Dodano: 2009-10-23 21:58
Teraz patrzcie co się dzieje!
Ja mówię, że najładniejsze dziewczyny są na Dark Planet.
Stay Negative!
Dodano: 2009-10-24 09:14
| callmeadog napisał(a): |
| Ja mówię, że najładniejsze dziewczyny są na Dark Planet. |
No proszę, nowy użytkownik a już tak rozeznany...
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2009-10-24 11:13
| Freakstranger napisał(a): |
| [quote:c82fe35db3="callmeadog"]Ja mówię, że najładniejsze dziewczyny są na Dark Planet. |
[/quote:c82fe35db3]
Użyszkodnik owy dłużej na portalu niż Ty.
A tak w ogóle - tylko jeden tak uważa?
Czuję się oburzona :foch:
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-10-24 11:22
| thistle89 napisał(a): |
| Użyszkodnik owy dłużej na portalu niż Ty. |
Hahah, faktycznie, popatrzyłem na ilość postów a nie datę dołączenia.
| A tak w ogóle - tylko jeden tak uważa?
Czuję się oburzona :foch: |
Przyjrzyj się dokładnie co napisałem w poprzednim poście, bo zauważyłaś tylko błąd zamiast sensu mojej wypowiedzi.
"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"
Dodano: 2009-10-24 12:25
Przyjrzyj się dokładnie co napisałem w poprzednim poście, bo zauważyłaś tylko błąd zamiast sensu mojej wypowiedzi. ![]() |
Zbyt wielu skrótów myślowych masz w swoich wypowiedziach - a wróżka ze mnie cienka :roll:
E - ta kobiecość :roll:
Dodano: 2009-10-24 12:45
| Zbyt wielu skrótów myślowych masz w swoich wypowiedziach - a wróżka ze mnie cienka :roll:
|
Nie no, wiem że w słowie pisanym czasem ciężko wyczuć miejsce gdzie powinien być akcent, a przez to i intencję nadawcy. :) Ale nie offtopujmy niepotrzebnie. :)
Polska to dziwny kraj... Dodano: 2009-10-26 13:31
Nasi przodkowie cenili szybkie konie, piekne kobiety (a może na odwrót) i zmrożona wódkę . Konie nie są już tak piekne, wódka ciepła, kobiety coraz szybsze i coraz bardziej zimne.
Świat zszedł na psy... Nawet psy zeszły na psy.
Dodano: 2009-10-26 16:21
| [quote:9073ee2bcf="Freakstranger"][quote:9073ee2bcf="callmeadog"]Ja mówię, że najładniejsze dziewczyny są na Dark Planet. |
[/quote:9073ee2bcf]
A tak w ogóle - tylko jeden tak uważa?
Czuję się oburzona :foch:[/quote:9073ee2bcf]
Ja już na DP jestem od 3 lat i widziałem na nim tyle pięknych dziewczyn ile mieściło się w ramach mojego wybrednego gustu :) A czy najładniejsze to bym nie powiedział. Wszak na DP świat się nie kończy Proszę Państwa :)
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2009-10-26 16:41
Dobrze powiedziane :D KostucH 8) poza DP jest jeszcze wielki i szeroki świat :wink: i panien mnóstwo
xD

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-10-26 16:57
| HardKill napisał(a): |
| poza DP jest jeszcze wielki i szeroki świat :wink: |
Świat? Jaki... świat? :roll:
i panien mnóstwo xD |
GDZIE?! GDZIE?! 8O
Dodano: 2009-10-26 17:12 Zmieniono: 2009-10-26 17:18
no jak to gdzie Freakstranger 8O wszędzie :lol: no zgoda mówimy tu o Polskich kobitach 8) no to jak Polska długa i szeroka :lol: o tu :arrow: o i tam :arrow: :wink:

Dodano: 2009-10-26 17:16
Jak to gdzie?
Głęboko, na dnie paczki Tic-Tac'ów...
Dodano: 2009-10-26 17:20
dobre :D dobre :wink: ironia :D xD

Dodano: 2009-10-26 17:45
| no to jak Polska długa i szeroka :lol: o tu :arrow: o i tam :arrow: :wink: |
Łoo, to mówicie, że poza krzesłem przed kompem jest jeszcze jakiś świat? 8O
| ironia napisał(a): |
| Jak to gdzie?
Głęboko, na dnie paczki Tic-Tac'ów... |
Nie jadam, za dużo zbędnych kalorii...
Dodano: 2009-10-26 18:00
|
[quote:87eb5c81dc="ironia"]Jak to gdzie? Głęboko, na dnie paczki Tic-Tac'ów... |
Nie jadam, za dużo zbędnych kalorii...[/quote:87eb5c81dc]
Nikt Ci nie każe ich jeść.
Wystarczy odwrócić pudełko, a już będzie "weselej"
Dodano: 2009-10-26 18:21
tak :D tam zawsze na dnie czeka niespodzianka :wink: xD hehehehe...
A jak Panowie nie skończą z tymi offtopami to będzie jeszcze większa niespodzianka tyle, że z mojej strony :wink:
MOD
Re: Polska to dziwny kraj... Dodano: 2009-10-27 08:46
| MOD napisał(a): |
| A jak Panowie nie skończą z tymi offtopami to będzie jeszcze większa niespodzianka tyle, że z mojej strony :wink: |
Offtop! :D dobra, żarcik...
A w temacie: ja póki co się cieszę, że jestem wolny od kobiet. Ile razy poczuję się samotny to przypominam sobie jak mając dziewczynę nie miałem czasu na swoje ulubione zajęcia, pasje. Samorealizacja padła. :D
| Gog666 napisał(a): |
| Konie nie są już tak piekne, wódka ciepła, kobiety coraz szybsze i coraz bardziej zimne. |
Hm... Może po prostu dobrze poszukaj, a zapewniam, że znajdziesz.
Re: Polska to dziwny kraj... Dodano: 2009-10-27 18:28
| A w temacie: ja póki co się cieszę, że jestem wolny od kobiet. |
A długo już :?:
Re: Polska to dziwny kraj... Dodano: 2009-10-27 18:56
| KostucH napisał(a): |
| [quote:c02d7a3b57="Freakstranger"]A w temacie: ja póki co się cieszę, że jestem wolny od kobiet. |
A długo już :?:[/quote:c02d7a3b57]
Nie no, króciutko w sumie bo ponad 2 miesiące dopiero, ale biorąc pod uwagę jak zawsze podchodziłem do tej sprawy to to już naprawdę całkiem długo (w sensie zadowolenia z bycia samym) a nic nie wskazuje na to by w jakimś bliskim czasie się to zmieniło.
A ogólnie to ta sprawa jest bardzo skomplikowana i zbyt osobista na forum. :)
Re: Polska to dziwny kraj... Dodano: 2009-10-27 19:10
Nie no, króciutko w sumie bo ponad 2 miesiące dopiero, ale biorąc pod uwagę jak zawsze podchodziłem do tej sprawy to to już naprawdę całkiem długo (w sensie zadowolenia z bycia samym) a nic nie wskazuje na to by w jakimś bliskim czasie się to zmieniło. ![]() |
U la la, faktycznie króciutko :) Ja już 16 miechów jestem na wolności i różnie bywa z tym zadowoleniem :wink: Sam zobaczysz jak posiedzisz rok - o ile wytrzymasz :)
PS. Koniec offtopu. Jeśli masz ochotę kontynuować to zapraszam TUTAJ :)
Dodano: 2009-10-29 10:08
| callmeadog napisał(a): |
| Teraz patrzcie co się dzieje!
Ja mówię, że najładniejsze dziewczyny są na Dark Planet. |
hahahahahahah, ale śśśśśśściema
Re: Polskie kobity Dodano: 2009-10-31 10:41 Zmieniono: 2010-08-31 13:16
| KostucH napisał(a): |
| No Panowie :!: Poloneza czas zacząć :!: Co to my mamy z tymi naszymi kobitami :?: :wink:
Ja pierwsze co, żeby nie było, że zaczynam od marudzenia to docenię ich słowiańską urodę. Kto jak kto ale żadna Niemka, Francuzka, Blegijka czy Hiszpańska mucha im nie dorówna. Acz - i teraz będę zgryźliwym - konkurencja jest za wschodnią granicą :twisted: |
Święte słowa... 8) Polkom żadna inna nie dorówna, ale, to fakt, za wschodnią granicą, no i po części południową
, konkurencja mocno się trzyma.
W poprzednich postach ktoś napisał, że na DP są piękne kobiety, i z tym również się zgadzam. 8)
Abstrahując od tego...
| Harlequin napisał(a): |
| Ja zawsze uważałem że Polki i Czeszki są poza zasięgiem :))) My je ubóstwiamy, a one latają za jakimiś Włochami lub metro-latrynoamerykańcami ... powiedz no Kostuś - PORQUEEEEEEEEEEEEEEEEE :?: :?: :?: :!: :!: :!: |
Prawda, cudze chwalicie - swojego nie znacie...
Choć nie zawsze jest to prawdą i nie wszystkie mają zlasowane mózgi ideałami włocha czy przesadnie zadbanego latynosa wożącego się najnowszym super-top-vip klasy samochodem tatusia...
Ukrutt forgår ikke så lett...
Re: Polskie kobity Dodano: 2009-10-31 11:40 Zmieniono: 2010-08-31 13:11
Dokladnie...ja na ten przyklad nie przepadam za takim typem faceta(wlosi itp..)jakos niezmiennie kojarza mi sie z maminsynkami,poza tym nie kreci mnie taka urda i szczerze nie rozumiem co kobiety w nich widza...
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-10-31 11:56
O - racja - ja też nie lubie takich wymalowanych, wypomadowanych lalusiów :|
A niemieccy chłopcy regulują sobie brwi i sie depilują - tu i tam :| Przesada z lekka.
Podciąć - ok. Ale nie golić!!!
Najlepszy polski hydraulik! :lol:
Dobra - temat o babach więc...
Polskie baby są dziwne - pod każdym względem.
Wiem z autopsji :lol: