Castle Party 2010. Strona: 16

Dodano: 2010-07-18 00:43

Dodano: 2010-07-18 13:49

No taki gotycki woodstock

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2010-07-18 18:26

Woodstok jest dla pospólstwa, a na Castle Party to sama Śmietanka przyjeżdza.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2010-07-18 22:11

black_gothic napisał(a):

zgadzam się z panią black gothic i dodam jeszcze że zajebiaszczo być tą śmietanką he he

I am me, and that's what I will be...........

Dodano: 2010-07-19 08:32

a tam dla pospólstwa. mówmy dosadniej bo rzeczy i zjawiska powinny mieć swoje odpowiednie nazwy. woodstock jest dla brudasów i jeśli ktoś tam się wybiera, nawet mimo woli, zwyczajnie takim się staje

Dodano: 2010-07-19 12:23

Dokladnie jednak jest roznica pomiedzy CP-a Woodstockiem.
na CP jest 100% kultury, wszyscy ładnie sie bawią, kulturalnie pija %:)
a na Brudstoku narkotyki,ćpuny,syf& malaria, i ofiary smiertlene które sie zachlały na słońcu.
Po prostu brudna masówka dla punków ble

Dodano: 2010-07-19 13:26

co do 100% kultury to bym się nie zgodził ale w jakichś 85% może oscyluje. tak czy inaczej to miażdżąca przewaga nad smródstokiem gdzie kultury jest tyle co higieny

Dodano: 2010-07-19 16:42

Na CP syf robia jedynie ci co to przyjezdzają pochlać na rynku i laski poobcykiwać czyli tzw hołota ( niestety zawsze się tacy znajdą ) ale ich nie można zaliczyć do mroczniaków a tak poza tym to oczywiście kulturka że jak się człowiekowi odbije po browarku to się rozgląda czy kto nie usłyszał bo wstyd he he

I am me, and that's what I will be...........

Dodano: 2010-07-19 17:50

Katatonia777 napisał(a):
a na Brudstoku narkotyki,ćpuny,syf& malaria, i ofiary smiertlene które sie zachlały na słońcu.

ALE na CP TEZ SA PUNKI CZYLI BATCAVE.

Chwytac chwile ?

pole namiotowe Dodano: 2010-07-20 19:47

mam do zaoferowana duzy ogrod pod pole namiotowe na czas Castle Party 2010 w Bolkowie jesli ktos jest zainteresowany pisac na marta.m90@wp.pl, 10 minut drogi od zamku

Dodano: 2010-07-21 16:23 Zmieniono: 2010-07-21 16:29

gothcure napisał(a):
Szukam ludzi ,ktorzy by chcieli jechac na CP 2010.
Posiadam busa mam szesc miejsc siedzacych.
Mieszkam w Szczecinku jest to woj zachodnio - pomorskie.
Zapraszam Serdecznie moj numer kontaktowy 796249913:)

JADE przez PILE ,POZNAN MOGE ZABRAC PO DRODZE. tanio wezme:)

Chwytac chwile ?

Dodano: 2010-07-21 19:21 Zmieniono: 2010-07-21 19:23

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Katatonia777 napisał(a):

Wszystko zależy od ludzi, porównanie jest jedno , na CP się płaci bilet, na Wood nie, wszędzie można ćpać, być chamem ;-]

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Dodano: 2010-07-21 20:37

Paskievicz napisał(a):
a tam dla pospólstwa. mówmy dosadniej bo rzeczy i zjawiska powinny mieć swoje odpowiednie nazwy. woodstock jest dla brudasów i jeśli ktoś tam się wybiera, nawet mimo woli, zwyczajnie takim się staje

Jak to powiedział kiedyś ktoś mądry "twoja luźna ocena nie jest skrępowana znajomością tematu" Jeśli uważasz że wystarczy tam pojechać żeby być brudasem to się najlepiej wymoderuj sam.100% śmietanki i kultury na CP to ja chyba na inny jeżdżę. Zwłaszcza na polu namiotowym i rynku sama kultutka, tylko wypatrywać ludzi w smokingach.

Jak dobrze być złym.

Dodano: 2010-07-22 10:16

Gorgoth74 napisał(a):
[quote:28c0ad6a25="black_gothic"]Woodstok jest dla pospólstwa, a na Castle Party to sama Śmietanka przyjeżdza.

zgadzam się z panią black gothic i dodam jeszcze że zajebiaszczo być tą śmietanką he he[/quote:28c0ad6a25]
ach, jak pięknie sobie wlewacie :)

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Dodano: 2010-07-24 10:38

Nie chodzi o wyższość tylko o zachowanie.Żentelnem nie pluje na trotuary, nie przeklina w miejscu publicznym, podaje ramię damie itd, itd. Jeśli ta dla mnie Śmietanka to tak, chce w takiej być i chamstwa do niej nie dopuszczać i tepić w swoim otoczeniu.Niech cham czuje , że jest nie na miejscu.

Dodano: 2010-07-24 17:56

gothcure napisał(a):
[quote:c6183c29b7="gothcure"]Szukam ludzi ,ktorzy by chcieli jechac na CP 2010.

JADE przez PILE ,POZNAN MOGE ZABRAC PO DRODZE. tanio wezme:)[/quote:c6183c29b7]

Jadę z Torunia

Wezmę dwie osoby. A jak się ładnie po drodze sprawią to i na kielicha zapraszam

30/os

Męża szukam! :P

Dodano: 2010-07-24 20:46

Tenal napisał(a):
[quote:f4b6eb0f5e="gothcure"][quote:f4b6eb0f5e="gothcure"]Szukam ludzi ,ktorzy by chcieli jechac na CP 2010.

JADE przez PILE ,POZNAN MOGE ZABRAC PO DRODZE. tanio wezme:)[/quote:f4b6eb0f5e]

Jadę z Torunia

Wezmę dwie osoby. A jak się ładnie po drodze sprawią to i na kielicha zapraszam

30/os [/quote:f4b6eb0f5e]

Dodaję gg:1733311

Męża szukam! :P

Dodano: 2010-07-27 15:01

Wolny pokój dla trzech osób w Bolkowie - od czwartku do pon, 150 zł/os. Zapraszam!
Kontakt: 663645453

Dodano: 2010-07-27 19:00

Bea (Bicz)
Bea
gliwice/kraków/Shenzen/Hong Kong

amorphous napisał(a):
No taki gotycki woodstock
Qurcze no co TY... CP jest jedyne w swoim rodzaju!!

demoniczne natury nie są stworzone do tego, żeby kroczyć prostymi drogami; muszą od czasu do czasu zbaczać na bezdroża...

Dodano: 2010-07-27 19:29

black_gothic napisał(a):

Czyli ja się na przykład do pospólstwa zaliczam bo mnie na CP nie stać więc jeżdżę na tańszy Woodstock??

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Dodano: 2010-07-27 19:51

Jeśli ktoś z Pń reflektuje to mamy miejsce w aucie do Bolkowa, wyjazd w czwartek rano kontakt: gg 7050276

'For all those who cried aloud But whose tears were never heard, For all those who died'

Dodano: 2010-07-27 20:08

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

ravenheart99 napisał(a):
[quote:32c8370e4d="black_gothic"]Woodstok jest dla pospólstwa, a na Castle Party to sama Śmietanka przyjeżdza.

Czyli ja się na przykład do pospólstwa zaliczam bo mnie na CP nie stać więc jeżdżę na tańszy Woodstock??[/quote:32c8370e4d]
To już lepiej na nic nie jechać.

Co do CP: Mamy miejsca w samochodzie z Gliwic. Wyjeżdżamy w czwartek, wracamy w poniedziałek. Bierzemy też po drodze . W jedną stronę też weźmiemy

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Castle Party 2010 Dodano: 2010-07-28 01:08

No cóż...Nie tak dawno założyłem ten temat,bo przecież będziemy we wszystkich wcieleniach nawiedzać to miejsce zawsze,a tu już impreza za kilka godzin.Moje oczekiwania co do koncertów są takie jakie są,ale to nieważne.Najważniejsze abyśmy znów wszyscy się tam spotkali i przeżyli jedyny karnawał przeżyć duchowo-muzycznych i aby naładowane akumulatory,mogły nas prowadzić w dalszą drogę...do następnego Castle Party za rok.
Dzięki za wpisy,za to,że wszystkim jakoś zależy aby tam się dostać,być i umieć wyssssać wszystko z tego miejsca...do bólu. W tym roku nie będę rozdawał piw,nie-będę strzelał na zamek...czas i miejsce pokaże ale objawię się...Pozdro dla przyjaciół tych co będą i tych których nie można będzie widzieć...zawsze Was pamiętać będę.Dzięki też,że dzięki Wam istieje Bolków.

...umieranie trwa,więc żyjmy za życia życiem...jeśli jest.

Dodano: 2010-07-28 11:02

O Matko Noc! Jadę jutro z rańca.Calutki dzień w drodze.Znowu będzie mała awanturka , którędy pojechac, obejrzę wdzelakie remonty dróg , mąż będzie klnął tirowców jezdżcych stadami i tych innych kierowców tumanów i tu ......bardzo, bardzo brzydkie wyrazy .Po przyjezdzie ,na Zamek zobaczyć czy stoi, tak jakby mógł nie stac.

Dodano: 2010-07-28 12:10 Zmieniono: 2010-07-28 12:44

"black_gothic" kilka postów wyżej pisałaś, że osoby zaliczające się do tzw. "śmietanki" m.in. nie przeklinają w miejscach publicznych. A co z nie przeklinaniem w ogóle?
Pytam, gdyż nie wiem jak się ma to "kryterium śmietankowatości" do Twojego męża (patrz Twój ostatni post).

Wierzę w Boga, Ojca Wszechmogącego ...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło