Castle Party 2010. Strona: 12

Dodano: 2010-03-31 01:01

HBVILK napisał(a):
[quote:de82d473e5="Envy"]No teraz zamiast Du Hast pewnie poleci Pussy XD. Ja w tym roku rezygnuje z namiotu i komuś na chałupe sie wbije .
Jak mi rodzinka nie podprowadzi Campera to będę miał sypialnie na kółkach z klimą i takimi tam pieprzonymi drobiazgami jak natrysk czy inne takie zamrażarki do lodu...wtedy wbijaj się śmiało bo ja i tak zgubie droge do niego już pierwszego dnia..przynajmniej ktoś dobytku popilnuje [/quote:de82d473e5]

Kusząca propozycja :D

Dodano: 2010-03-31 06:46

sanctaputana napisał(a):
już wystarczy że z CP zrobiono imprezę poruchawczo-zapoznawczą

to tak samo jak z tym portalem

Dodano: 2010-04-10 22:26

Samo się nie zrobiło.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2010-04-17 23:33

Paskievicz napisał(a):
[quote:591603a5b0="sanctaputana"]już wystarczy że z CP zrobiono imprezę poruchawczo-zapoznawczą

to tak samo jak z tym portalem [/quote:591603a5b0]

100 % prawdy niestety

Dodano: 2010-04-18 00:08

Paskievicz napisał(a):
[quote:d7fd8b5318="sanctaputana"]już wystarczy że z CP zrobiono imprezę poruchawczo-zapoznawczą

to tak samo jak z tym portalem [/quote:d7fd8b5318]

Gdzie tam...
Mnie nikt nie wyruchał - a okazja była. Ba! Dwie! Ale o jeden się dowiedziałam za późno - wrrr!

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2010-04-18 00:11

brak słów żeby to skomentować

Dodano: 2010-04-18 00:13

Hitler napisał(a):
brak słów żeby to skomentować

No jak Ty słów nie znajdujesz to kto ma je mieć?

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Dodano: 2010-04-18 08:52

a czasem potrafi jak mało kto :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-04-18 18:24

thistle89 napisał(a):
[quote:2c455603be="Paskievicz"][quote:2c455603be="sanctaputana"]już wystarczy że z CP zrobiono imprezę poruchawczo-zapoznawczą

to tak samo jak z tym portalem [/quote:2c455603be]

Gdzie tam...
Mnie nikt nie wyruchał - a okazja była. Ba! Dwie! Ale o jeden się dowiedziałam za późno - wrrr!
[/quote:2c455603be]Oj dzieci,dzieci...nic tylko dragi.wóda i sex...

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Dodano: 2010-04-18 20:17

E, słuchajcie, a jak ktoś pierwszy raz jedzie i ogółem jest mało życiowo zorientowany, to da radę znaleźć jakąś w miarę dobrą miejscówę?

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Dodano: 2010-04-18 20:29

Raoul_Duke napisał(a):

jest przecież w polsce kilka zajebistych zespołów cold wave, jak choćby DHM, Cieplarnia, Hatestory, Wieże Fabryk, itd. czemu żaden pajac ich nie zaprasza?? tego nie wie nikt :roll: ci organizatorzy to jakieś lamusy.

Z tymi lamusami :) to tez to samo chciałem powiedzieć

Wieże Fabryk są w porządku :)

Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P

Dodano: 2010-04-18 20:33

Mandraghora napisał(a):
E, słuchajcie, a jak ktoś pierwszy raz jedzie i ogółem jest mało życiowo zorientowany, to da radę znaleźć jakąś w miarę dobrą miejscówę?

zależy co rozumiesz przez miejscówkę

nie widziałem jeszcze żeby nie wpuszczali na pole namiotowe

jeśli chodzi o chałupy to lepiej szukać pare miesięcy przed ale nawet w sam dzień festiwalu ludzie znajdują miejsce bez większych problemów, choć ja nazwałbym to raczej szczęśliwymi trafami

Dodano: 2010-04-18 20:43

Mandraghora napisał(a):

możesz spać ze mną w namiocie :D
mimo że jesteś gothką

Dodano: 2010-04-18 20:54 Zmieniono: 2010-04-18 20:59

Paskievicz napisał(a):

No wiesz, jakieś miejsce na jakimś polu namiotowym, najlepiej z dala od depeszowców.

Hitler napisał(a):

możesz spać ze mną w namiocie :D
mimo że jesteś gothką

Eee... dzięki, ale chyba nie. Niestety, nie jesteś gothką.

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Dodano: 2010-04-18 20:56

Mandraghora napisał(a):
[quote:d19a4c07b5="Paskievicz"]

No wiesz, jakieś miejsce na jakimś polu namiotowym, najlepiej z dala od depeszowców. [/quote:d19a4c07b5]
no to zwyczajnie po przekątnej hehe

Dodano: 2010-04-18 21:02

Looz. Ktoś tu wcześniej wspomniał, że niektórzy zajmują te same miejsca od lat, więc miałam obawę, że może zaistnieć sytuacja w stylu: "Ej, to moja miejscówa, wypie****aj". Nie byłoby to moim marzeniem.

Dodano: 2010-04-18 21:05

a co to za problem ewentualnie wypierdolić kawałek dalej hehe

Dodano: 2010-04-18 21:13

Niby nie problem, ale można się speszyć, jak się nie jest Paskieviczem. ;]

Dodano: 2010-04-18 21:23

Tak się jakoś układa, że Ukraińcy z Ukraińcami, prosto do końca i na lewo, Niemcy z Niemcami,na prawo i pierwsza w lewo.Moje przy wejściu na lewo przy domku , w tym roku mogę odstąpić.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2010-04-18 21:32

black_gothic napisał(a):
Tak się jakoś układa, że Ukraińcy z Ukraińcami, prosto do końca i na lewo, Niemcy z Niemcami,na prawo i pierwsza w lewo.Moje przy wejściu na lewo przy domku , w tym roku mogę odstąpić.
No no ja miałem ..ja byłem pierwszy..ale spox zmieścimy się , ja mam tylko motor i mini namiocik a właściwie większą czapke...

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Dodano: 2010-04-18 21:38

thistle89 napisał(a):
[quote:651d90bb73="Paskievicz"][quote:651d90bb73="sanctaputana"]już wystarczy że z CP zrobiono imprezę poruchawczo-zapoznawczą

to tak samo jak z tym portalem [/quote:651d90bb73]

Gdzie tam...
[/quote:651d90bb73]

ehehehe fisl... jak Ty coś powiesz... lol

czyń swoją wolę a stanie się prawem

Dodano: 2010-04-18 21:41

Mandraghora napisał(a):

spokojnie, tylko musisz uważać na starych seksoholików szukających okazji

Dodano: 2010-04-18 21:41

Jak wszędzie.

Dodano: 2010-04-18 21:48

heh taki lajf

Dodano: 2010-04-18 22:03

sanctaputana napisał(a):
[quote:ced8d2ab15="Mandraghora"]E, słuchajcie, a jak ktoś pierwszy raz jedzie i ogółem jest mało życiowo zorientowany, to da radę znaleźć jakąś w miarę dobrą miejscówę?

spokojnie, tylko musisz uważać na starych seksoholików szukających okazji [/quote:ced8d2ab15]

na Alkora XIII :lol:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło