Kiedy kobieta dobiega trzydziestki. Strona: 3

Dodano: 2010-06-17 11:34

E tam, kobieta trzydziestoletnia to już stare pudło przecie jest. He he he he :)

Dodano: 2010-06-17 15:22

Gabriela napisał(a):
E tam, kobieta trzydziestoletnia to już stare pudło przecie jest. He he he he :)

Oj nie zawsze.Bywa często i tak,że po 30stce kobieta żyje pełną piersią

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

Dodano: 2010-06-17 15:49

Nuta napisał(a):
[quote:8cb4689a79="Gabriela"]E tam, kobieta trzydziestoletnia to już stare pudło przecie jest. He he he he :)

Oj nie zawsze.Bywa często i tak,że po 30stce kobieta żyje pełną piersią[/quote:8cb4689a79]

Bywa często? Ha ha ha ha. Dobreee. Mój post Nuto to autoironia, a prawda jest taka, że swojego wieku tak naprawdę się nie czuje. W sensie, niby wiesz ile masz , ale co z tego ? Kilo pudru na twarz i można wyjść do ludzi. :)

:) Dodano: 2010-06-18 17:01

Racja... Dla mnie baba po 30 tce to wapno gaszone :D. Mieszkałem około trzydziestu lat w stolicy i takie panie szokowały swoim zużyciem biologicznym. Do tego jak wolna, "bezmężna" to umysł wypaczony.
Raczej nie "startuje" do starszych niż 24 lata. Z doświadczenia wiem, że nie wiek świadczy o inteligencji człowieka.
Jeśli kogoś uraziła ta wypowiedź to... nie jest mi przykro!

A robię co chcę ! No, prawie co chce :)

Dodano: 2010-06-18 17:06

No w sumie racja.Ale zauważyliście,że im starsza tym bardziej jej bije na umysł? [chociaż zawsze bywają wyjątki]

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.

... Dodano: 2010-06-18 17:13

Może to wścieklizna macicy? :D

:) Dodano: 2010-06-18 19:59

Tom1977 napisał(a):
Racja... Dla mnie baba po 30 tce to wapno gaszone :D. Mieszkałem około trzydziestu lat w stolicy i takie panie szokowały swoim zużyciem biologicznym. Do tego jak wolna, "bezmężna" to umysł wypaczony.
Raczej nie "startuje" do starszych niż 24 lata. Z doświadczenia wiem, że nie wiek świadczy o inteligencji człowieka.
Jeśli kogoś uraziła ta wypowiedź to... nie jest mi przykro!

no to ciekawe jak oceniasz te 24-latki... zdziwiłbyś się, bo niektóre tak naprawdę mają ponad 30chę sama mam prawie 30 i gdyby do mnie startował ktoś z takim podejściem jak Kolega to z miejsca nie miałby szans

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

:) Dodano: 2010-06-18 20:38

Mnie już niczym nie zaskoczą baby. I już swoją "promocję" skończyłem parę lat temu.
Teraz mam gdzieś czy komuś się podobam ja i moje poglądy czy nie.
Żyje dla siebie.

Dodano: 2010-06-19 10:22

Święte słowa.W pewnym wieku jest się niezależnym umysłowo od innych.Do tego trzeba dorosnąc.
Tym , którzym nie podoba się starość .
Nie starzejcie się, umrzyjcie dzisiaj, Albo zostancie wiecznymi dziećmi z "Blaszanego BĘbenka".

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2010-06-19 10:34

Im starsze wino ,tym wyborniejszy to trunek <mniam> kobieta w wieku 30 lat to esencja sam miodzik :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-06-19 11:21 Zmieniono: 2010-06-19 11:30

Tom1977 , ty sadząc po nick'u masz 33 lata, a może nawet więcej? Stary cap z ciebie. :) Za kilka lat prostata się będzie kłaniać i zaczniesz łysieć, he he he. A tak ogólnie do dowodów zaglądasz ,że wiesz ile laska ma lat?
Promocję siebie już dawno skończyłeś... hmm... żeby załapać się w twoim wieku na dwudziestkę , to niestety promocja niezbędna.

Nuta, małe pytanie. Co im bije na mózg, z jakiego toż znowu powodu? Uważaj, też będziesz miała trzydzieści. I to tak szybko, że nie zauważysz. Psychologa sobie już teraz gdzieś znajdź, bo się załamać można w tym wieku. A zapomniałam , ty pewnie będziesz jedną z tych "często zdarza się" co żyją pełną piersią.

Hardkill, chylę kapelusza, szacuneczek.

Łooo ale mam ubaw, Black_gotic, ty pewnie też

:) Dodano: 2010-06-19 11:38

HardKill jesteś nekrofilem? :D

Gabriela zaglądam do dowodów :) U mnie młody wygląd i zdrowie jest przekazywane genetycznie :)
I póki co nawet 17nastki "lecą" na mnie. I nie muszę się promować. W myśl powiedzenia "każda potwora znajdzie amatora".

:) Dodano: 2010-06-19 11:49

Tom1977 napisał(a):
HardKill jesteś nekrofilem? :D

Gabriela zaglądam do dowodów :) U mnie młody wygląd i zdrowie jest przekazywane genetycznie :)
I póki co nawet 17nastki "lecą" na mnie. I nie muszę się promować. W myśl powiedzenia "każda potwora znajdzie amatora".

Aaaaa... młody wygląd??? Na avatarze nie widać ha ha ha.
17-nastki powiadasz, dobreee. 17-nastce raczej do dowodu nie zajrzysz. A i uważać trzeba na taką 17-naskę, ponieważ ciuchy makijaż i solarium 14-latce potrafią dodać kilka lat.
Zarzucasz HardKill'owi nekrofilię, a sam się ocierasz o pedofilię.

Dodano: 2010-06-19 12:23

Gabriela,dobra.Nie jestem jakimś prorokiem,by przewidzieć co ze mną się stanie za 10-11 lat.Może nie będę musiała łazić po psychologach,może wyląduję w tym czasie w zakładzie psychiatrycznym,nie wiem.
Bywają takie 30stki,które:
-wpadają w romanse z młodszymi od siebie
-nie mogące się pogodzić z własnym wiekiem i na siłę chcą z siebie robić na młodsze
-lub też takie,które mają świadomość ile mają lat,pogodziły się z tym,żyją własnym życiem i nie robią z siebie nie wiadomo kogo[a to bywa czasem trudne,kiedy się żyje w epoce 'wiecznej młodości',hehe]

Ale coś mi się zdaje,że robisz jakieś głupie prowokacje i celowo jeżdzisz po każdym.Nie?:]

Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubi&#261;,gdy odnosisz sukces.

Dodano: 2010-06-19 12:46 Zmieniono: 2010-06-19 12:52

Właśnie nie jesteś prorokiem , to nie pisz takich głupot. Ja ci napisałam wcześniej, że mój pierwszy post to autoironia, żadna prowokacja. Powiedz mi o ile musi być młodszy facet od 30-stki, żeby to było szokujące? A 30-letni facet uganiający się nastolatkami to w porządku? Ty byś się pewnie takiego złapała. Tylko wiesz jest mały problem. Bo już przed trzydziestką oglądałabyś codziennie w lustrze swoją twarz i szukała do maskowania nowej zmarszczki, bo partner lubi młode. No wtedy to faktycznie, odbiło by ci na punkcie swojego wieku.
I tutaj zgodzę się z Black_gotic, jeśli 30-letniej kobiecie odbija na mózg, albo jest wapnem gaszonym, to niech sobie czas w miejscu zatrzyma.
A tak ogólnie to piszesz jakby 30-stka miała tyle zmarszczek i była tak niedołężna co 70-siątka. Pogodziły, albo nie pogodziły się ze swoim wiekiem buhahaha.

Dodano: 2010-06-19 14:19

Tom1977 nie, nie jestem nekrofilem :) może i młodo wyglądasz,17tka nawet tego nie zauważy hehehe :) a ty skoro tak lubisz te 17tki jesteś pedofilem...? jak zwróciła na to uwagę Gabriela
,bo wiesz sex z osobą nie pełnoletnią w twoim wieku nie jest czymś normalnym :D

Dodano: 2010-06-19 16:53 Zmieniono: 2010-06-19 16:54

Hardkill- jest takie powiedzenie - uderz w stół a nożyce się odezwą. Jeśli akceptuje się swój wiek jak dwie Panie tutaj to można się tylko śmiać z tego że 30-stka nadchodzi tak jak zrobiła to autorka wpisu. Gorzej jak ktoś zaczyna wypisywać że z czymś skończył,że mu coś niepotrzebne a innym w tym wieku "wali na łeb". Bez spinki panowie i Panie. Dobra 30-stka nie jest zła,ba potrafi wyglądać jak 23 latka a być jednocześnie dojrzałą i wspaniałą osobą. To,że na dojrzałego faceta lecą 17-nastki to żadna nowość ani osiągnięcie. Zafascynuj sobą starszą od siebie kobietę - już nie tak łatwo? Dlaczego? Bo "wapnu gaszonemu " "wali na łeb"? Niee-e, bo przyszedł czas na dojrzałość i oparcie w facecie a nie na zabawę z chłopcem. Pozdrawiam.

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

... Dodano: 2010-06-19 17:14

Ja tych 17'nastek nie "bara bara". Wam to tylko jedno w głowie? Nie na samym sexie opiera się życie. Na awatarze to sobie można wyglądać jak się chce (gimp, fotoszkop). Liczy się "real". I skąd ten atak? To złośliwość czy depresja (nie moja)? A kto się ugania za tymi nastolatkami? Chyba nie ja. Coś pisałem o "promocji". Raven masz dużo racji. Tylko te młodsze, które poznaje to nie przeciętne głupiutkie "lachonki" tylko coś sobą reprezentujące, o dziwo dojrzałe umysłowo dziewczyny. I nie ma mowy o jakimś związku bo nie jestem "kamikadze". W życiu nie spotkałem 30'tki z wyglądem "nawet" 25'tki. Przypominam, że pisałem o wolnych i zmanierowanych. Te normalne to już dawno zajęte...

:) Dodano: 2010-06-19 17:21 Zmieniono: 2010-06-19 17:28

Gabriela napisał(a):
A i uważać trzeba na taką 17-naskę, ponieważ ciuchy makijaż i solarium 14-latce potrafią dodać kilka lat.
no fakt te zabiegi postarzają szczególnie sloarka ciekawe jak będzie wyglądała taka 14 za następne 3 lata pewnie już jak 45 letnia murzynka

Harlequin napisał(a):
gdyby nie Twoja kobieta, to pewno pucował bys torpede w domowym zaciszu <lol>
ja torpedę ?? militaria mnie nie interesują

Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P

Dodano: 2010-06-19 18:08

Tom 1977 - wpadnij do Poznania. Przedstawię Ci kilka moich znajomych i moją dziewczynę. Niektóre mają prawie 30 a wyglądają na 23.

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

... Dodano: 2010-06-20 12:06

Tom1977 napisał(a):
Ja tych 17'nastek nie "bara bara". Wam to tylko jedno w głowie? Nie na samym sexie opiera się życie. Na awatarze to sobie można wyglądać jak się chce (gimp, fotoszkop). Liczy się "real". I skąd ten atak? To złośliwość czy depresja (nie moja)? A kto się ugania za tymi nastolatkami? Chyba nie ja. Coś pisałem o "promocji". Raven masz dużo racji. Tylko te młodsze, które poznaje to nie przeciętne głupiutkie "lachonki" tylko coś sobą reprezentujące, o dziwo dojrzałe umysłowo dziewczyny. I nie ma mowy o jakimś związku bo nie jestem "kamikadze". W życiu nie spotkałem 30'tki z wyglądem "nawet" 25'tki. Przypominam, że pisałem o wolnych i zmanierowanych. Te normalne to już dawno zajęte...

HardKill również nie napisał ,że śpi z 30-stką. Piszesz 30-stka wapno gaszone, a ty to co? Młodzieniaszek tak? Buhahahaha. "Lecą na mnie 17-nastki" - wielkie mi osiągnięcie. Dojrzałe umysłowo? Szczęściarz z ciebie, bo takich jest bardzo mało. A tak ogólnie to te dojrzałe umysłowo poniżej 20-ścia nie sikają za gościem starszym o 10-15 lat. Chyba, że któraś lubi nekrofilię, albo ty gadasz ,że masz 26. Ty nie tylko na avatarze wyglądasz na swój wiek. Na zdjęciach również.
Nigdy nie spotkałeś 30 wyglądającej młodziej? No popatrz, bo ja taką widzę codziennie w lustrze. Ja mogę napisać, że młody wygląd mam dziedziczny, moje siostry to mogą napisać. Ale ty Tomeczku niestety, ale wyglądasz starzej od mojego męża który ma rok więcej od ciebie. No i dlatego cię wyśmiałam. Poza tym, jeśli dla ciebie kobiety w twoim wieku są stare, to nie dziw się, że któraś wypomni ci wygląd. O!

Dodano: 2010-06-20 12:54

To prawda Gabrielo :) nie napisałem że śpię z 30tką fakt,ale gdyby nawet czy widzicie w tym coś złego bo ja nie,mam tyle lat że mógłbym i mogę sobie na to pozwolić, o ile wzbudziłbym u tak dojrzałej kobiety zainteresowanie moją skromną osobą :)

Dodano: 2010-06-20 13:33

HardKill napisał(a):
To prawda Gabrielo :) nie napisałem że śpię z 30tką fakt,ale gdyby nawet czy widzicie w tym coś złego bo ja nie,mam tyle lat że mógłbym i mogę sobie na to pozwolić, o ile wzbudziłbym u tak dojrzałej kobiety zainteresowanie moją skromną osobą :)

Właśnie, wiek jak wiek. Każdy będzie mieć 30-ści, potem 40-ści itd. A tak się tutaj wielu niedawno deklarowało, że wiek nie ma znaczenia. A teraz co? Jakieś fobie, posądzanie o skrzywienia psychiczne itp.
Powiem ci , że jeśli jesteś dojrzały emocjonalnie i odpowiedzialny , to wzbudzisz zainteresowanie. Problem polega na tym, że nasza norma społeczna potępia związki, gdzie kobieta jest starsza od partnera. Nawet jeśli jest to tylko 2-4 lata to rozlega się wkoło łomatko bosko, nie mógł se młodszej znaleźć? A co dopiero jak ta różnica jest większa.

:) Dodano: 2010-06-20 13:33

Gabriela fajne bajki piszesz :) Przypominasz mi wiejskie psy, które za bramą wściekle ujadają na każdego przechodnia...
Tylko po otwarciu tych "wrót" spierniczają od ludzi w popłochu.

:) Dodano: 2010-06-20 14:39

Tom1977 napisał(a):
Gabriela fajne bajki piszesz :) Przypominasz mi wiejskie psy, które za bramą wściekle ujadają na każdego przechodnia...
Tylko po otwarciu tych "wrót" spierniczają od ludzi w popłochu.

Bajki, oświeć mnie. Jak zwykle nie ma się argumentów to zaczynają się obelgi.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło