Dodano: 2006-10-02 17:24
na włosy bardzo dobry jest szampon Vishy (chyba jest w ampułkach) i faktycznie po nim przestają wypadać włosy.
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Dodano: 2006-10-02 22:20
| frija napisał(a): |
| a ja tak z innej beczki, bo po prostu przerażona jestem... zaczynają mi wypadać włosy, po prostu kłębami!! znacie jakieś leki na to? zioła, czy kurwa inne świństwo? pomóżcie!! |
możesz kupić w aptece WAX (ok. 30 zł), poleciła mi farmaceutka i naprawdę uratowała mi pióra http://www.wax.com.pl ; taki wosk tylko trzeba to tego trochę cierpliwości, ale dobre jest. Jak zaczęłam tlenić włosy to wypadały mi hurtowo :evil: byłam wściekła i beczałam, ale nie odstawiłam farby. Po kuracji WAX-em stan włosów znacznie się poprawił; teraz jest super; żadnych rozdwojonych końcówek czy niezliczonej ilości wypadających włosów. Po nałożeniu owijasz ręcznikiem, bo musi być ciepło by działał.Czasem podgrzewam chwilę suszarką :wink:
zdecydowanie bardziej uciążliwy jest olej rycynowy; podgrzewasz i smarujesz włosy
można też jak wspomniała Missy_Louve - Dercos Vichy; kosztuje ok 140 zł.
między fiordami a fieldami
Dodano: 2006-10-03 16:04
Dodano: 2006-10-03 18:29
Dobra jest też płukanka z piwa...Jak znajdę o tym to napisze 
Szalona, wariatka, marzycielka, romantyczka, ciepła, chodź i pyskata. Jestem wielkim kontrastem ^^
Dodano: 2006-10-03 19:23
kobiety! dziękuję Wam bardzo! mnie właśnie też potwornie wypadają kudły, nigdy czegoś takiego nie miałam....... tzn. wypadały, ale nigdy aż tak! lecę jutro nabyć i wypróbować te specyfiki!
Dodano: 2006-10-04 14:12
kupiłam! na razie takie małe pudełeczko, 70 g... wieczorem wypróbuję!
a wiecie, co powiedziała babka w aptece? że to nadmierne wypadanie włosów może być skutkiem odstawienia pigułek antykoncepcyjnych! brałam je parę lat, od kilku miesięcy przestałam, bo i po co :twisted: szok!
Dodano: 2006-10-04 14:12 Zmieniono: 2006-10-04 17:55
ponieważ mój post "wysłał się" dwa razy, a nie wiem, jak go skasować, to edytuję i piszę co innego :twisted:
Dodano: 2006-10-04 16:41
hmmmmm? to do mnie? nie pojęłam.......
i jak mogę zlikwidować swój podwójny post?????????????
Dodano: 2006-10-04 16:58
nad swoim postem po prawej masz X :)
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Dodano: 2006-10-04 17:18
Dodano: 2006-10-04 17:57
ja też chcę Shreka!!!!! :) a z podwójnym postem właœnie sobie poradziłam :twisted:
Dodano: 2006-10-04 18:27
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
| a wiecie, co powiedziała babka w aptece? że to nadmierne wypadanie włosów może być skutkiem odstawienia pigułek antykoncepcyjnych! brałam je parę lat, od kilku miesięcy przestałam, bo i po co :twisted: szok! |
tak, zaburzenia w gospodarce hormonalnej robią swoje :? ale odżywka sie przyda. Włosy będą milusie w dotyku :wink: a z czasem wszystko się poprawi.
Dodano: 2006-10-04 20:38
cholerne hormony, więcej ich nie tknę!
odżywkę zastosowałam przed chwilą po raz pierwszy - włoski są faktycznie milusie w dotyku, aż siedzę i się bez przerwy macam :twisted: jeszcze chwila, a znów będę musiała je umyć, bo przetłuszczę :lol:
jeszcze raz dziękuję za doradzenie mi tego specyfiku!
kurde, aż mi się z tego zrobił jakiś blog ...
dzień pierwszy - nabyłam odżywkę
dzień drugi - nakładam odżywkę na włosy
dzień trzeci - wypadło mi jedynie 123400000 włosów, a nie 123400001, tak jak przed kuracją........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dodano: 2006-10-04 20:58
spoko.
| SCHWEIGENDE napisał(a): |
|
kurde, aż mi się z tego zrobił jakiś blog ... dzień pierwszy - nabyłam odżywkę dzień drugi - nakładam odżywkę na włosy dzień trzeci - wypadło mi jedynie 123400000 włosów, a nie 123400001, tak jak przed kuracją........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:D :D :D :D :D :D :D
Dodano: 2006-10-17 20:36
hehehehe, kontynuując mojego wyjątkowego bloga.....
DZIEWCZYNY!!!!!!! TA ODŻYWKA JEST ZAJEBISTA!!! TO TRZEBA GDZIEŚ NAGŁOŚNIĆ!!!!!
sorry za zbytni entuzjazm, ale użyłam jej do tej pory DWA razy i włosy już mi nie wypadają!!!!! a wylatywały mi tak jak (przepraszam za głupie porównanie, ale tak faktycznie było) osobom po chemioterapii - przeczesuje się włosy palcami i połowa kłaków zostaje w dłoni!!!!!
Dodano: 2006-10-18 18:32
Kontynuujac temat perfum:
Hugo Boss "Hugo Woman" --> najlepszy forever
Kenzo "Flower by Kenzo" --> maniakalna moja milosc sprzedl lat, teraz przyprawia o bol glowy
DKNY "Be Delicious" --> letnia fascynacja
Cacharel "Promesse" --> aktualnie "na tapecie".

"Z twarzy podobna zupełnie do nikogo".
Dodano: 2006-10-18 18:37
| Narea napisał(a): |
| to chyba jednak wypróbuję jak polecasz...... |
KONIECZNIE!!!!! :) :) :)
Dodano: 2006-10-18 19:36
:D a jak!!! jak polecasz to muszę spróbować.... tylko bez efektu z "Misia" proszę....... :D
Dodano: 2006-10-18 19:59
Ej, Narea, najwyzej maz przyniesie Ciebie ("matke dzieciom") na noszach do kiosku ruchu, a pani kioskarka sie oburzy, zeby klakow nie rozrzucac, bo "tu mieso ma"
:wink:
"Z twarzy podobna zupełnie do nikogo".