Diorama. Strona: 3

Dodano: 2009-10-12 22:29

a oto i fotki z sobotniego mega koncertu Enjoy :D

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=8289

Bad Girls Have More Fun ]:->

Dodano: 2009-10-13 07:47

na początek poza podziękowaniami dla wszystkich którzy nas w tym roku odwiedzili garść naszych 'very rare' and special fotek

beforek z bunuby z piątku

specjalny prezent Agaty podpisany własnoręcznie przez Trbn'a

soundcheck

historyczna flaga w rękach Leny

soundcheck c.d.

soundcheck

pożegnanie na Ławicy

i koniec najwazniejsze - prawie jak 'prywatny' występ dla Pani bez ktorej ten koncert nigdy pewnie by sie nie odbył

specjalne podziękowania dla zespołu za ostatni kawalek ktory pozwolilem sobie zamowic podczas spotkania w Bunubie czyli Said But True

ps. informacje nt zbiórek i aukcji wkrótce przekaże Wam Ryhu

więcej refleksji ode mnie pewnie jutro - jeszcze się zbieram i ograniam
to było wyczerpujace ale wspaniale przezycie

DM fans ->
podczas soundchecku Torben zagrał na piano i zaśpiewał Little 15 oraz zagrał też z ręki na piano Somebody

zainspirowały go zapewne wiszące już dekoracje

ps2. sety u góry miały w zamyśle byc bardziej urozmaicone niestety w ostatniej chwili dwoch Djs musialo odwolac przyjazd, od 2:00 staralem sie serwowac lzejsze klimaty plus realizowac wasze zamowienia tudziez nie zalowalem sobie Kraftwerka, Dioramy, Diary, Roboti COCAIN! F242, Nitzer Ebb z Die Krupps, Mind in a Box, DeVison...

Dodano: 2009-10-13 23:14

Angelwing napisał(a):
a oto i fotki z sobotniego mega koncertu Enjoy :D

http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=8289

O Fajne!
Miło sobie odświeżyć wspomnienia :)

Dodano: 2009-10-16 18:17

Koncert był rewelacyjny :) To był mój pierwszy raz w Poznaniu i mam nadzieje, że nie ostatni:)
Pozdrawiam i przesyłam gorące podziękowania dla organizatorów:)

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło