Dodano: 2006-10-05 16:15
ja wbrew wszystkim - pod prąd:) tylko nie wiem jeszcze jak to będzie wyglądało ale jednak...:)
Dodano: 2006-10-05 16:18
No jak to jak? Odpychamy się rączkami a jak się komuś pogorszy, to go przytulamy :D Bo przecież wisimy za szyjki :twisted:
Dodano: 2006-10-05 16:25
No nie za nogi przecież :twisted: A kto się ostatni udusi wygrywa tak? :wink:
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Dodano: 2006-10-05 16:29
Spooko :) Ja dzis w szkole takiej nerwicy dostalam ze ganialam po korytarzu ikrzyczalam ze wszystkich zabije 8O ale przynajmniej pozniej smiesznie bylo :) :mrgreen:
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Dodano: 2006-10-05 16:47
Noooo tak! Za nogi! Sorki za moją sklerozę wieku średniego
No ale tak czy siak, rączki do przytulania będą wolne :D
Dodano: 2006-10-05 16:50
Ja za to się raczej zawieszam i nie kapuję zupełnie o co biega
Potem się belfrzy wnerwiają szczególnie kiedy mam omówic coś co rpzed chwilą było powiedziane a mi w tym czasie wszystko pływalo przed oczami i nawet nie wiedizałem gdzie jestem :twisted:
Dodano: 2006-10-05 18:23
Też motyw :D Tylko trzeba bedzie znaleźc kogoś żeby nas bujał :wink:
Dodano: 2006-10-05 18:58
Zawsze samemu mozna sie rozhustać :)
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Dodano: 2006-10-05 19:08
Jeśli będziemy za szyje wisieć w ścisku to próby rozhuśtania się będą wyglądać dość... dziwnie :twisted: Już sobie to wyobrażam :twisted:
Dodano: 2006-10-05 19:28
Wszystjo jest mozliwe :) Moze i będzie wyglądac dziwnie ale przynajmniej sie pobujamy :wink:
Dodano: 2006-10-05 19:37
Muszę sobie jeszcze tylko przypomniec jak się robiło węzeł wisielczy bo już zapomniałem :twisted: Z drugiej strony jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy dożyję czasu kiedy będziemy się bujać... 
Dodano: 2006-10-05 19:53
Ja Ci kurna niedożyję :evil: A kto mnie bedzie bujał :evil: ?
Bo mi znowu humor się popsuje
...
Dodano: 2006-10-05 19:58
No staram się staram. Jeszcze się trzymam i to w duzej mierze dzięki Wam :D A chyba wiesz ze nie chciałbym zeby Ci się humor popsuł. Jeszcze sobie coś zrobisz bez nas :evil:
Dodano: 2006-10-05 20:03
Jakos damy rade ! czasem jest ciezko ale jak bedziemy sie wspierac to bedzie lepiej :wink: I jak mamy sie wieszac i bujac to WSZyscY ! :twisted: :)
Dodano: 2006-10-05 20:04
Nooo... Bez Was sobie nic nie robię, bo postanowione, że razem idziemy. Trzeba tylko termin i lokalizację ustalić :D
W kupie raźniej!! - jak to powiedziała mucha do muchy :D
Dodano: 2006-10-05 20:41
hehe z takich mysli na temat deprechy to czasem praca pomaga tzn zawalenie sie robota by nie miec czasu na myslenie
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Dodano: 2006-10-05 20:50
No niby racja Sena :) ale trzeba sobie znalesc jakies zajecie zeby sie nozami nie zaczac bawic ..
a co do terinu .. to wam jest tak fajnie mieszkacie w poznaniu .. a ja na prawie drugim koncu polski 
Dodano: 2006-10-05 20:54
a ja sie powoli zastanawiam nad Poznaniem i czy warto bylo.. Ja mam zajec duzo ale sniadanie o 13
a na nogach od 7 do 20 i.. wlasnie do mnie doszlo ze nie wiem czy na dola pomaga tyle pracy ale rypie mi dekiel rowno:D
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Dodano: 2006-10-06 11:59
zatrudnimy kogoś do bujania
a co do poznania to też myślę tam studiować i raczej tak zrobię... Karola, nie martwij się, ja też daleko jestem
Dodano: 2006-10-06 12:49
Ale Ty masz pewnie fajne osoby w swoim miasteczku .. a ja jetsem taka sama .. malo kto mnie tu lubi i ja nie lubie tutejszych ludzi .. :cry: wczoraj zerwalam z chlopakiem bo mnie wkurzyl .. przyjaciele nie maja dla mnie czaseu i mam takiego dola ze chyba juz powaznie pojde sie powiesic :cry:
!!
Dodano: 2006-10-06 12:58
w życiu nie miałam chłopaka, przyjaciółka mnie olewa, brak kogokolwiek gotyckiego (prócz mnie:)) , walnięta matka, któa każe mi się odchudzać na każdym kroku(moja waga jest normalna) i cóż więcej... druga przyjaciółka wyjeżdża na miesiąc do sanatorium, trzecia mieszka 60 km ode mnie (i tu koniec przyjaźni) ; jestem sama jak palec i chcę się do kogoś przytulić a moja ukochana kicia umarła
:cry: :cry: i co ja mam powiedzieć??? :cry: :cry: :cry:
Dodano: 2006-10-06 13:07
Narea: nie przejmuj sie - masz nas! Przyjedziesz na jakis zlot, to wszystkich poznasz:)
Karola: kiedy Regis mówi mi, że jestem wredna, traktuję to tylko i wyłącznie jako komplement:))))) Trzeba było odpowiedzieć Twojemu ukochanemu z przymrużeniem oka, że nie docenia Cię, bo jesteś dużo wredniejsza, niż inne jego koleżanki :twisted:
A tak w ogóle: rzecz jasna, że Was pobujam kochani - ile siły w moich wątłych piersiach!!! :!:
Dodano: 2006-10-06 13:13
Narea czuje sie dokladnie tak jak Ty tyle ze ja jeszcze mam mijego kochanego kotka do ktorego zawsze moge sie przytulic .. i tez jestem jedyna gotycka dziewczyna !
Ale mam jeszcze Was jesteście kochani i potrafiecie mnie pocieszyc :)
Dodano: 2006-10-06 13:32
| kontragekon napisał(a): |
| Narea: nie przejmuj sie - masz nas! Przyjedziesz na jakis zlot, to wszystkich poznasz:)
|
aj aj dziękuję :* :) a co do zlotu to... ekhmfju... mieszkam dość daleko od poznania.... ok.24 km na północ od olsztyna(warm.-maz.
) ale mam zamiar studiować w poznaniu...:)