Diorama. Strona: 2

Dodano: 2009-09-15 15:18

bez obaw, ponaddto jak pisalem wczesniej pisząc maila do mnie mozna sobie zarezerwować bilet (bez koniecznosci przedplaty)

Dodano: 2009-09-15 16:56

noo na wszelki wypadek właśnie zarezerwowałem sobie na maila u ciebie jeden bilecik :wink:

mail od eskilla :arrow: to ja :D

Diorama - Synthesize Me

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2009-09-15 17:09

no to ja maila wysłałam - ten solsitocaliente to ja :)

Dodano: 2009-09-15 17:23

Widzę, że Diorame dopadł kryzys finansowy - słabiutki clip.

"Tonight's the night..."

Dodano: 2009-09-15 19:46

To jeszcze sprzed kryzysu - minimalistyczny - mi sie podoba

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2009-09-15 20:09

dla mnie jest zajebiasty :D

Dodano: 2009-09-23 09:13

A czy dla Kościgęby z Wrocka znajdzie się kawałek podłogi na tej zacnej imprezie :?: :wink:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2009-09-23 09:57

Stowarzyszenie Radio Taxi Club "RTC 1-96-26" jest Partnerem imprezy
Wszystkim przybywającym na Zlot do Eskulapa RTC zapewnia tańsze przewozy na terenie całego miasta.
Ustalone zostały Promocyjne ceny STAŁE na przejazdy na trasach:
Dworzec PKS - Eskulap 11 pln / 14 pln
Dworzec PKP - Eskulap 11 pln / 14 pln
Lotnisko Ławica - Eskulap 18 pln / 22 pln
Gdzie pierwsza cena obowiązuje od 6:00 - 22:00 a druga 22:00 - 6:00
Poza tym na WSZELKIE inne połączenia na terenie miasta Poznania są przez RTC wykonywane w ten dzień z 10% zniżką, może to niewiele, ale my poznaniacy lubimy oszczędzać
Istnieją tylko trzy proste warunki skorzystania w powyższej oferty:
1. Zamówić taxi z korporacji RTC numer telefonu (61) 1-96-26
2. Gdy zamawiać będziecie taxi a także już wsiadać do niej mówicie że chcecie jechać na HASŁO : Depeche Mode
3. Do taxi mieści sie maksymalnie 4 osoby.

Dodano: 2009-10-04 19:10

Hmmm rozumiem, że nie ma problemu z wejściem z aparatem? :) Wolę się upewnić:)

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Dodano: 2009-10-07 15:47

nie ma problemu, nie ma depozytu itp

nie bierzcie tylko kamer video, dv itp

to już za 3 dni :D

rozmawiamy juz z manago o kolejnych gwiazdach, które znacie i lubicie ale na razie odpowiedziałem im że zobaczymy jak wyjdzie event sobotni, czy się spodoba pomysł, dopisze frekwencja itd... we'll see

a teraz:

http://www.youtube.com/watch?v=CxyQMybgWpY

świeżutkie:)

Dodano: 2009-10-08 20:26

KostucH napisał(a):
A czy dla Kościgęby z Wrocka znajdzie się kawałek podłogi na tej zacnej imprezie :?: :wink:

Kostusiu, przyjeżdżasz ??? :D

Dodano: 2009-10-09 11:18

freya_blathin napisał(a):
Kostusiu, przyjeżdżasz ??? :D

Zaskoczonaś Szanowna? Oczywista oczywistość, że przybywam :) Orszak mój skromny bowiem sam przybywam jednakowoż w waszych li progach samotność to obca marka :)

Dodano: 2009-10-10 13:13

Koncert nieważny :twisted:
o 22.00 startuje Depeche Mode Night :twisted: :twisted: Doczekać się nie można 8)

forever alone immortal

Dodano: 2009-10-10 16:45

no i znowu mam nie fart :? z powodu choroby niestety nie będzie mnie na Dioramie :cry: Shit...życzę wszystkim super zabawy podczas koncertu 8)

Diorama - Das Meer

:cry:

Dodano: 2009-10-11 13:36

Czy ktoś nie znalazł tudzież nie wszedł w posiadanie torebki na ramie, skajaniepękaja, w środku wyłożona różowym materiałem z zawartością na której bardzo mi zależy, czyli klucze do domu ze smyczą i słonikiem pluszowym, wszystkie dokumenty w tym dowód, prawo jazdy, komkarta, bluzeczka czarna z długim rękawem i nie pamiętam co tam jeszcze wcisnęłam. Generalnie zależy mi na portfelu, dokumentach i kluczach. Kasy nie było, a jak było to jakieś 5zł także na zdrowie.... :roll:

EDIT:
telefon też był Podniszczony Ericsson, także na karcie Sim też by mi zależało...

Bo wypadek to dziwna rzecz... Nigdy go nie ma dopóki się nie zdarzy.

Dodano: 2009-10-11 18:45

Attackowi i reszcie organizatorów goście z Bydgoszczy dziękują za mega udany koncert...fakt faktem frekwencja mogłaby być większa, aczkolwiek uważam, że warto pomysł z koncertami kontynuować, czy to przy okazji kolejnych zlotow DM, czy innych okazjach :)

na kolejny raz poproszę Frozen Plasma*, zresztą jak Felix wychodził to go poprosiłem by zabrał Vasiego i przyjechał z dorobkiem FP, więc temat został bardzo delikatnie rozpoczęty :)
Felixa z solowym materiałem też chętnie ujrzę :)

jeszcze raz muchos gracias :)

* na VNV Nation też sięnie obrażę

Bring war to the world, let people kill themselves, make some room for ME!! [url=http://www.last.fm/user/shaiiboos/?chartstyle=Bones][img:074b44e828]http://imagegen.last.fm/Bones/recenttracks/3/shaiiboos.gif[/img:074b44e828][/url]

Dodano: 2009-10-11 19:45

Koncert był zajebisty :)
Ukłony za pomysł. DM Party juz troche mniej... Brak było klimatu na sali głównej (głównie światło) za to na pięterku poza masakrująca muzą takowy był
Ale i tak piątka za imprezę :)

Dodano: 2009-10-11 19:50

Jedyne co było złe to to ohydne, drogie i małoprocentowe piwo z kija. Ale to już wina klubu

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2009-10-11 20:07

:cry: szkoda wielka że dopadło mnie choróbsko,akurat przed samym koncertem Dioramy :cry: a tak chciałem być na tym koncercie i poznać w końcu co niektórych Dark Planetowiczów osobiście :? grrr

Dodano: 2009-10-11 20:28

Dla mnie koncert to była jedna wielka magia. Każdy utwór ze staranną dokładnością zagrany i zaśpiewany. Kontakt z publicznością wspaniały. Klimat niesamowicie jak dla mnie czarujący i wciągający. Nie spodziewałem się tego :) Jestem mega zadowolony z koncertu i nie żałuję wydanej kasy.

Dalsze imprezy też super, to co najbardziej było drażniące to brak wentylacji i ciągła potrzeba zaczerpnięcia powietrza przy wejściu do klubu. Przyznam jednak, że spodziewałem się o wiele więcej ludzi na after party.

Tak czy siak chętnie wybiorę się na kolejne wydarzenie tego typu jeśli tylko poziom finansów mi na to pozwoli :)

Dodano: 2009-10-11 22:05

minawi napisał(a):
Jedyne co było złe to to ohydne, drogie i małoprocentowe piwo z kija. Ale to już wina klubu

Proszę, droga koleżanko, nie obrażać szacownego trunku zwanego piwem. To była po prostu woda koloru piwa :/

Dodano: 2009-10-12 06:40

Ev napisał(a):
Czy ktoś nie znalazł tudzież nie wszedł w posiadanie torebki na ramie, skajaniepękaja, w środku wyłożona różowym materiałem z zawartością na której bardzo mi zależy, czyli klucze do domu ze smyczą i słonikiem pluszowym, wszystkie dokumenty w tym dowód, prawo jazdy, komkarta, bluzeczka czarna z długim rękawem i nie pamiętam co tam jeszcze wcisnęłam. Generalnie zależy mi na portfelu, dokumentach i kluczach. Kasy nie było, a jak było to jakieś 5zł także na zdrowie.... :roll:

EDIT:
telefon też był Podniszczony Ericsson, także na karcie Sim też by mi zależało...

Może spróbuj przedzwonić do klubu? Jest szansa, że ktoś znalazł i zostawił np. w szatni.

Co do koncertu - dla mnie po prostu super, aż brak mi słów, więc więcej pisać nie będę A 7 zł za profanację piwa to gruba przesada. Wstyd.

Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.

Dodano: 2009-10-12 08:45

a ja nie byłem bo mi zabrakło milion dolarów, a jak teraz dodatkowo czytam jakie były ceny to jeszcze by wyszło że zabrakłoby 2 miliony :wink:

Dodano: 2009-10-12 10:50

no to po dżamprezie :)
Minus z mojego punktu widzenia jest tyko jeden: musiałem przed imprezą załatwić sprawę służbowej natury i nie mogłem jechać ze wszystkimi, tylko wcześniejszym pociągiem. A potem się okazało, że całość zajęła mi raptem pół godziny i mój pospiech był niepotrzebny. Niech to szlag!

Potem pojechałem do przyjaciół, gdzie spędziliśmy czas na radosnych pogaduchach. Tak radosnych, że o koncercie najzwyczajniej w świecie zapomniałem :D
Sama impreza towarzysko madafaka , muzycznie nieco mniej. Podobało mi się, że na sali DM było parę piosenek, które są mniej znane i rzadziej puszczane na imprezach mniejszego kalibru.

Pod koniec była śmieszna rzecz: razem ze znajomymi poszedłem na taksówkę, a potem okazało się, że stała przed klubem jedna (reszta chwilowo się rozjechała). Kiedy do tej jednej wsiedli znajomi, okazało się, że ja muszę wracać pieszo. Gdybym wiedział, to nie przerywałbym nieco przerywanej i chaotycznej, ale mimo późnej pory i tak dość sensownej konwersacji z pewną uroczą Warszawianką (tzn, chyba Warszawianką, wiem, że tam studiuje). W zamian za to miałem godzinny spacer po deszczu, wrr...

A na drugi dzień mieliśmy poprawiny :) Zostałem na nich posądzony o ADHD, pakt z siłami nieczystemi otoczony nienawiścią powszechną, albowiem po dwóch godzinach snu byłem świeżutki i energiczny, podczas znajomi byli na skraju wyczerpania :D Cóż, ja dużo mogę :D

Dodano: 2009-10-12 11:32

Paskievicz napisał(a):
a ja nie byłem bo mi zabrakło milion dolarów, a jak teraz dodatkowo czytam jakie były ceny to jeszcze by wyszło że zabrakłoby 2 miliony :wink:

Pasqd patafianie! Trza bylo powiedzieć to bym Ci skitrał kilka bronów na zapleczu!
dałbyś znać i byśmy sie dogadali.
Co za Dumbass... <facepalm>

enjoy the violence

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło