Dodano: 2009-12-02 19:59
Zrobiłam sobie pyszne wegetariańskie spagetti z białym serem, czosnkiem, szpinakiem i orzechami. Mniam! Poza tym albo mój ostatnio transkrybowany tekst był wyjątkowo banalny, albo moja nauka przyniosła choć chwilowy i w niedużym stopniu - ale jednak - zauważalny efekt.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-12-03 18:50
szykuje się kolejna imprezka przedmikołajkowa :D
Dodano: 2009-12-04 11:49
| Elvis napisał(a): |
| Kupiłem nowe glany :D |
ja też 8) ale w sumie już tydzień temu...
w pracy dostałam czekoladę na poprawę humoru :>
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-12-05 09:04
Oczywiscie weekendowa sielanka :D ,uwielbiam tak
Dodano: 2009-12-05 19:30
Byłam na zakupach z okazji mikołaja nic tak nie poprawia humoru jak wydanie wprawie wszystkich pieniędzy xD oraz z powodu nudów i braku mąki w domu upiekłam swoje pierwsze ciasto bez mąki :D
"tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota" Albert Einstein
Dodano: 2009-12-06 10:22
Dodano: 2009-12-06 23:13
Impreza rodzinna :) dobry torcik nie jest zły :twisted:
wygrałem kilka meczyków w piłkarzyki za to zupełnie położyłem perkusję w guitar hero :twisted:
forever alone immortal
Dodano: 2009-12-07 20:38
Dodano: 2009-12-08 19:49
Pomimo całkowitego braku chęci do czegokolwiek, nawet do czytania forum, zabrałam się w sobie i zrobiłam szablon na 3miejskie DuPne spotkanie :>
I co jest najlepsze - podoba mi się 8)
Oby jeszcze pojawiło się parę osób w Gdyni w styczniu i będę dumna z siebie :twisted:
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-12-09 12:51
Przepadły mi bardzo nudne zajęcia. :)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-12-09 16:34
Ulga. Co prawda tylko do weekendu, ale zawsze to kilka dni spokoju
Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.
Dodano: 2009-12-09 18:24
przyszedł dzis do mnie debiut Solstice i napierdalam go jak dziki osioł 
.
Dodano: 2009-12-10 12:26
Mam pieniądze na koncie :lol: wreszcie mogłam sobie telefon doładować i kupić jedzenie....Jeeeeeeeeej :lol:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2009-12-10 16:10
Znalazłam 50 gr i całe hermetycznie zamknięte opakowanie makaronu :D
Dodano: 2009-12-10 19:08
Haa przyszlam a tu sie sciagnal nowy album Anouk :)
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-12-11 18:42
| dzizusu napisał(a): |
| Haaa a jutro bibAAAA :D |
łee ja też chce alem chora :cry:
dobrą kawkę dzisiaj miałam jak zwykle z wielgachną pianką idealną na moje gardło :wink:
Dodano: 2009-12-11 18:48
Hehe no ja tez jutro na impreze,,szkoda tylko ze pokryla sie ona z kolejna edycja FAPu no ale coz...wybiera sie mniejsze zlo(zartuje Celinko) :twisted:
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2009-12-11 21:56
| bastet666 napisał(a): |
| Hehe no ja tez jutro na impreze,,szkoda tylko ze pokryla sie ona z kolejna edycja FAPu no ale coz...wybiera sie mniejsze zlo(zartuje Celinko) :twisted: |
Pocisk :D
A u mnie prądu nie było :| Wrócił dopiero, jak przyjechała kumpela - córka gościa z elektrowni i przywiozła trochę sztrumu, a jak powiedziała, że jedzie do domu to prąd zgasł 8O
I też jutro zapowiada mi się miła impreza
I dziś zjadłam moje ulubione Mikołajki Goplany - trzy :D I dupa rośnie :D
I tata przyjechał i nie musiałam robić dziś nic :D
No i po 2,5 tygodnia odżyła pewna Paskuda!
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-12-12 13:38
impreza jedna z lepszych w tym roCku :D zapomnialem dodac iz dzis granie granie :D stary sklad sie zebrał :D oj bedzie jazdaaa :D
Dodano: 2009-12-12 22:06
Zlewałam wino z jesiennych malin do butelek .Pychota
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2009-12-14 15:30
Dostałam zamówiony przeze mnie na Allegro gorsecik :lol:
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą