Dziwny dzień O_o. Strona: 3

Dodano: 2006-11-11 18:59

Ja w sumie teraz też jakoś tak nie mam nadmiaru energii, ale ide na imprezę, a jak!

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-11 19:09

ja nie mam siły nawet, żeby pierdnąć za przeproszeniem a już o imprezach mowy nie ma..............

Dodano: 2006-11-11 21:23

nie macie sily.... przepis na energie... Miłość lub Kawa+Tusspect
wybierajcie....

Dodano: 2006-11-12 00:30

Hexe napisał(a):
dziwnie to ja mam od wczoraj... czuje jakbym miała się zaraz ropłakać, jakbym miała mega doła... ale usmiech mam cały czas na twarzy i wszytsko mnie bawi... i niech mi to ktoś wyjaśni... moze ja do psychiatry powinnam się udać... może to jakieś rozdwojenie jaźni??

też tak mam... kocie humorki są mało zrozumiałe... otoczenie mnie nie rozumie, ja siebie też nie, więc fajnie i kwita.
A tak pozatym.... hmm... Nie wiem jak ten stan nazwać.... nie jem, nie mogę się skupić, nie mam ochoty na rzeczy na które normalnie ochotę mam i to wielką, nie cieszą mnie pewne rzeczy, w ogóle mało rzeczy mnie cieszy. Śmieję się gdy mi smutno, staram się ukrywać smutek a i tak wszystko widzą osoby mi bliskie. Mało śpię, ciągle obiecuję sobie że w weekend to nic tylko będę spała a jak dochodzi co do czego to nie mogę! Łzy? Nie... dawno ich nie było... ale może już czas? Ale czy warto? .

Dodano: 2006-11-12 05:31

A dla mnie jest dziwne,że byłam na impreyie i ciesy się iczuje żal, że nie byłam gdzie indiej oraz niedosty... Momentami szalałam i było naprawdę fajnie, a czasem siłymnie opuszczały (może to przez buty, nie jestem jeszcze przyzwyczajona do wysokości, kształtu i ciężaku moich koturnó, a cały dzień na nogach, teraz taniec, nawet pogo 8O)

A w klubie faceci mnie nie podrywali, za to dwie dziewczyny... Oo
Chociaż może to nie jest aż takie dziwne, jesli wziąć pod uwagę, żewśród miłośników j-rocka jest zdecydowanie więcej fanek, niż fanów i tak tez było na MTP...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Dodano: 2006-11-12 09:58

że co przepraszam? jakieś dziewczyny Cię podrywały? ale teraz to na prawdę zła jestem........... :evil:

Dodano: 2006-11-12 12:32

hehe.
dziwny dzień bo hmm często tak mam, że czegoś nie ma, ja mam nadzieję, czekam, ni ma. Smucę się, masakra, dół a albo tego samego dnia gdy się smucę, albo góra na następny dzień staje się coś miłego, co znów daje mi nadzieję i w ogóle mnie rozwesela ^^ hihi.

Dodano: 2006-11-12 12:33

a ja mam bardzo dziwny dzień.... czuję jakbym na zawsze spadała.....

Dodano: 2006-11-12 15:11

Narea napisał(a):
że co przepraszam? jakieś dziewczyny Cię podrywały? ale teraz to na prawdę zła jestem........... :evil:

to nie moja wina! Ale nic nie było! Jedna tylko mówiła, że mam taką miłą skórę (z pryszczami =='), fajne włosy (przetłuszczone =='''')... I chiała się do mnie poprzytulać... Ale nic nie było, nie zdradziłam Cię!!!

A z druga tylko tańczyłam... Ale napewno mi to wybaczysz, bo robiłam to, by się odwalił taki wstrętny, pijany facet - wielki, łysy, nachalny ina napalony na wszystkie dziewczyny...

Dodano: 2006-11-12 15:13

Kim napisał(a):
hehe.
dziwny dzień bo hmm często tak mam, że czegoś nie ma, ja mam nadzieję, czekam, ni ma. Smucę się, masakra, dół a albo tego samego dnia gdy się smucę, albo góra na następny dzień staje się coś miłego, co znów daje mi nadzieję i w ogóle mnie rozwesela ^^ hihi.

Widać nie jesteś stworzona do dołowania się. I nie poddajesz się depresji...
I bardzo dobrze! Cieszę się, ze Ci się coś miłego zawsze przytrafia. :)

Dodano: 2006-11-12 15:14

Narea napisał(a):
a ja mam bardzo dziwny dzień.... czuję jakbym na zawsze spadała.....

Spadnij prosto w moje ramiona! :)

Dodano: 2006-11-12 17:59

Morgana napisał(a):
[quote:8a86cc5c54="Kim"]hehe.

Widać nie jesteś stworzona do dołowania się. I nie poddajesz się depresji...
I bardzo dobrze! Cieszę się, ze Ci się coś miłego zawsze przytrafia. :)[/quote:8a86cc5c54]

Hmm... nie no... nie jestem taka silna. o nieee. czasem tylko wyglądam na silną. pozory. ale też Ci co myślą że ciągle się smucę itd też nie mają racji :wink: Mam rózne humorki. Hmm... ostatanio nawet okazało się że jestem uważana za osobę badzo pocieszną itd ^^ słodko nie?
No zobaczcie (i w piszcie coś jak chcecie/możęcie) :D
http://kimus.j3st.pl/#

Dodano: 2006-11-12 18:18

Przeciez nie trzeb być od razu jakimś supermenem! O_o

Dodano: 2006-11-12 19:20

i tak jestem zazdrosna!!!!!

Dodano: 2006-11-12 19:23

Przecież nie masz o co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodano: 2006-11-12 19:24

mam!!!!!!!!!!!! o Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dodano: 2006-11-12 19:30

Ale ja jestem grzeczniutka! I nawet jakbym chiala Cię zdradzić, to tylko z facetem, który na dodatek jakoś się nie kwapi, by się ze mną skontaktować...

Dodano: 2006-11-13 17:06

to ja go zaraz "pokwapię" :wink:

Dodano: 2006-11-13 17:14

Ok, liczę na Ciebie.

Dodano: 2006-11-13 17:29

ale on będzie miał wtedy dziwny dzień...... 8O

Dodano: 2006-11-13 18:24

Hahahahahaha! Tylko żeby potem się jeszcze nadawał do użytku. :twisted:

Dodano: 2006-11-14 17:02

może i jestem wredna ale nawet moja wredota ma swoje granice :twisted:

Dodano: 2006-11-14 18:46

Nie wiem co mu zrobiłas, ale zadziałało! I to jak!

Dodano: 2006-11-14 18:55

A dziwny dzień mam właśnie teraz. Coś się ze mną dzieje... Szczęście się we mnie tli, ale jeszcze nie płonie, za to jakby od niego zapalały się inne rzeczy i na chwilę rozbłłyska to niezadowolenie, to ból, to obawy... I wszystko jest jakby wyraźniejsze, robi na mnie silniejsze wrażenie - a zarazem nie mogę się na niczym skupić. Sprzecznośi są we mnie jeszcze silniejsze, niż zwykle. W jednej chwili jestem głodna, a zaraz mam ściśnięty żołądek... Rak chce mi się śmiach i jest mi wesoło,a po chwili mam ochotę zostać sama... Sens jakby zamienił się w kauczukową piłeczzkę i skakał, ciągle jest, ale nie mogę go złapać... Miałam dzisiaj farta - opuściłam pierwszą lekcjęę - okazało się, że odwołali. Na informatyce facet zrobił niezapowiedzianą kartówkę - jako pierwsza skończyłam i wszystko napisałam dobrze. Na majcy coś mnie podkusiło, by zgłosić np - i babka jak nigdy sprawdzała czy mamy zadania. Nie miałyśmy z dziewczyami zrobionego układu - okazało się, żę nie trzeba... W Vedze były moje ulubione sałatki... A jednak nawet wcześniej na to wszystko nie zwróciłam uwagi i najdrobniejsze rzeczy mnei bolały... I mam ochotę zachować się zupełnie jak ie ja..

Dodano: 2006-11-15 11:06

Morgana napisał(a):
Nie wiem co mu zrobiłas, ale zadziałało! I to jak!

heheheheh..... mam swoje sposoby..... :wink:
dziwny dzień dziś niesłychanie, trzy dni zwolnienia ze szkoły, mnóstwo badań przede mną a Rosja i konferencja zagrożona...... i chęć do mojego słoneczka........

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło