Dodano: 2008-10-03 12:00
Hmm ja sie np boje owadow:D jak zobacze tego zielonego duzego konika polnego to spierniczam jak najdalej od niego :D tak samo jest z tymi chrabaszczami co sa w lato ja je nazywam gonzo a jak naprawde sie zwa to nie mam pojecia:D co tu jeszcze hmm wysokosci jak jestem wyzej niz 4 pietro w bloku nie wyjde na balkon nie ma bata takze i ciasne pomieszczenia...
Dodano: 2008-10-09 08:14
boję się jeżków. oni niszczą narodowe dobro! :)
jesteś samotny. prosto wilk. w twoich piersiach ogień bogów. polski nie znam. nie bijcie :))))))
Dodano: 2008-10-09 23:07
uwielbiam oglądać horrory :wink: potem mam cholernego pietra i pojawia się problem wieczorem jak dostać się z pokoju przez ciemny korytarz do kibelka :wink: to chyba fobia :) czy wyobrażnia :) lol

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2008-10-10 00:02
Ja uwielbiam filmy o Zombie.
Potem oceniam wszystkie domy po względem obronności przez żywymi trupami ;>
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Dodano: 2008-10-10 12:17
filmy o Zombie to true ))))
jesteś samotny. prosto wilk. w twoich piersiach ogień bogów. polski nie znam. nie bijcie :))))))
Dodano: 2008-10-10 12:56
Wilczica napisał(a):
| Cytat: |
| filmy o Zombie to true )))) |
prawda :)
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2008-10-10 14:52
| Elvis napisał(a): |
| Ja uwielbiam filmy o Zombie.
Potem oceniam wszystkie domy po względem obronności przez żywymi trupami ;> |
hehe, to z wlasnego domu juz pewnie niezla fortece zrobiles:D
Dodano: 2008-10-10 16:03
Forteca to może nie jest ale mam opracowany plan jak to zrobić z 10 minut ;]
I wiem do kogo spier... jak mój zamek padnie 
"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."
Dodano: 2008-10-10 17:01
God make me an atheist - XD :)
Dodano: 2009-04-07 11:33
a wystarczy takiego paskuda rozdeptac i po strachu
nic nigdy nie pozostanie tajemnica na zawsze...
Dodano: 2009-04-07 18:55
Wiem, że to głupie ale ja sie boje żab i ropuch - tzn. póki nie wiem gdzie jest i dopóki trzyma sie z dala ode mnie to jest w porządku, jednak gdy na środku drogi zobacze tą wilgotną skóre odrazu odskakuje na kilometr, a gdy sie ruszy to już wogóle. Mam z tym małym problem bo mieszkam niedaleko lasku, a za laskiem są stawy. W kwietniu(czyli teraz) to jest szczególny ich wysyp dlatego rzadko staram sie tam chodzić. Póki siedzą w wodzie jest ok jednak wystarczy, że jest przede mną i odrazu dzieje sie co sie dzieje(czyli strach)
Wszystko się kiedyś kończy
Dodano: 2009-04-07 19:20
Strach przed płazami to podobno podświadomy strach przed penisem :wink:
Tak samo z długimi i nagimi ogonkami gryzoni. Poważnie :D
Dodano: 2009-04-07 20:36
| Gaia napisał(a): |
| Strach przed płazami to podobno podświadomy strach przed penisem :wink:
Tak samo z długimi i nagimi ogonkami gryzoni. Poważnie :D |
O w mordę 8O Kto by pomyślał! :D A ja lubię żabki :) I szczurze ogonki też lubię 8)
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2009-07-01 13:16
Słyszeliście o heksakosjoiheksekontaheksafobi nie? zapraszam więc do lektury..
http://pl.wikipedia.org/wiki/Heksakosjoiheksekontaheksafobia
Dodano: 2009-07-01 13:23
| Vawej napisał(a): |
| Słyszeliście o heksakosjoiheksekontaheksafobi nie? zapraszam więc do lektury..
http://pl.wikipedia.org/wiki/Heksakosjoiheksekontaheksafobia |
Buhahahahahahahahahahaha , dobre :-D
Dodano: 2009-07-01 13:38
Również się ubawiłem hehehehehe czego to ludzie nie wymyślą ciekawe czy ktoś z nas ma taką fobie
hehehehehe z takich jeszcze dziwnych dla mnie nie normalnych to; ablutofobia, agorafobia, erytrofobia, hafefobia, pekatofobia, teofobia :twisted:
Dodano: 2010-01-23 22:34
| Narea napisał(a): |
zabierzcie wszystkie cholernie strome schody i nie pierdolić proszę, że się nie da.... ![]() |
Na ciemność to niby mam latarkę Fenix z diodą CREE XR-E Q5 ale ciągle się obawiam że mi bateria zdechnie
Co masz zrobić dzisiaj zrób jutro !! ------------------------------------------------- Ps. Jako, że koleżanka z oburzeniem stwierdziła że mój światopogląd jest odrażający i rodem ze średniowiecza myślę że będę tu pasował :P