... Dodano: 2010-06-20 14:53
Ty nie masz argumentów. Tylko wyrażasz swoją "wyssaną z palca" opinię.
Ja kieruje się w życiu faktami i doświadczeniami (także cudzymi). Twoje zdanie to Twój urojony światek. :) Zachowujesz się jak te "buraczane damy" i "słomiane księżniczki" z Warszawy. Najmądrzejsze, najpiękniejsze i tylko one wiedzą, i mają to co najlepsze - a reszta to tandeta. W ogóle jakim prawem ktokolwiek może negować Twoje jedyne, słuszne zdanie ? Chamstwo!
A robię co chcę ! No, prawie co chce :)
Dodano: 2010-06-20 15:08
A co to tylko Warszawa jest na świecie? Osobiście nie przepadam za ludźmi z rejonów stolicy bo w kontakcie bezpośrednim poza kilkoma miłymi wyjątkami okazali się być burakami, więc może to nie tyczy się tylko kobiet po 30 stce. Miej też na uwadze,że nie tylko Ty masz doświadczenia życiowe i nie tylko Twoje doświadczenia są jedyne słuszne. Wydaje się,że masz potężny problem z samym zagadnieniem istnienia kobiet po 30 stce. A może po prostu Tobie doskwiera wiek i nie wiesz co począć? Ja bym radził wrzucić na luz i się nie spinać bo to szkodzi zdrowiu i czerpaniu jakiejkolwiek przyjemności z życia. Wiek w dowodzie jest nie ważny, ważne jak się człowiek czuje ze sobą i w jaki sposób wchodzi w interakcje z otoczeniem - czy jak starzec czy jak młody/w średnim wieku człowiek.
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
... Dodano: 2010-06-20 15:11
| Tom1977 napisał(a): |
| Ty nie masz argumentów. Tylko wyrażasz swoją "wyssaną z palca" opinię.
Ja kieruje się w życiu faktami i doświadczeniami (także cudzymi). Twoje zdanie to Twój urojony światek. :) Zachowujesz się jak te "buraczane damy" i "słomiane księżniczki" z Warszawy. Najmądrzejsze, najpiękniejsze i tylko one wiedzą, i mają to co najlepsze - a reszta to tandeta. W ogóle jakim prawem ktokolwiek może negować Twoje jedyne, słuszne zdanie ? Chamstwo! |
Ha ha ha ha, człowieku o czym ty piszesz? Jaka wyssana opinia? Jaki urojony światek. Jeśli dla ciebie 30-stka to nekrofilia to dla 17-stki 33-letni facet tym bardziej. Też miałam 17-naście lat, trochę więcej oleju w głowie niż koleżanki i pamiętam jak to wyglądało, zarówno z mojej strony jak i z obserwacji koleżanek.
Warszawa... no cóż, z tego co piszesz to Minawi miała rację pisząc, że te 24-latki w rzeczywistości mają po 34 lata.
Ooo teraz chamstwo. Chamstwem było twoje hasło do HardKilla odnośnie nekrofilii, poniekąd obraziłeś również kobiety ok. 30-stego roku życia. Do tego tekst "młody wygląd". Taaak , ty to masz dziedziczny młody wygląd, ale kobieta już nie może mieć. Policytujemy się na kurze łapki? Przegrywasz w przedbiegach.
... Dodano: 2010-06-20 15:15
Raven...W stolicy mieszka może 15% rodowitych reszta to buraki dojazdowe.
Dlatego ja opuściłem to miasto. Tam nikt normalny albo rozsądny (definicje tych określeń są różne) długo nie wysiedzi.
... Dodano: 2010-06-20 15:19
A chamstwem od niego było podejrzenie o pedofilię. Także odwdzięczyłem się.
Dodano: 2010-06-20 15:22
Nie mam kurzych łapek.
Dodano: 2010-06-20 15:25
Nie dublujemy postów! Proszę połączyć w jeden.
A panowie obaj to dzieci w przedszkolu? Jeden drugiego obraził więc 1:1. Określając kobiety mianem "wapna gaszonego" wykazałeś się waść chamstwem niestety. Można w inny i kulturalny sposób dać wyraz swojej dezaprobaty dla płci przeciwnej albo dla płci przeciwnej w określonym przedziale wiekowym. Byłoby dobrze gdyby już nikt nikogo nie obrażał - to forum publiczne służące dyskusji a nie obrzucaniu się wapnem (obojętnie czy gaszonym czy palonym) .
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
... Dodano: 2010-06-20 15:32
| A chamstwem od niego było podejrzenie o pedofilię. Także odwdzięczyłem się. |
Nie kolego z portalu. Twoja nekrofilia była pierwsza. W twoim wieku szukanie kobiety poniżej 24-tego roku życia, a więc nawet 17-18 letniej to faktycznie nie jest normalne.
Nie masz kurzych łapek ????? No tak, bo to już sa bruzdy. Ha ha ha. I wiesz co? Gdybyś nie napisał , że kobieta młodsza od ciebie to wapno w zestawieniu z twoim młodym wyglądem, to bym się z ciebie tak nie nabijała.
Dodano: 2010-06-20 15:35 Zmieniono: 2010-06-20 15:40
Tom1977 popatrz uważnie na kolejność postów !!! to ty pierwszy wyskoczyłeś wobec mojej osoby z nekrofilią,więc o jakim odwdzięczeniu ty gadasz chłopie widać i na wzrok ci już padło,no to tyle w kwestii wyjaśnienia. I Odpuść sobie już tą bezsensowną polemikę.
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2010-06-20 15:36
Tak mi się przypomniało teraz jak kiedyś Jeremi Przybora usłyszawszy rozmowę dwóch dziennikarzy narzekających na starszych ludzi wtrącił się i powiedział,że on zna sposób na starych ludzi. Zapytany jaki to sposób odpowiedział "Najlepiej zabijać ich za młodu."
... Dodano: 2010-06-20 15:42
Raven. Na miano kobiety trzeba zasłużyć. Tak na miano mężczyzny ale to kwestia pewnych uwarunkowań umysłu. Nie obrażam kobiet bo je szanuję i biorę za wzór dla współczesnych bab... I nie ja pierwszy określiłem 30'tki.
Gabriela napisała "stare pudło" :) i z tonu jej wypowiedzi na tym forum można uznać za szczerą opinię. I te ataki wmawianie mi prostaty :)
Ona zaczęła :)
Dodano: 2010-06-20 15:43 Zmieniono: 2010-06-20 15:50
| HardKill napisał(a): |
i na wzrok ci już padło
|
Ach, ta starość... ha ha ha ha
Tomku. To jest mój pierwszy post
E tam, kobieta trzydziestoletnia to już stare pudło przecie jest. He he he he
Zaraz potem odpisałam Nucie, że to autoironia. Twój post pojawił się po moim wyjaśnieniu postu nr 1.
Gdybyś przeczytał uważnie, to byś trochę pomyślał.
... Dodano: 2010-06-20 15:47
| Raven. Na miano kobiety trzeba zasłużyć. Tak na miano mężczyzny ale to kwestia pewnych uwarunkowań umysłu. |
Tu masz rację w jednym i drugim tylko pytanie od kogo dostałeś prawo bycia arbitrem tego kto zasłużył a kto nie?
... Dodano: 2010-06-20 15:48
HardKill masz rację. Przepraszam i przyznaje się do błędu. Ja pierwszy nazwałem Cie nekrofilem. Ale pedofilia to przegięcie gorsze od nekro.
Chociaż... Obydwa przegięte.
... Dodano: 2010-06-20 15:56
| HardKill masz rację. Przepraszam i przyznaje się do błędu. Ja pierwszy nazwałem Cie nekrofilem. Ale pedofilia to przegięcie gorsze od nekro.
Chociaż... Obydwa przegięte. |
Ja ci dokładnie napisałam - "ocierasz się o pedofilię" To było odnośnie, lecą na mnie 17nastki. Przypomnę ci coś. Kiedy oboje dorastaliśmy legal był po ukończeniu 16-stego roku życia, potem to zmienili na 15-ście. Ale później pewna pani minister miała pomysł na zakaz do 18-nastki.
.... Dodano: 2010-06-20 16:04
Jeszcze nie napisałem, ze ktoś z tego forum zasługuje czy nie- na miano kobiety czy mężczyzny. Na pocieszenie napisze Tobie Raven - ja w.g. swojej terminologii nie czuje się 100% mężczyzną. I tu cytuje słowa z "Dnia Świra"- "...niema takiej potrzeby"
http://www.youtube.com/watch?v=otqKhjkct1M
Czasem "arbitruje" bo miałem dobre przykłady w życiu.
Dziwie się współczesnym, młodym ludziom jak nielogicznie wręcz destrukcyjnie postępują popełniając te same błędy po X razy.
Mnie tez inni oceniają tylko dlatego, ze mam długie włosy i wąsy :)
Dodano: 2010-06-20 16:08
Mnie nie trzeba pocieszać bo nie czuje się źle ze swoją osobą wręcz przeciwnie. Jak miałem długie włosy też byłem szczęśliwy. I też mnie oceniano. I miałem to głęboko w .... jeśli nie oceniał mnie ktoś na kim mi zależy. Proponuje uczynić tak samo - naprawdę lepiej się wtedy żyje. Szkoda czasu na pierdoły.
.... Dodano: 2010-06-20 16:11
|
Dziwie się współczesnym, młodym ludziom jak nielogicznie wręcz destrukcyjnie postępują popełniając te same błędy po X razy. Mnie tez inni oceniają tylko dlatego, ze mam długie włosy i wąsy :) |
Ooo dziwisz się??? A czy tak czasem wcześniej nie napisałeś , że te lecące na ciebie 17-nastki są dojrzałe umysłowo???
I co z tego, że masz długie włosy i wąsy. Mój mąż też ma. Nawet brodę ma :) Głupie stereotypy.
Dodano: 2010-06-20 16:13
oki Tomciu koniec na ten temat już gadki :)

... Dodano: 2010-06-20 16:14
Raven. Tez olewam. Tylko czasem... trzeba użyć paralizatora na agresywnych kretynów.
Musze spadać. Miłego dnia Wam życzę - od chama i szowinisty :)
Dodano: 2010-06-22 12:40
Jak to gdzie jest,przecie na browarku droga sphinxio :)

Dodano: 2010-06-22 17:46
Każdego to czeka...
Jestem inny bo myślę,wierzę w siebie i słucham siebie, inni ludzię nie myślą i wolą słuchac innych
Dodano: 2010-06-22 22:46
Browar czy 30-stka?
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy