Hunter Fest 2009 Dodano: 2009-03-26 17:52
czas zacząć plotkować :)
na oficjalnej stronie jeszcze nie ma - ale internet to źródło wielu informacji oto jedna z nich:
Machine Head info z http://www.bravewords.com/news/109823 
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2009-03-26 18:34
Ja już karnety mam zamówione, teraz zaklinam pogodę :D
Byłam dwa razy na Fescie, zawsze mi sie podobało, a teraz czytając te wszystkie zapowiedzi to normalnie kisiel po nogach :twisted:
Dodano: 2009-03-27 09:38
ja byłem raz i było, hmm... dość ciekawie.
A w szczególności powrót do mojej wioski...
W tym roku również się wybieram.
Dodano: 2009-03-27 10:57
Pytanie co bedzie gralo... w zeszlym roku sklad byl dobry, jak w tym roku tez organizatorzy nie zawala i czas pozwoli to trzeba byc:)
Obojetna mi byla mych ofiar udreka
Dodano: 2009-03-27 21:00
też już mam karnet :) skład ma być podobno podany na początku kwietnia
Co nas nie zabije,zabijemy sami
Dodano: 2009-03-27 22:26
Ja też już mam.
A co do zespołów, to myślę że Hunter zagra 8)
Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE
Dodano: 2009-03-27 22:53
| BlackAH napisał(a): |
| ja byłem raz |
też byłam raz
dlatego już się nie wybieram
Dodano: 2009-03-28 12:53
no to potwierdziła się plotka
Motörhead http://www.imotorhead.com/tour.cfm
Dodano: 2009-03-28 17:13
Ja jak zawsze się wybieram
Karnet mam :twisted:
A i Dimmu Borgir będzie 8) Również potwierdzona plotka :D
Buziaczki
Ev 8)
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2009-03-29 11:09
termin jest troszkę zły;] Master of Rock w bliskim terminie, pokrywa się praktycznie z Unholy i CP.
My hatred burns through the cavernous deeps
Dodano: 2009-03-29 16:00
bilet kupiony i tylko czekac pozostało 
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2009-03-29 18:39
| zet napisał(a): |
Ja jak zawsze się wybieram Karnet mam :twisted:
A i Dimmu Borgir będzie 8) Również potwierdzona plotka :D Buziaczki Ev 8) |
podaj źródło plotki - potwierdzonej
Dodano: 2009-03-29 18:56
Nie muszę się tłumaczyć z moich źródeł informacji
Poza tym nie wiem czy mówi Ci coś ksywka Daray, ale powinna. W końcu wszechwiedząca jesteś
:wink:
btw. Zdaje się, że ta informacja pojawiła się również na jednej ze stron fanowskich DB, jednak z wiadomych przyczyn już jej tam nie ma
Podsumowując, czekamy do wtorku i zobaczymy, czy moje źródło informacji wprowadziło mnie w błąd, czy nie. W każdym razie nikt nie każe C mi wierzyć
Ev 8)
(były i niedoszły użyszkodnik :twisted: )
Dodano: 2009-03-29 19:12
Droga Ev, to że Daray gra i tu i tu
i jeszcze gdzie indziej (oby może ten zespół jednak nie zagrał
) - jest jasne. i oczywiście na kanwie tego można się domyśleć udziału DB na HunterFeście.
po prostu spytałam, po ówczesnym googlowaniu skąd to info - bo nie widzę go nigdzie :) a wolę zawsze takie informacje czymś podeprzeć - tyla.
czy ja jestem wszechwiedząca - bardzo bym chciała być 
Dodano: 2009-03-31 11:27
no i gdzie te pierwsze oficjalne gwiazdy? bo jako na stronce ani widu, ani słychu...
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Dodano: 2009-03-31 13:08
Pojawią się w prima aprilis,a potem się okaże,że to wszystko żart :lol: :lol:
Albo potwierdzą tylko plotki i będziemy czekać dalej :lol: :lol:
Uwielbiam organizację tego festu :twisted:
Dodano: 2009-03-31 14:08
Zet/Ev nie martwcie się zawsze możecie iść na Huntera 30 maja na Juwenalia
nie musisicie jechać do Szczytna 
Dodano: 2009-03-31 14:15
Juwenalia mówisz :twisted: No to chyba znajomych zmartwię,bo lubią czy nie lubią będą musieli mi, Ev, towarzyszyć :twisted: :twisted:
A do Szczytna i tak pojedziemy jak w każde wakacje :D Tym bardziej,że teraz impreza będzie na lotnisku i trzeba obadać sprawę :wink:
Dodano: 2009-03-31 14:29
| Pojawią się w prima aprilis,a potem się okaże,że to wszystko żart :lol: :lol: |
Tak kiedyś już raz zrobili z System Of A Down, ale nie pamiętam czy to był ten festiwal.
Alkoholowi mówię stanowcze: CZEMU NIE
Dodano: 2009-03-31 18:55
Motorhead, Machine Head, Dimmu Borgir... taaa... a Opeth i CoB też mieli zagrać
Chyba jeszcze poczkekam na oficjalny line-up chociaż kręci mnie by już kupić karnet 
"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"
Dodano: 2009-03-31 19:17
cieszy mnie ze bedzie Motorhead i Machine Head. Dimu Borgir z tej trójki najmniej mnie interesuje. w kazdym razie bilet juz kupilem.
bardzo dobrze wspominam ten festiwal mimo, ze wtedy kupilem bilet ze wzgledu na Opeth;]
I'm rolling like a stone... never creep.
Dodano: 2009-03-31 19:36
| sums napisał(a): |
Motorhead, Machine Head, Dimmu Borgir... taaa... a Opeth i CoB też mieli zagrać Chyba jeszcze poczkekam na oficjalny line-up chociaż kręci mnie by już kupić karnet ![]() |
Ta,tylko,że Opeth utknął na lotnisku (sprawy z zamachami etc.), a COB wzięli kasę i nie przyjechali,ale z tego co wiem to się do dzisiaj sądzą
Jakoś inne zespoły, w tym Fear Factory, Kreator czy Sepultura grały i nie było problemów
Tak,że tamta sprawa jest niewyjaśniona i nie powinna być rozpatrywana akurat w tym wypadku 8)
Ev
btw.Horseman to będziemy imprezować :twisted:
Dodano: 2009-03-31 19:49
[quote:ce69905ff4="sums"]Motorhead, Machine Head, Dimmu Borgir... taaa... a Opeth i CoB też mieli zagrać Chyba jeszcze poczkekam na oficjalny line-up chociaż kręci mnie by już kupić karnet ![]() |
Ta,tylko,że Opeth utknął na lotnisku (sprawy z zamachami etc.), a COB wzięli kasę i nie przyjechali,ale z tego co wiem to się do dzisiaj sądzą
Jakoś inne zespoły, w tym Fear Factory, Kreator czy Sepultura grały i nie było problemów
Tak,że tamta sprawa jest niewyjaśniona i nie powinna być rozpatrywana akurat w tym wypadku 8)
Ev
btw.Horseman to będziemy imprezować :twisted:[/quote:ce69905ff4]
z Opethem było nieco inaczej - odsyłam do archiwum strony zespołu. pomijam fakt, że organizator informację o ich nieobecności na feście podał o 4ej nad ranem w dniu w którym mięli wystąpić - więc prośba - te teksty o zakitowaniu sprzętu na lotnisku są śmieszne. o kasę poszło, której zespół nie dostał na czas. ot co.
Dodano: 2009-03-31 22:13
A możliwe,potem już nie interesowałam się zbytnio Opeth'em,bo akurat oni mi wisieli :wink: A,że to tak dawno temu było,to również możliwe,że słyszałam iż poszło o kasę,ale tego nie odnotowałam :wink: Tak mam,jak coś mnie niezbyt interesuje
Tak,że nie będę się upierać przy "mojej" wersji,bo zdaje się,że powstała ona na bazie plotek na owym,pamiętnym HF
Ev
Dodano: 2009-04-01 08:58
bylam w tamtym roku i bylo swietnie:) w tym roku tez zamierzam sie wybrac juz karnet kupiony:)