Polskie kobity. Strona: 8

Dodano: 2009-10-23 07:35

no..co Wy chłopaki..taka po-waga

Dodano: 2009-10-23 21:58

Teraz patrzcie co się dzieje!

Ja mówię, że najładniejsze dziewczyny są na Dark Planet.

Stay Negative!

Dodano: 2009-10-24 09:14

callmeadog napisał(a):

No proszę, nowy użytkownik a już tak rozeznany...

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Dodano: 2009-10-24 11:13

Freakstranger napisał(a):
[quote:c82fe35db3="callmeadog"]Ja mówię, że najładniejsze dziewczyny są na Dark Planet.

No proszę, nowy użytkownik a już tak rozeznany... [/quote:c82fe35db3]

Użyszkodnik owy dłużej na portalu niż Ty.

A tak w ogóle - tylko jeden tak uważa?
Czuję się oburzona :foch:

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2009-10-24 11:22

thistle89 napisał(a):
Użyszkodnik owy dłużej na portalu niż Ty.

Hahah, faktycznie, popatrzyłem na ilość postów a nie datę dołączenia.

thistle89 napisał(a):
Czuję się oburzona :foch:

Przyjrzyj się dokładnie co napisałem w poprzednim poście, bo zauważyłaś tylko błąd zamiast sensu mojej wypowiedzi.

"The fear is not the fate I seek. My destiny will build upon, the mighty turbulence beyond. If I fall I will rise again"

Dodano: 2009-10-24 12:25

Przyjrzyj się dokładnie co napisałem w poprzednim poście, bo zauważyłaś tylko błąd zamiast sensu mojej wypowiedzi.

Zbyt wielu skrótów myślowych masz w swoich wypowiedziach - a wróżka ze mnie cienka :roll:

E - ta kobiecość :roll:

Dodano: 2009-10-24 12:45

thistle89 napisał(a):
Zbyt wielu skrótów myślowych masz w swoich wypowiedziach - a wróżka ze mnie cienka :roll:

Nie no, wiem że w słowie pisanym czasem ciężko wyczuć miejsce gdzie powinien być akcent, a przez to i intencję nadawcy. :) Ale nie offtopujmy niepotrzebnie. :)

Polska to dziwny kraj... Dodano: 2009-10-26 13:31

Nasi przodkowie cenili szybkie konie, piekne kobiety (a może na odwrót) i zmrożona wódkę . Konie nie są już tak piekne, wódka ciepła, kobiety coraz szybsze i coraz bardziej zimne.

Świat zszedł na psy... Nawet psy zeszły na psy.

Dodano: 2009-10-26 16:21

thistle89 napisał(a):
[quote:9073ee2bcf="Freakstranger"][quote:9073ee2bcf="callmeadog"]Ja mówię, że najładniejsze dziewczyny są na Dark Planet.

No proszę, nowy użytkownik a już tak rozeznany... [/quote:9073ee2bcf]

Czuję się oburzona :foch:[/quote:9073ee2bcf]
Ja już na DP jestem od 3 lat i widziałem na nim tyle pięknych dziewczyn ile mieściło się w ramach mojego wybrednego gustu :) A czy najładniejsze to bym nie powiedział. Wszak na DP świat się nie kończy Proszę Państwa :)

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2009-10-26 16:41

Dobrze powiedziane :D KostucH 8) poza DP jest jeszcze wielki i szeroki świat :wink: i panien mnóstwo xD

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2009-10-26 16:57

HardKill napisał(a):
poza DP jest jeszcze wielki i szeroki świat :wink:

Świat? Jaki... świat? :roll:

HardKill napisał(a):
i panien mnóstwo xD

GDZIE?! GDZIE?! 8O

Dodano: 2009-10-26 17:12 Zmieniono: 2009-10-26 17:18

no jak to gdzie Freakstranger 8O wszędzie :lol: no zgoda mówimy tu o Polskich kobitach 8) no to jak Polska długa i szeroka :lol: o tu :arrow: o i tam :arrow: :wink:

Dodano: 2009-10-26 17:16

Jak to gdzie?

Głęboko, na dnie paczki Tic-Tac'ów...

Dodano: 2009-10-26 17:20

dobre :D dobre :wink: ironia :D xD

Dodano: 2009-10-26 17:45

HardKill napisał(a):
no to jak Polska długa i szeroka :lol: o tu :arrow: o i tam :arrow: :wink:

Łoo, to mówicie, że poza krzesłem przed kompem jest jeszcze jakiś świat? 8O

ironia napisał(a):
Jak to gdzie?

Nie jadam, za dużo zbędnych kalorii...

Dodano: 2009-10-26 18:00

[quote:87eb5c81dc="ironia"]Jak to gdzie?

Nie jadam, za dużo zbędnych kalorii...[/quote:87eb5c81dc]

Nikt Ci nie każe ich jeść.
Wystarczy odwrócić pudełko, a już będzie "weselej"

Dodano: 2009-10-26 18:21

tak :D tam zawsze na dnie czeka niespodzianka :wink: xD hehehehe...

A jak Panowie nie skończą z tymi offtopami to będzie jeszcze większa niespodzianka tyle, że z mojej strony :wink:

MOD

Re: Polska to dziwny kraj... Dodano: 2009-10-27 08:46

MOD napisał(a):
A jak Panowie nie skończą z tymi offtopami to będzie jeszcze większa niespodzianka tyle, że z mojej strony :wink:

Offtop! :D dobra, żarcik...

A w temacie: ja póki co się cieszę, że jestem wolny od kobiet. Ile razy poczuję się samotny to przypominam sobie jak mając dziewczynę nie miałem czasu na swoje ulubione zajęcia, pasje. Samorealizacja padła. :D

Gog666 napisał(a):
Konie nie są już tak piekne, wódka ciepła, kobiety coraz szybsze i coraz bardziej zimne.

Hm... Może po prostu dobrze poszukaj, a zapewniam, że znajdziesz.

Re: Polska to dziwny kraj... Dodano: 2009-10-27 18:28

A w temacie: ja póki co się cieszę, że jestem wolny od kobiet.

A długo już :?:

Re: Polska to dziwny kraj... Dodano: 2009-10-27 18:56

KostucH napisał(a):
[quote:c02d7a3b57="Freakstranger"]A w temacie: ja póki co się cieszę, że jestem wolny od kobiet.

A długo już :?:[/quote:c02d7a3b57]

Nie no, króciutko w sumie bo ponad 2 miesiące dopiero, ale biorąc pod uwagę jak zawsze podchodziłem do tej sprawy to to już naprawdę całkiem długo (w sensie zadowolenia z bycia samym) a nic nie wskazuje na to by w jakimś bliskim czasie się to zmieniło.
A ogólnie to ta sprawa jest bardzo skomplikowana i zbyt osobista na forum. :)

Re: Polska to dziwny kraj... Dodano: 2009-10-27 19:10

Nie no, króciutko w sumie bo ponad 2 miesiące dopiero, ale biorąc pod uwagę jak zawsze podchodziłem do tej sprawy to to już naprawdę całkiem długo (w sensie zadowolenia z bycia samym) a nic nie wskazuje na to by w jakimś bliskim czasie się to zmieniło.

U la la, faktycznie króciutko :) Ja już 16 miechów jestem na wolności i różnie bywa z tym zadowoleniem :wink: Sam zobaczysz jak posiedzisz rok - o ile wytrzymasz :)

PS. Koniec offtopu. Jeśli masz ochotę kontynuować to zapraszam TUTAJ :)

Dodano: 2009-10-29 10:08

callmeadog napisał(a):
Teraz patrzcie co się dzieje!

hahahahahahah, ale śśśśśśściema

Re: Polskie kobity Dodano: 2009-10-31 10:41 Zmieniono: 2010-08-31 13:16

KostucH napisał(a):
No Panowie :!: Poloneza czas zacząć :!: Co to my mamy z tymi naszymi kobitami :?: :wink:

Ja pierwsze co, żeby nie było, że zaczynam od marudzenia to docenię ich słowiańską urodę. Kto jak kto ale żadna Niemka, Francuzka, Blegijka czy Hiszpańska mucha im nie dorówna. Acz - i teraz będę zgryźliwym - konkurencja jest za wschodnią granicą :twisted:

Święte słowa... 8) Polkom żadna inna nie dorówna, ale, to fakt, za wschodnią granicą, no i po części południową , konkurencja mocno się trzyma.

W poprzednich postach ktoś napisał, że na DP są piękne kobiety, i z tym również się zgadzam. 8)

Abstrahując od tego...

Harlequin napisał(a):
Ja zawsze uważałem że Polki i Czeszki są poza zasięgiem :))) My je ubóstwiamy, a one latają za jakimiś Włochami lub metro-latrynoamerykańcami ... powiedz no Kostuś - PORQUEEEEEEEEEEEEEEEEE :?: :?: :?: :!: :!: :!:

Prawda, cudze chwalicie - swojego nie znacie...
Choć nie zawsze jest to prawdą i nie wszystkie mają zlasowane mózgi ideałami włocha czy przesadnie zadbanego latynosa wożącego się najnowszym super-top-vip klasy samochodem tatusia...

Ukrutt forgår ikke så lett...

Re: Polskie kobity Dodano: 2009-10-31 11:40 Zmieniono: 2010-08-31 13:11

Dokladnie...ja na ten przyklad nie przepadam za takim typem faceta(wlosi itp..)jakos niezmiennie kojarza mi sie z maminsynkami,poza tym nie kreci mnie taka urda i szczerze nie rozumiem co kobiety w nich widza...

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2009-10-31 11:56

O - racja - ja też nie lubie takich wymalowanych, wypomadowanych lalusiów :|
A niemieccy chłopcy regulują sobie brwi i sie depilują - tu i tam :| Przesada z lekka.
Podciąć - ok. Ale nie golić!!!

Najlepszy polski hydraulik! :lol:

Dobra - temat o babach więc...

Polskie baby są dziwne - pod każdym względem.
Wiem z autopsji :lol:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło