Dodano: 2009-03-01 21:46
KostucH, rozbawił mnie twój joke
Tak poza tym ugothowałam sobie dobry obiadek, mile wspominam wczorajszy wieczór :)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-03-02 15:41
Bez wyraźnego powodu mam wyjątkowo pozytywny i dobry nastrój :)
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-03-02 18:22
| Wampgirl napisał(a): |
| Bez wyraźnego powodu mam wyjątkowo pozytywny i dobry nastrój :) |
Też mam bardzo dobry nastrój - z tym, że z bardzo konkretnego powodu. 8)
I prefer to remain silent
Dodano: 2009-03-03 22:13
Ostry trening, na którym udało mi się pokonać własne słabości :)
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2009-03-03 23:52
el four do końca tygodnia 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-03-04 11:20
| minawi napisał(a): |
| el four do końca tygodnia 8) |
A co zrobiłaś? Zdradź tajemnicę, to i ja może tak zrobię :]
Zajebiaszczy sen miałem, i nie wiem dlaczego z niego wylazłem fuck. Ja chcem więcej.
Dodano: 2009-03-04 21:19
Nie musiałam dziś na zajęciach z wiedzy o krajach anglojezycznych opowiadać prezentacji o Szkocji i Walii...Babka sie pytala, czy chce mowic pierwsza, ja na to, że "wolałabym nie"
2 inne osoby mialy tak dlugie prezentacje, że na moją już czasu nie starczył0 :lol: zatem zreferuję ją za tydzień 8)
Dodano: 2009-03-04 23:00
Dostałem premię, co do której już wszyscy w zakładzie się pogodzili, że przepadły w związku z kryzysem
Dodano: 2009-03-05 00:40
| Allanon23 napisał(a): |
| [quote:189816bb7a="minawi"]el four do końca tygodnia 8) |
A co zrobiłaś? Zdradź tajemnicę, to i ja może tak zrobię :] [/quote:189816bb7a]
Przewiało mnie jak wracałam na kacu z imprezy rano. 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2009-03-05 17:10
Dodano: 2009-03-05 17:44
gratulacje :) udało mi sie znaleźć w sklepie 3 wody o smaku brzoskwiniowym z firmy Nestea, co czyni jutrzejszą podróż do Ostrowa o wiele bardziej apetyczną 8)
Dodano: 2009-03-06 16:20
Podręcznik nad którym pracuję, dostał pozytywne opinie z MEN, rozmowy z autorką przebiegły spokojnie, a potem poradziłem sobie z pewną osobą, której imię jest niegodne, by je tu umieścić.
A na deser idę na "Strażników"
Dodano: 2009-03-06 16:34
Co to za podręcznik, jeśli można spytać?
Dodano: 2009-03-07 01:20
Aaaa. Już myślałam,że jakiś akademicki podręcznik. Jeśli byłby masakryczny i musiałabym z niego korzystać, to przynajmniej wiedziałabym do kogo mieć pretensje. A tak to mnie to raczej nie dotyczy
Z przyjemnych rzeczy - sympatyczny wieczór.
Dodano: 2009-03-07 02:20
Przeciętny człowiek w weekend idzie na imprezę, pije, ćpa i sieje zgorszenie, a JA jako grzeczna młodzież spędziłam boski wieczór grając w EUROBIZNES :lol: :lol: :lol: Nie wiem, dlaczego wszyscy mają o mnie kiepskie zdanie
Dziś są moje urodziiinyy!
Dodano: 2009-03-07 08:10
to wszystkiego najlepszego :D o tak wszyscy pija ćpają itd itp kur... muszę wytrzezwiec co ja spalem 5h?
I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see my ashes scattered around my grave
:D
chyba odbiegłem troche od tematu <mysli> no coz :D napewno mile jest to ze na koncie w uj kasy dzis sobota a więc... (w miejsce kropek wpisz sobie drogi uzyszkodniku co tylko kurwa chcesz) :D muszę tez dodac iz dzis jadłodajnia filozoficzna :D muza lata 80-te :D oj sie wybawię :D(nie samym metalem człowiek żyje ) :D
Dodano: 2009-03-08 16:30
xmortellex wszystkiego najlepszego 8) miłe jest to, że dostałam życzenia od kilku osób na dzień kobiet, że jem teraz kisiel oraz...że pewna osoba zablkowała mnie na gg, co oznacza, że będę mieć już od niej spokój do końca życia 8)
Dodano: 2009-03-08 16:55
Vika, nie chcę krakać, ale byłabym ostrożniejsza z użyciem aż tak rozległego przedziału czasowego jak "do końca życia". Zawsze może cię odblokować i dalej zawracać głowę.
Z przyjemnych rzeczy - drobiazgi z okazji dnia kobiet, choć sam wieczór, który miał być miły, niezbyt przyjaźnie się zakończył.
Dodano: 2009-03-08 17:15
wiesz koleś tak się na mnie obraził (a jest zawzięty) że raczej jestem pewna swego 8) z milych rzeczy - piję sobie herbatkę żurawinową 8)