Dodano: 2009-03-18 01:11
dowiedzialam sie, ze bez wzgledu na to, co sie stanie, pewna wspaniala, ważna dla mnie Osoba będzie stać za mną murem
8)
Dodano: 2009-03-18 11:00
| thistle89 napisał(a): |
| Zamówiłam sobie książkę, o którą kiedyś pytałam w 6 miejscach i nikt nie wiedział co to jest w ogóle.
A trzeba było zapytać starej pani z księgarni :) W czwartek będzie :D |
Kiedyś półtora roku ganiałem za płytką Liquid Tension Experiment "2", zanim jeszcze była w polskiej dystrybucji
.
Dodano: 2009-03-18 22:33
to bylo wczoraj ale nie bylem w stanie wczesniej tego napisac :D dzien sw.patryka spedzilem ze znajomymi w Gniezdzie Piratów 8) z podwojna whisky z lodem i bilardem :D oj tak to byl zajebisty dzien :D
Dodano: 2009-03-19 14:49
jest po 100kroć kurwa lepszy dzień niz wczoraj :D
.
Dodano: 2009-03-20 11:45
Jeszcze tylko przyszły tydzień w pracy, a potem 2 tygodnie wolnego. Do pracy wrócę w środę po Świętach :)
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2009-03-20 14:38
nowy Mastodon juz cały w sieci ... za kilka dni ide zakupic :) M.I.A.Z.G.A.
.
Dodano: 2009-03-20 15:11
ale sie obzarłem chinszczyzną
mniam :D litr płynu zakupiony na imprezke w akademiku takze juz tylko odliczanie zostalo do biby 
Dodano: 2009-03-23 19:55
Ogólnie mam zajebisty dzień :) Spoko w pracy, tryskam energią, a koleś z Allegro ponownie wystawił płytę, którą chciałem kupić i to za mniejszą cenę :)
Dodano: 2009-03-25 14:40
Zaspałam, więc mam dziś wolne :D
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-03-25 16:25
| Wampgirl napisał(a): |
| Zaspałam, więc mam dziś wolne :D |
:D :D ^^
hej dzieci jesli chcecie zobaczyc Smerfów las przed ekran dzis zapraszam was... :D ja dzis nie nocuję w chacie :D
tylko w akademiku u panny :D
Dodano: 2009-03-25 19:52
Miało to miejsce wczoraj, ale że mi gdzieś sie zapodział ten temat to pisze dzisiaj XD. Dostałam zajebiaszczego czerwonego goździka od towarzysza ubranego w zieloną koszule z sierpem i młotem oraz zajebistą czerwoną gwiazdką XD a to wszystko oprawione było hymnem ZSSR w tle :D I depresja wiosenna minęła jak sierpem...tfu...jak ręką odjął :D
Dodano: 2009-03-25 22:42
Poprzeglądałam sobie oferty zakładów pogrzebowych =)
Dodano: 2009-03-25 23:05
| dzizusu napisał(a): |
| [quote:500cac0be8="Wampgirl"]Zaspałam, więc mam dziś wolne :D |
:D :D ^^
hej dzieci jesli chcecie zobaczyc Smerfów las przed ekran dzis zapraszam was... :D ja dzis nie nocuję w chacie :D
tylko w akademiku u panny :D[/quote:500cac0be8]
To nie mogłeś panny do siebie zaprosić ?
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-03-26 00:31
widocznie ma malo miejsca w chacie albo bałagan w chacie albo jedno i drugie
:lol:
z miłych rzeczy - jutro ide na piwo
:D
Dodano: 2009-03-26 00:34
Po piwie się tyje 
Dodano: 2009-03-26 11:38
| Vika napisał(a): |
| widocznie ma malo miejsca w chacie albo bałagan w chacie albo jedno i drugie
:lol: z miłych rzeczy - jutro ide na piwo :D |
dokładnie mało miejsca a pozatym wspollokator :D
Dodano: 2009-03-26 14:26
Totalny luz w pracy :)
Dodano: 2009-03-26 18:41
@Wampgirl: tak :?: u siebie jakoś tego nie zauważyłam, nadal mam powodzenie u facetów, i to większe niż niejedna chudzinka
idę dziś na piwo yeeeeaaaaaahhhh 8)
a jutro Pyrkon 8)
a pojutrze - koncert Tyske Ludder i Angstfabrik w Szczecinie
8)
normalnie miodzio
8)
Dodano: 2009-03-26 19:53
A czy ja coś sugeruję?
Stwierdziłam, że wreszcie udało mi się delikatnie zdenerwować i wrogo nastawić do mojej osoby pewnego wampira energetycznego. A podobno nie da się jej wyprowadzić z równowagi :D
Dodano: 2009-03-28 09:46
Nie wiem czy to dobrze, ale siedze chory w domku i mam usprawiedliwienie na nicnierobienie :twisted: Let The Metal Flow :twisted:
.
Dodano: 2009-03-28 10:30
Urlop !!! Do pracy wracam 15 IV :)