Dodano: 2009-09-27 15:30
| Minawi napisał(a): |
| [quote:5063b1851a="thistle89"][quote:5063b1851a="Harlequin"]
Kolejna cecha polskich kobit - czego byś nie zrobił i nie powiedział, to zawsze doszukaja sie w tym jakiegoś 5 dna, o którym autor nawet nie pomyśli :lol: |
Tak! I jeszcze strzelają fochami po kątach :foch:
Ja bym prosiła o emotę foch :D
Co by uczucia babskie szło oddać w pełni :D[/quote:5063b1851a]
ja też bym prosiła :lol:[/quote:5063b1851a]
Ależ bardzo proszę: :lol: :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2009-09-28 19:23
| Harlequin napisał(a): |
|
Albo z niewieloma facetami piłas, albo musisz być wybitnie śliczna :lol: |
A kto powiedział, że piłam z nimi?
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-09-28 19:32
KostucH :arrow: http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
Serio :foch: by się przydał :D
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-09-29 06:24
| Wampgirl napisał(a): |
| [quote:1350a3d7cc="Harlequin"]
Albo z niewieloma facetami piłas, albo musisz być wybitnie śliczna :lol: |
A kto powiedział, że piłam z nimi?
[/quote:1350a3d7cc]
Aha, rozumiem, że tylko siedziała z podbitymi, podchmielonymi kolesiami, którzy sie slinili na Twój widok :)
.
Dodano: 2009-09-29 13:08
|
Aha, rozumiem, że tylko siedziała z podbitymi, podchmielonymi kolesiami, którzy sie slinili na Twój widok :) |
Nawet nie siedziałam, nie lubię towarzystwa nawalonych chłopów.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-09-29 18:45
To czemu piszesz ze się do Ciebie kleją, skoro nie wiesz czy tak jest ?
.
Dodano: 2009-10-03 20:45
Jesli chodzi o wyglad na pewno zaliczaja sie w Europie do tych z najwyzszej pulki choc chyba powinny bardziej dbac o siebie,w kwestii charakteru ciezko sie wypowiadac wszak kazda jest inna.
Dodano: 2009-10-06 18:48
I znowu durny obrazek - o kobietach.
Dodano: 2009-10-07 08:42
Haha :) Co do tego, że kontakt z kobietami uzależnia to akurat prawda :D
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2009-10-15 09:22
| leprosy napisał(a): |
| Jesli chodzi o wyglad na pewno zaliczaja sie w Europie do tych z najwyzszej pulki choc chyba powinny bardziej dbac o siebie,w kwestii charakteru ciezko sie wypowiadac wszak kazda jest inna. |
A co, wszystkie o siebie nie dbają wg Ciebie?? :wink: To takie uogólnianie, którego bardzo nie lubię.
Poza tym, wydaje mi się, że właśnie przez takie podejście do kobiet, społeczeństwo przywiązuje za dużą wagę do wyglądu zewnętrznego, a zapomina i przestaje dostrzegać wnętrze, które jest chyba ważniejsze od tego co widzimy na zewnątrz. Bo to co piękne, w końcu przeminie, więc po co tracić pół życia na podkreślanie czegoś, co w końcu i tak stracimy?
Chyba, że miałeś na myśli pojecie bardziej skrajne, ale nie uważam by z Polek były brudasy :lol:
Przydałoby się lepsze sprecyzowanie z twojej strony.
Dodano: 2009-10-16 05:50
| Tchnienie_Nocy napisał(a): |
| Poza tym, wydaje mi się, że właśnie przez takie podejście do kobiet, społeczeństwo przywiązuje za dużą wagę do wyglądu zewnętrznego, a zapomina i przestaje dostrzegać wnętrze, które jest chyba ważniejsze od tego co widzimy na zewnątrz. Bo to co piękne, w końcu przeminie, więc po co tracić pół życia na podkreślanie czegoś, co w końcu i tak stracimy?
|
jakbym swoja mamę słyszał :>
.
Dodano: 2009-10-16 07:52
| jakbym swoja mamę słyszał :> |
Nawet rodzice czasem potrafią mieć rację
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2009-10-18 19:51
|
A co, wszystkie o siebie nie dbają wg Ciebie?? :wink: To takie uogólnianie, którego bardzo nie lubię. |
oczwiscie wszystkie dbaja ,zwlaszcza te z nadwaga plus 20kg to takie swojskie idealy
| Cytat: |
| społeczeństwo przywiązuje za dużą wagę do wyglądu zewnętrznego, a zapomina i przestaje dostrzegać wnętrze, które jest chyba ważniejsze od tego co widzimy na zewnątrz. |
no tak tyle ,ze faceci to wzrokowcy poza tym najpierw jest kontakt wzrokowy potem rozmowa choc i tutaj sa wyjatki np. net
| Bo to co piękne, w końcu przeminie, więc po co tracić pół życia na podkreślanie czegoś, co w końcu i tak stracimy? |
pieknie ujete,postaram sie pamietac o tym jak przekrocze szescdziesiatke ,dzieki
| Chyba, że miałeś na myśli pojecie bardziej skrajne, ale nie uważam by z Polek były brudasy :lol:
Przydałoby się lepsze sprecyzowanie z twojej strony. |
chyba nie pisalem nic o brudasach,lubie zadbane,wysportowane kobiety,ot caly sekret mojej wypowiedzi
Dodano: 2009-10-19 12:17
| oczwiscie wszystkie dbaja ,zwlaszcza te z nadwaga plus 20kg to takie swojskie idealy |
Wskazujesz skrajności.
| no tak tyle ,ze faceci to wzrokowcy poza tym najpierw jest kontakt wzrokowy potem rozmowa choc i tutaj sa wyjatki np. net |
Szkoda, że czasem wzrok bierze górę nad mózgiem.
| pieknie ujete,postaram sie pamietac o tym jak przekrocze szescdziesiatke ,dzieki |
Obyś się kiedyś zakochał bez pamięci w kobiecie, która będzie Cię miała gdzieś...
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2009-10-21 17:33
Freakstranger- dobrze powiedziane :)
Leprosy, nadwaga nie zawsze jest wynikiem zaniedbania, to raz.
Po drugie, nie rób ze wszystkich facetów pustych wzrokowców, bo na szczęście nie wszyscy tacy są.
Widzisz, zarówno mężczyźni jak i kobiety zwracają uwagę na wygląd. To czysta estetyka. Lecz trzeba się kierować przy okazji rozsądkiem i wyrozumiałością, bo sam wygląd to nie wszystko.
Odniosłam się do twojej wypowiedzi, bo wydała mi się trochę krzywdząca dla kobiet.
Piszesz, że lubisz zadbane, wysportowane kobiety. To teraz pytanie w drugą stronę: a sam taki jesteś? :wink: Bo faceci w dzisiejszych czasach od kobiet dbałości o wygląd wymagają, ale często o sobie zapominają, jakby już ich estetyka nie obowiązywała.
Drodzy panowie, powinniście pamiętać, że kobiety nie zawsze mogą wyglądać idealnie i błyszczeć. Czasem na to po prostu nie ma czasu. Trochę wyrozumiałości :wink:
Dodano: 2009-10-21 17:49
Jak wiadomo nasi kochani amerykańscy naukowcy udowodnili, że to czy polubimy człowika itp. wpływa pierwsze wrażenie .
Drodzy panowie i panie dbajcie o swój wygląd .
Dodano: 2009-10-21 19:02
| Freakstranger- dobrze powiedziane :) |
Ach dziękuję, dziękuję... Ukłony.
| Curly0 napisał(a): |
| Jak wiadomo nasi kochani amerykańscy naukowcy udowodnili, że to czy polubimy człowika itp. wpływa pierwsze wrażenie .
Drodzy panowie i panie dbajcie o swój wygląd . |
Na "pierwszych wrażeniach" wiele razy się rozczarowałem zarówno pozytywnie jak i negatywnie, tak więc nie przykładam do niego praktycznie żadnej wagi.
Dodano: 2009-10-21 19:13
Pozytywne rozczarowanie - świat mnie zaskakuje!
Ale co to ja chciałam... A!
Narzekają, że baby są przy kości bla bla, a co z Wami, Menscyźni???
Mięśnia piwnego nie macie? Worka z ziemiakami nie dźwigniecie!
Temu szczupłych kobiet sie zachciewa - co łatwiej się będzie na rękach nosić!
Co u kobiet cenimy najbardziej? Dodano: 2009-10-21 19:52
| thistle89 napisał(a): |
| ...szczupłych kobiet sie zachciewa... |
Byle nie szczupłych na umyśle :evil:
Coś dla pocieszenia tych "nie szczupłych".
Ignacy Gogolewski na pytanie, co ceni u kobiety najbardziej, odpowiedział krótko: " Charakter. Ma tę zaletę, że nie ulega starzeniu i nie da się go zmienić "
Wzrok wzrokiem, w kategoriach long term chyba jednak właśnie to decyduje...
Do not quote - think for yourself
Dodano: 2009-10-21 20:05
| Pozytywne rozczarowanie - świat mnie zaskakuje! |
Słowo rozczarować - w jak najbardziej poprawnym znaczeniu: zawieść oczekiwania, wyobrażenia (przy czym zawieść - ze słownika języka polskiego: "o planach, nadziejach itp.: nie spełnić się").
Tak więc pozytywne rozczarowanie oznacza, że efekt był ponad oczekiwania.
| Mięśnia piwnego nie macie? |
Nie, pomimo usilnych starań i treningów owego mięśnia...
Dodano: 2009-10-21 20:09
| Leprosy
Piszesz, że lubisz zadbane, wysportowane kobiety. To teraz pytanie w drugą stronę: a sam taki jesteś? |
ja jestem ten lysy,szczerbaty z zezem,mam kompleksy wiec szukam tej pieknej i wysportowanej zeby sie nieco dowartosciowac 8)
Dodano: 2009-10-22 10:01
| ja jestem ten lysy,szczerbaty z zezem,mam kompleksy wiec szukam tej pieknej i wysportowanej zeby sie nieco dowartosciowac 8) |
Prawidłowo, w związku musi być równowaga!
Dodano: 2009-10-23 06:46
| Dzięki Bogu jestem normalnej masy xD |
Szkoda, że ja tak nie mogę o sobie powiedzieć :wink:
"God made me a cannibal to fix problems like you."