. Dodano: 2009-04-13 16:01 Zmieniono: 2009-04-13 16:58
...
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-04-13 17:19
:D :D :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-04-13 20:23
ale wam się nudzi 
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-04-13 22:12
to przez te święta.... :wink: Wampgirl...nudnawo jakoś się zrobiło... :wink: dobrze że już się kończą...:)

Dodano: 2009-04-15 12:44
Nowy telefon 8) :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2009-04-16 10:41
| KostucH napisał(a): |
| Nowy telefon 8) :twisted: |
Ale numer ten sam Bracie? :) W ogóle odezwę się dzisiaj wieczorkiem, to znaczy późną nocą
Luis Armstrong przed pracą.
Dodano: 2009-04-16 18:39
Grill nad Odrą :D Znaczy się, się wydarzy. Tak na wyluzowanie przed jutrzejszą poranną wejściówką i pocieszenie, że jeszcze nic nie umiem 8) :lol:
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2009-04-18 07:11
Praca. Po wczorajszych szaleństwach, kontaktach miedzy ludzkich(nie udanych), i filmie z Jamesem Bondem - nie mogę się doczekać pracy.
Dodano: 2009-04-18 07:21
| mara napisał(a): |
| Grill nad Odrą :D Znaczy się, się wydarzy. Tak na wyluzowanie przed jutrzejszą poranną wejściówką i pocieszenie, że jeszcze nic nie umiem 8) :lol: |
O prosze, a ja wczoraj miałam grillowańsko nad Odrą
I oczywiście wpadłam do niej ale ino po kolana :D Spodnie szybko wyschły ale glany to mam tak zamulone że masakra XD. A że mam lenia to nie chce mi sie ich czyścić i w trampkach dzisiaj będe łazić XD.
Dodano: 2009-04-18 20:13
A ja mam taką fajną kaszkę z syropem wiśniowym, mniam :D
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2009-04-19 06:48
dzień dobry :) jest Niedziela 19 kwietnia godz 9:53 slonecznie lecz zimno 8O a ja co ? najeb... tzn pijany sobie siedze ooo i tak sobie myslę ze kurcze jednak fajnie jest nie ? !? bo jak wiadomo niedziela to dupny dzien nieprawdaz? wiec niech zleci jakos naj naj konczac tego posta była godz 9:55 dziekuje za uwagę kłaniam sie nisko :D
PS. Jedliscie kiedys KOTA?!?!?! xD
Dodano: 2009-04-19 06:57
Gdyby nie fakt że jutro trza iść do roboty :? to niedzielka była by bardzo milusim dzionkiem.. :D

Dodano: 2009-04-19 12:10
| HardKill napisał(a): |
Gdyby nie fakt że jutro trza iść do roboty :? to niedzielka była by bardzo milusim dzionkiem.. :D
![]() |
w 100 % się zgadzam, wszystko przez ten poniedziałek
Dodano: 2009-04-19 13:50
Wzięłam się w garść i podjęłam decyzję - odchudzam się 8) :lol: Haa, znowu zemdleję :D
Dodano: 2009-04-19 14:06
Dodano: 2009-04-19 19:03
Łoj! Dawno MaryJane u mnie nie było XD Zajebiste popołudnie - tu wielki zlot tuningu na starym lotnisku, a 4 pajaców qrwa se leży placekiem na asfalcie XD Jak mi się dziś podobało :!:
I to delikatne całowanie palców...
Czuję Mery w powietrzu XD
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-04-21 10:20
| xImmortellex napisał(a): |
| Wzięłam się w garść i podjęłam decyzję - odchudzam się 8) :lol: Haa, znowu zemdleję :D |
Ja jak stanęłam na wagę, to też się wystraszyłam
Ale jestem zbyt leniwa, by się odchudzać :D
Dodano: 2009-04-21 11:24
ale wy macie problem xD ja zrzuciłem juz teraz 12 kg od grudnia :D i zadnej diety nie mam O_o
Dodano: 2009-04-21 13:19
fakt
moje żarcie to alko :D dieta cud :D
ps. własnie idę pić na swiezym powietrzu z maine best friend szysiee ktory niestety juz jutro wyjezdza do niemiec na pare miechów .. wiec jak by nie patrzył okazja jest :twisted:
Dodano: 2009-04-21 13:54
A ja nie piję, ale jak czytam posty dzizusu, to aż mam ochotę się przyłączyć. 
Dodano: 2009-04-21 16:34
wampgirl a zapraszam :D milego ciag dalszy za 2H spadam do klubu :D
bosz wrocilem o 7 rano :D Zaraz jade do kumpla na urodziny... i po maine guitar jutro zaczynam uczyc nowego basiste ... a tak mi sie chce ulalala :D