Dodano: 2006-12-04 16:25
| Ev napisał(a): |
Na innych nie mam czasu :wink: |
Moja w tym rola by Ci tego czsu nie dac..
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2006-12-04 16:25
Oczywiście, że tylko jednego :D Na innych nie mam czasu :wink: |
Cóż Ev...nie ma to jak ziarenko niepewności zasiać...
Dodano: 2006-12-04 19:07
chciałomi się ruszyć dupę i poszłam na półtarej godziny tańca nowoczesnego.... zaiste dziwne... ale dupa przynajmiej nie rośnie :wink:
Dodano: 2006-12-04 20:18
[quote:8dd4fb689e="smith666"]Ale Ev ma ostatnio powodzenie u chłopów :D ![]() |
Zawsze miałam
Z tym, że zazwyczaj nie u tych co bym chciała
[/quote:8dd4fb689e]
Skąd ja to znam?
Dziwne byłoto , że ojciec mi coś kupił i przeprowadził ze mną całkiem miłą rozmowę... Już nie mówiąc o samym fakcie, że przyjechał do Krakowa.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-12-04 23:12
upssss..... dzisiaj wpadłam jak sliwa w kompot......
na uczelni przed zajęciami zobaczylam swojego kolege ktory... ogolił sie na łyso 8O 8O 8O :x troszke się na niego wkurzylam i zaczelam "cichutko" krzyczeć do niego łysol.... nagle moje słowo utkneło w gardle gdy spostrzegłam mojego prowadzącego obok mnie ...... spojrzał na mnie pokiwał głową na znak mojej głupoty.... wszystko by było ok ale on tez jest łysy.... więc tak sobie czuje ze poprędku zaliczenia z tego przedmiotu nie zdobęde...
:evil: :evil:
Dodano: 2006-12-05 00:36
Ja teraz już bardziej śpię niż kontaktuje, ale kojarzę jedno:: przesrane, aż chce się śmiać. Taki paradoks, ironia losu, czarny humor stwórcy czy co tam, ale sprawia, ze potem mamy dziwne dni. Brak snu przez wiele dni też daje ciekawe efekty...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Dodano: 2006-12-05 16:57
bidulka, oj bidulka... a ja się wzięłam i zwolniłam z powodu absolutnej niedyspozycji fizycznej ze szkoły... nigdy to się nie zdarzało....
Dodano: 2006-12-05 17:38
Marea, ja isę o Ciebie martwię, robiłaś sobie badania krwi? Może to osłabienie to przez jakieś niedobory? Dziwny dzień... Czułam się bardzo dojrzała. Przynajmniej jak patrzyłam na moich kolegów, o koleżankach nie wspominając...