedosty... Momentami szalałam i było naprawdę fajnie, a czasem siłymnie opuszczały (może to przez buty, nie jestem jeszcze przyzwyczajona do wysokości, kształtu i ciężaku moich koturnó, a cały dzień na nogach, teraz taniec, nawet pogo 8O)
A w klubie faceci mnie nie podrywali, za to dwie dziewczyny... Oo
Chociaż może to nie jest aż takie dziwne, jesli wziąć pod uwagę, żewśród miłośników j-rocka jest zdecydowanie więcej fanek, niż fanów i tak tez było na MTP...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-11-12 09:58
że co przepraszam? jakieś dziewczyny Cię podrywały? ale teraz to na prawdę zła jestem........... :evil:
Dodano: 2006-11-12 12:32
hehe.
dziwny dzień bo hmm często tak mam, że czegoś nie ma, ja mam nadzieję, czekam, ni ma. Smucę się, masakra, dół a albo tego samego dnia gdy się smucę, albo góra na następny dzień staje się coś miłego, co znów daje mi nadzieję i w ogóle mnie rozwesela ^^ hihi.
Dodano: 2006-11-12 12:33
Dodano: 2006-11-12 15:11
| Narea napisał(a): |
| że co przepraszam? jakieś dziewczyny Cię podrywały? ale teraz to na prawdę zła jestem........... :evil: |
to nie moja wina! Ale nic nie było! Jedna tylko mówiła, że mam taką miłą skórę (z pryszczami =='), fajne włosy (przetłuszczone =='''')... I chiała się do mnie poprzytulać... Ale nic nie było, nie zdradziłam Cię!!!
A z druga tylko tańczyłam... Ale napewno mi to wybaczysz, bo robiłam to, by się odwalił taki wstrętny, pijany facet - wielki, łysy, nachalny ina napalony na wszystkie dziewczyny...
Dodano: 2006-11-12 15:13
| Kim napisał(a): |
| hehe.
dziwny dzień bo hmm często tak mam, że czegoś nie ma, ja mam nadzieję, czekam, ni ma. Smucę się, masakra, dół a albo tego samego dnia gdy się smucę, albo góra na następny dzień staje się coś miłego, co znów daje mi nadzieję i w ogóle mnie rozwesela ^^ hihi. |
Widać nie jesteś stworzona do dołowania się.
I nie poddajesz się depresji...
I bardzo dobrze! Cieszę się, ze Ci się coś miłego zawsze przytrafia. :)
Dodano: 2006-11-12 15:14
| Narea napisał(a): |
| a ja mam bardzo dziwny dzień.... czuję jakbym na zawsze spadała..... |
Spadnij prosto w moje ramiona! :)
Dodano: 2006-11-12 17:59
| Morgana napisał(a): |
| [quote:8a86cc5c54="Kim"]hehe.
dziwny dzień bo hmm często tak mam, że czegoś nie ma, ja mam nadzieję, czekam, ni ma. Smucę się, masakra, dół a albo tego samego dnia gdy się smucę, albo góra na następny dzień staje się coś miłego, co znów daje mi nadzieję i w ogóle mnie rozwesela ^^ hihi. |
Widać nie jesteś stworzona do dołowania się.
I nie poddajesz się depresji...
I bardzo dobrze! Cieszę się, ze Ci się coś miłego zawsze przytrafia. :)[/quote:8a86cc5c54]
Hmm... nie no... nie jestem taka silna. o nieee. czasem tylko wyglądam na silną. pozory. ale też Ci co myślą że ciągle się smucę itd też nie mają racji :wink: Mam rózne humorki. Hmm... ostatanio nawet okazało się że jestem uważana za osobę badzo pocieszną itd ^^ słodko nie?
No zobaczcie (i w piszcie coś jak chcecie/możęcie) :D
http://kimus.j3st.pl/#
Dodano: 2006-11-12 18:18
Przeciez nie trzeb być od razu jakimś supermenem! O_o
Dodano: 2006-11-12 19:23
Przecież nie masz o co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodano: 2006-11-12 19:30
Ale ja jestem grzeczniutka! I nawet jakbym chiala Cię zdradzić, to tylko z facetem, który na dodatek jakoś się nie kwapi, by się ze mną skontaktować...
Dodano: 2006-11-13 17:14
Ok, liczę na Ciebie. 
Dodano: 2006-11-13 18:24
Hahahahahaha! Tylko żeby potem się jeszcze nadawał do użytku.
:twisted:
Dodano: 2006-11-14 17:02
Dodano: 2006-11-14 18:46
Nie wiem co mu zrobiłas, ale zadziałało! I to jak! 
Dodano: 2006-11-14 18:55
A dziwny dzień mam właśnie teraz. Coś się ze mną dzieje... Szczęście się we mnie tli, ale jeszcze nie płonie, za to jakby od niego zapalały się inne rzeczy i na chwilę rozbłłyska to niezadowolenie, to ból, to obawy... I wszystko jest jakby wyraźniejsze, robi na mnie silniejsze wrażenie - a zarazem nie mogę się na niczym skupić. Sprzecznośi są we mnie jeszcze silniejsze, niż zwykle. W jednej chwili jestem głodna, a zaraz mam ściśnięty żołądek... Rak chce mi się śmiach i jest mi wesoło,a po chwili mam ochotę zostać sama... Sens jakby zamienił się w kauczukową piłeczzkę i skakał, ciągle jest, ale nie mogę go złapać... Miałam dzisiaj farta - opuściłam pierwszą lekcjęę - okazało się, że odwołali. Na informatyce facet zrobił niezapowiedzianą kartówkę - jako pierwsza skończyłam i wszystko napisałam dobrze. Na majcy coś mnie podkusiło, by zgłosić np - i babka jak nigdy sprawdzała czy mamy zadania. Nie miałyśmy z dziewczyami zrobionego układu - okazało się, żę nie trzeba... W Vedze były moje ulubione sałatki... A jednak nawet wcześniej na to wszystko nie zwróciłam uwagi i najdrobniejsze rzeczy mnei bolały... I mam ochotę zachować się zupełnie jak ie ja..
Dodano: 2006-11-15 11:06
| Morgana napisał(a): |
Nie wiem co mu zrobiłas, ale zadziałało! I to jak! ![]() |
heheheheh..... mam swoje sposoby..... :wink:
dziwny dzień dziś niesłychanie, trzy dni zwolnienia ze szkoły, mnóstwo badań przede mną a Rosja i konferencja zagrożona...... i chęć do mojego słoneczka........