Dodano: 2009-05-30 18:42
| GoopiaPeezda666 napisał(a): |
| A ja sobie siebie nie potrafię wyobrazić w wieku 30 lat :) Tego, że mogłabym jakoś całkowicie spoważnieć czy cuś. Czuję się mega młoda w wieku 20 (no ok niespełna 21) lat wręcz jak dziecko 8) |
To ja mam prawie 23 i sie staro czuje
A o dzieciach to sobie moge pomarzyć conajwyżej, bo studia studia studia bla bla bla. No chyba że wpadne O___o...to mnie chyba mój facet tasakiem caciuka XD.
Dodano: 2009-05-31 13:21
Dodano: 2009-06-01 06:47
| Envy napisał(a): |
| [quote:cb2d545d4d="GoopiaPeezda666"]A ja sobie siebie nie potrafię wyobrazić w wieku 30 lat :) Tego, że mogłabym jakoś całkowicie spoważnieć czy cuś. Czuję się mega młoda w wieku 20 (no ok niespełna 21) lat wręcz jak dziecko 8) |
To ja mam prawie 23 i sie staro czuje
A o dzieciach to sobie moge pomarzyć conajwyżej, bo studia studia studia bla bla bla. No chyba że wpadne O___o...to mnie chyba mój facet tasakiem caciuka XD.[/quote:cb2d545d4d]
Sama wpadniesz? Znaczy się że wiatropylna jesteś :?: :D A facet to niby co?
Takie podejście niektórych facetów mnie po prostu rozwala 8O
I prefer to remain silent
Dodano: 2010-06-15 02:04 Zmieniono: 2010-06-15 02:53
Szczerze, to kobieta dopiero po 30 jest naprawdę sexy, wie czego chce i jak to osiągnąć, pod warunkiem że wcześniej nie rozpieluszy się - i nie chodzi tu o dzieci, tylko o swój wygląd.
I love MILF :)
Chosen by death don't disagree.
Dodano: 2010-06-15 07:30
Nooooo, jak juz 30stka na karku to jest niereformowalna stara D**a 
.
Odp. Dodano: 2010-06-15 12:29
Co za roznica ile kobieta ma lat, z reguly te ktore maja mniej na sile staraja sie postarzac a te co maja zbyt wiele i tego nie sa w stanie zaakceptowac na sile staraja sie odmlodzic-to jest dopiero groteska.Dlatego uwazam ze akceptacja siebie to podstawa, ja mam prawie 40 i w zyciu nie chcialabym miec mniej...a wyglad?to juz genetyka niekoniecznie trzeba cokolwiek poprawiac..
Dodano: 2010-06-15 13:24
Groteska, ale większość kobiet tak ma, że przechodzą etap celowego "postarzania", a następnie "odmładzania". Z reguły przez własne, wyimaginowane kompleksy.
A wystarczy tylko trochę o siebie zadbać, unikać słońca i się nie przejmować 
Dodano: 2010-06-15 13:40
Wiekszy wplyw na czlowieka ma on sam niz ciag cyferek w peselu
Ale wiadomo - MILF 
Dodano: 2010-06-15 14:13
| sphinxia napisał(a): |
unikać słońca i się nie przejmować ![]() |
raczej unikać solariów
z tym unikaniem słońca to bym nie przesadzała, trochę witaminy D jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a jak widzę panny (panów też
) co się smarują nawet zimą filtrem UV to mnie na śmiech bierze...no chyba że ktoś ma wybitną wrażliwość na światło słoneczne.
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2010-06-15 14:52
Groteska groteską,ale jeśli wśród nas w większości znajdują się osoby,które z początku mówią,że ciebie akceptują takim jakim jesteś,a póżniej starają się ciebie zmienić na siłę,bo 'im taki drobiazg przeszkadza' itp.Kij z jedną osobą,można zawsze odejść od niej i znależć inne towarzystwo,ale jeśli takich osób jest więcej-co wtedy zrobić?
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Dodano: 2010-06-15 21:35
| minawi napisał(a): |
[quote:cd9d2aaeb8="sphinxia"] unikać słońca i się nie przejmować ![]() |
raczej unikać solariów
z tym unikaniem słońca to bym nie przesadzała, trochę witaminy D jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a jak widzę panny (panów też
) co się smarują nawet zimą filtrem UV to mnie na śmiech bierze...no chyba że ktoś ma wybitną wrażliwość na światło słoneczne.[/quote:cd9d2aaeb8]
no ja sie smaruje i sadze, ze do 30dziestki dozyje bez zmarszczek :D
Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche
Dodano: 2010-06-16 08:01
Zachowajcie pogodę ducha,bądzcie sobą jeśli oczywiście wiecie kim jesteście to będziecie przy 50 tce bawić się życiem jak ja, i wyglądać jak babcia Tina i dodam to ważne -poruszać jak ona.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Dodano: 2010-06-16 08:44
Prawdziwą kobietą po 30stce był Blake Carrington lub komendant Lassard z Akademii policyjnej :)))
.
Dodano: 2010-06-16 13:30 Zmieniono: 2010-06-16 13:30
| Envy napisał(a): |
|
To ja mam prawie 23 i sie staro czuje A o dzieciach to sobie moge pomarzyć conajwyżej, bo studia studia studia bla bla bla. No chyba że wpadne O___o...to mnie chyba mój facet tasakiem caciuka XD. |
najlepszym środkiem antykoncepcyjnym jest abstynencja seksualna <lol> myślę ze dla mnie perspektywa tasaka byłaby wystarczająca do powstrzymania się od takich kontaktów
Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P
Dodano: 2010-06-16 13:45
że niby kastracja ?
pitolicie, wiekiem nie należy się przejmować
Dodano: 2010-06-16 16:39
Najlepiej kupić sobie dmuchanego, to ciąży się bać nie trzeba.
Dodano: 2010-06-16 16:46
Albo też elektrycznego przyjaciela[czyt.wibrator]-ani ciąży nie będzie ani problemu z utrzymaniem,a ile zabawy przy nim :D
Be hard and fucking heavy-ludzie nie lubią,gdy odnosisz sukces.
Dodano: 2010-06-16 19:00
Racja.Racja i w torebce się zmieści.Znaczy ,poręczny i przenośny.
Dodano: 2010-06-17 01:14
| soundasleep napisał(a): |
| że niby kastracja ?
|
to facet kobietę tasakiem za karę
Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P
Dodano: 2010-06-17 07:54
o NIE
to nie fair
niby za co ta kara??
po 30 to powinien się cieszyć i być dumny, że ma kobite i dziecko :)
Dodano: 2010-06-17 08:15
| wolfj23 napisał(a): |
| [quote:a519691d88="soundasleep"]że niby kastracja ?
|
to facet kobietę tasakiem za karę [/quote:a519691d88]
a za co niby ta kara ? pamiętam, że gdyby nie Twoja kobieta, to pewno pucował bys torpede w domowym zaciszu <lol>
.